- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос към момичета (Дрехи)
Горе-долу...Стига да не е баш като чувал![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Нз ама мене много ме кефят супер са
Първоначално написано от In4iTu_
![]()
Only God can Judge me... Be the Best!
Първоначално написано от In4iTu_
Мноу ме кефят такива момчета...някак е привличащу...пък и аз си падам по такива гъзарчета....
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
na men li4no ne mi haresvat .. predpo4itam sportno eleganten stil![]()
obojavam takiva mom4eta![]()
i az hodq oble4ena v tak1v stil e ne mnoho izsulena no dostat14no eto edna snim4ica da vidite na men kam mi haresva,tva ne sam az de no tva e moq stil. http://csdance.net/photos/gallery/8/6_big.jpg Gledaite momi4eto s rozovata 6apka,oba4e i men ne mi haresva momi4e prekaleno sm1knato,ama stila e jestok stiga da ima6 v1obrajenie.
[/img]
Ако момчето е готино..не гледам изобщо дрехите...но и дори с рапърски дрехи(по които много си падам)момчето си е смотано,дрехите не могат да го спасят![]()
И аз много се кефя на такъв стилно естествено не дрехите правят човека
![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
Бляяк ! Мноого са ми смешни. Като насрани. Дъната на дънките им се влачат по земята. Мноого яко ... Напрао. И като ги видим такивата по улиците се късаме от смях. Кефя си се на пънкари, метъли. хД
Не.
ПП-Темата е доста стара.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Каква е тази стара тема сега?![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
тия ланци са ебати грозните :х
няма значение .. ама иначе не са лоши![]()
Определено не!
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Ами не ми харесва особено ама има и изключения
Голям размер на картинката! /machoka/
Леле, такива като видя ми се драйфа. Много са ми смешни ония "гангстери" дето се издокарват със червена лента на главата отгоре няква накривена бейзболна шапка, гащи смъкнати до коленете и няква блуза дето вътре могат да влязат поне още 2ма човека, но достатъчно къса, та като се протегнат да им се види ластика на боксерките. Апък ако са и космати няправо... върхът!
Music will save the world!
az se kefq na takiva mom4eta stiga samo da se obli4at s vkus
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Не ми харесват![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Даа даа даамногоо
)
~Remember,remember...25th of November~
дамз....якички са![]()
Оффф като почнете с тва...такава тема има/имаше/имало е ми иде да се киллна....щом хората я постват явно не са открили адекватен отговор и имат нужда от съветнали за тва са форумите