.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 199
    Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Преди им се кефех ама сега не чак толкова Повечето си мислят,че им отива , но не е така Абе правят се на тарикати, мислят се за велики
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Повече от фен
    Хих зависи колко смъкнати Панталони- може, ама не някви чували... не мога да кажа "нормално", ама не прекалено свлечени За тениските е същото- не някво огромно, с което момчето изглежда като бебе с дреха на баща си... Кецове- твърдо за И последно... Ланци нещо мн. мн. не ме кефят... Претрупано ми иде нещо По-добре някое синджирче, дето се показва под тениската Но дрехите създават само началното впечатление... Ако се носи като някъф як гангстер, а ми слуша Мария, Гергана и квито ги има още, ъъъ, Error
    Хакерка с пистолет !!!

az li4no mn si se kefa...na takiva mom4eta...poneje haresvam stila i drehite...No vse pak razvle4eno do opredelena stepen

Аз като цяло има се кефя, но не на всичките . И все пак съм на мнение, че дрехите не правят изцяло човека...всичко е въпрос на характер и естествено визия, а визията не е само дрехи..
    Вярвам в нещо
    Сляпо се надявам
    Чувствам сякаш падам, полудявам
    от сенки и от светлина
    изплува този образ непознат
    Сякаш някой движи моята ръкa
    ..

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    За мен само модерното е яко друго не рпизнавам

Ами като цяло не се кефя на рапъри,ама...Все пак смъкнатите дънки(е не супер смъкнати де) и кецовете мекефят ама ланците и специално рапърските тениски не ме кефят хич

MaGiTo
    Guest

..

mii 4estno kazano ...ne 4e ne mi haresvat no i az ne bih iskala gadjeto mi da e oble4eno taka... priemlivo ..no da ne e mnogo svle4eno... naprimer poznavam edno mom4e....ima strahotno tqlo .. i se obli4a v takuv stil ,... mnogo e gotino (mom4eto) no sus sig mnogo po bi mu otivalo s nqkoq bluzka i dunki koito da o4ertavat gotinoto tqlo

Да, даже такива по ги харесвам от 'нормално' облечените. Е, разбира се, всичко си има граници. Ако видя някоя със дънки, 10 размера по-големи от този, който ще и е тамън, според мен това е вече грозно и много момчешко. Обратното също е вярно - някоя със толкова впити дънки, че да и излизат месата от всички страни.

За тениските...щом на няко му харесват по-свободни, нека си носи 9аз лично предпочитам впитите), но съм 100% ЗА кецовете...мн се кефя като видя някой със готини кецки и леко 'рамъкнати' дънки. Рулз

Фен
    Град
    сф
    smaknati ga6ti teniska sweet e,ama to ne vseki kharesva toq stil yai4e se obli4ai kakto 6te6...no s lanci i tekiva gazarii iyyyyyyyyyyy-ne stava

Guest
    zavsii ako e RNB stil smaknato-gadno ako e SKATE-qko

Super se kefq na to4noo s takav stil mom4etaaa!!! Ne nqkoi muskulest da mi hodi s op1nati bluzki i da mi se naduvaaa
    Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!

Голям фен
    Ъуууууууу ужас!Не, определено не си падам по момчета с широки блузи ииии ....
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

az sam ZA daje im se kefq dosta na takiva mom4eta za6toto i az slu6am malko rap-50 Cent,EMINEM...ot toq sort...oba4e poznavam mom4eta deto se obli4at taka ama sa nekvi napravo kato klo6ari ujas napravo!!! nadqvam se ti da ne si ot tqh
    SaMo VrEmEtO MoJe Da RaZbErE KoLkO VaJnA E LuBoVtA !!!

Голям фен Аватара на CaSsIe

Re: Въпрос към момичета (Дрехи)

Цитирай Първоначално написано от Gangsta_zone
    Абе момичета искам да ви питам дали харесвате момчета с рапърски дрехи (смъкнати дънки, широка тениска, кецове, ланци и така на татък) ама изкам да сте честни плс
    тези момчета са ми слабост-сериозно ви казвам мн ме кефят!!!е не бих се хванала с някой само заради това че е рапър и ходи смъкнат ама попринцип в моя идеал за момче се включва и това

Град
    извън всякаква реалност
    Само фешънчетаАаАаА

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    Само фешънчетаАаАаА
    да е маина те са бахти педалите и мен мно ме дразнят ! супер гейчета са ...мно мно ме дразнят и имат някво такове гнусно самочувствие че са някви специални .... блааак ше повърна !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

limabean_vs
    Guest
    OBOJAVAAAAAAAAAM SMAKNATI.OBOJAVAM GI,AKO MOJE6E VSI4KI MOM4ETA DA SE OBLI4AT TAKA.....GRE65KA NQMA6E DA IMAT .

Guest
    q stiga vsi4ko spored slu4aq az sum mom4e ama tuka 4eta ... 6tot i men me int i ima super izkazvaniq az mislq 4e nie mom4etata moje da si se obli4ame kat si 6tem i pak dae gotino a i zavisi ot obstanovkata...... are sega nikoi nqma se iztiposa v diskotekata taka kakto kara sk8 taka de to moje ma nqma da e na mqsto..... ima6e i mnenie 4e bilo taka qko da se obli4at a ne s opiti dre6i za da si pokazvat muskulite a zamislqli li ste se vie momi4etata kuv e ko6mar ako si po qki4yk ,imam predvid da hoite na zala a na da ste debel , da si tursite drehi em ina men li4no, ne iskam da se xvalq to si e za sujalenie ne za xvalba, sa mi opiti po4ti si4ki dre6ki osvan ako ne sa naistina mnogo 6irki modeli. kofti ama e taka. i v kraina smetka i az da kaja po temata vupreki 4e ne sum momi4e ama ot li4ni nabliudeniq momi4etata se kefqt mnogo na pi4ove deto karat sk8 i sa s 6iroki dre6ki ...(ex i az predi karax ) a na rapur4eta deto sa prekalili sus glupostite po tqh i sus na4ina si na durjane ( gengsta gengsta pro.) - ne spored men nqkoi takiva tipaji sa napravo jalki nz vie kak mislite.

Град
    извън всякаква реалност
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    Цитирай Първоначално написано от evil lady in black
    Само фешънчетаАаАаА
    да е маина те са бахти педалите и мен мно ме дразнят ! супер гейчета са ...мно мно ме дразнят и имат някво такове гнусно самочувствие че са някви специални .... блааак ше повърна !
    ами повръщай бе . Аз си ги харесвам

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Харесват ми многу

mdam,az haresvam poprincip,mnoo me kefqt

Guest
    смъкнатите рулз

Guest
    За мен е селско

Супер фен
    vsi4ko koeto e sas stil i mqrka kakto i s vkarano malko vaobrajenie mi haresva
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Guest
    mdamm mnogo se kefq na nqkoi pi4 s po 6irok ancung nqkva gorni4ka i 6apka mnouu qko priqtelq mi kat se oble4e taka mi idva da mu se nahvyrlq makar 4e toi mn. ne se haresva

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си