- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- мнението Ви за клипа на Call me when you're sober
чакам мнения
Малеее!Тоя клип го гледах снощи!Страхотен е!Един от най-добрите на групата.Ейми Лий е невероятна, много е красива а и участниците в клипа са много хубави!Идеята за видеото е страхотна!Очкавам с нетърпение албума, щом песничката ме изкефи от раз значи албума ще е трепач!!!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Клипът е повече от страхотен.Ейми направо разби всички.Много ме кефи и оня готиния тип дет го оприличават на вълк абе въобще всичко е супер супер суперEvanescence
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от brain_stew
Ейми е облечена като краварче,но клипа не е толкова лош,колкото предните.
/rossa./
Ейми не е облечена като краварче!Изобщо схвана ли смисъла на клипа?Сега кво, ше кажеш че ония готиния в клипа е облечен като фермер?Първоначално написано от midian
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
Абе за клипа не знам - не съм го гледал, но песента е абсолютен боклук.
11 tochka deaktiven profil.
Ne sum go gledala , i edvali shte go vidq skoro ( ne gledam osobenno televiziq )
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
midian tazi na avtara ti da ne bi da e oble4ena po dryg na4inПървоначално написано от midian
![]()
6toto klipa e strahotenПървоначално написано от RedChil
Както и твоят музикален вкусПървоначално написано от Mo6no
(нищо лично де)
По темата-мисля че клипа е супер, интересен и с класически метъл изглед![]()
Първоначално написано от midian
![]()
![]()
Ne si prava Amy e trepa4 a ne kat tvoqta fusta na avatara ti a koolkoto do klipa toi e Bojestven Amy pokazva kolko opit e natrupala ot Fallen do sega tq e po jenstvena!!!A kolkoto do drugite klipove sa6to ne sam prav za onova vreme klipovete bqxa straxotni no sega e s pove4e opit i normalno klipovete da sa po xubava a i go nqma6e Oli G Wolfie togaz go nqma6e v klipa CMWYS ima straxotna viziq i se nadqvam da ne e posledniq koito pravi s EV!!!
Дайте го този клип да дам мнение.
=D> =D> =D>Първоначално написано от Sinmaster
И какво значение има дали вокалистка е натрупала опит в снимането на клипове????
Нали уж говорехте за това, че е като краварка...а сега става въпрос за пеенето И. Дайте клипа, де.
=D> за EVANESCENCE
Първоначално написано от Mo6no
![]()
![]()
![]()
Qvno si slu6al druga pesen ili ti samiq si 1 bokluk pesenta e super prepora4vam ti da gleda6 klipa dano da ti prosvetne malko na seki 4as po MTV Europe gledai ina4e moga samo da te sajalqvam
evanescence_fen4e mnogo dobra temano se nadqvam da vlizat pove4e xora koito razbirat za kakvo stava na vapros
PP:I da se opravi po barzo TERI
EVANESCENCE RULEEEZZZZZZZZZZ
Мхм боклук съм. Какво ще правя сега? Искам у дома (на сметището), ама никой не ме изхвърля.Първоначално написано от Sinmaster
![]()
Гледах клипа. И той е тъп както песента. Става за гледане и нищо повече. Както и песента, който става за слушане и нищо повече. Не сте чували хубави песни или пък не сте ги разбрали незнам. Но тази песен определено не е нищо особено.
11 tochka deaktiven profil.
Ex ex ex mai izob6to ne 4ete6 ve4e kazax NA VSEKI 1 4AS GO DAVAT PO MTV EUROPE ako nema6 TV togaz vij tuk ot de da drapne6 videoto http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=49233Първоначално написано от `Death`Whore`