- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Въпрос към момичета (Дрехи)
ne mina im modata i sa mnogo protivni i oblecheni v mrachni cvetove abe ujas !!!!!!!!!!! po dure nqkoi gotin pi4 s svetli i izpulvashti s jivot dreshki naprimer neshto zelenichko ili rozavko !!!!!!
От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти)
Абсолютно съгласна..Първоначално написано от Mystery
Много кефи като видя смъкнато момче...но има и други неща,които гледам в момчето..дрехите не правят човека..
![]()
#иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ не е задължително да са мрачни цветове...виж например Soulja boy той за мен е един от най-добре обличащите се рапери...хем е цветно шаренко и яко,хем си има стил пича..
![]()
http://www.seenon.com/blog/video/sou...that-video.jpg
Yung Joc също има интересен и свеж стил на обличане...и т.н.
![]()
http://www.musicremedy.com/webfiles/...Joc-01-big.jpg
Що не си резнеш венитеПървоначално написано от EJI4eTy
![]()
![]()
...
![]()
az sum gi rqzala ama nashte me hvanaha i me nakazaha 1 sedmica bez komputurПървоначално написано от taamara
![]()
От СмяХх сЪъ раЗбиВъъм.. КойТууУу мЪ драЗни ПреБивЪъЪм.. И сЪс СеКИ не изЛизЪм!! НадУтЪ съМ и КфО??? ПрЕчИ Ли Ти)
az gi rqzah vuv vanata
темата е от 2006![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
emi kofti e che nqame kiler . az sum reshila che sledvashtiq put shte gi zaluja che she spa vuv 1 fr a vsushtnost che otida na nqkoe jivopisno mqstu i tam shte sloja krai na shibaniq si jivotec.. ;( daje veche sum napisala proshtalno pismo ..Първоначално написано от taamara
Мила, може ли да те цитирам в подписа си преди да си си прерязала вените, че това изречение много ми хареса...?Първоначално написано от #иDеа/\ъЪъЪ~нЪ~kФъРТаЛъЪ
![]()
По темата: Не определям хората по начина им на обличане, така че няма значение.
Първоначално написано от 4y4u_g
suglasna sum te pove4eto ve4e se obli4at dosta svejo i razli4no![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
+1Първоначално написано от Whisskas
.... ДаВаМ тИ КлЮчА и АдРеСа - НеКa Аз Да БъДа ТвОяТа ПрИнЦеСа .....
Ми що пък да не харесвам? Като видя някой по-различно и готино облечен, си се заглеждам..![]()
И така като ти поразгледах снимките.. добре си се обличаш :P
npПървоначално написано от Dark~Illusion
ama zashto