.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Kolko 4esto svurshvate...,za momichetata?!

ami kakto vsi4ki znem,jenite svurshvat baq po-trudno ot mujete,ta spodelete malko opit...kak i kolko 4esto i dali izobshto svurshvate shtoto i toq kurioz go ima...

Guest
    Mi s moeto gadje pravim samo oralen sex ... zasega ... I svyrshvam pone po 1 pyt. No nai-4esto po dva. \/

Голям фен
    Град
    Memphis
    bravo bravo
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

mmm oralen,qko,mn po-lesno i burzi4ko se svurshva....ama vaginalen e trudnoo.....

Супер фен
    Ми не свършвам.... само сама...и мн мн мн мн мн рядко от орална любов....

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    i az kato sineoka_kukla

Фен
    Град
    Sofia
    Svar6vam 1 pat na 2/3 meseca s nego....sama voup6te ne se zaminavam naposledak ina4e pak mi e mnogo trudno....

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Ам.. При мен също не е лесно. Със сегашният ми приятел още не съм свършвала при секс, при орална свършвам сравнително лесно (стига да налучка какво ми харесва) - 1-2 пъти. При мен е доста притеснително положението, даже пуснах темичка неотдавна. Спала съм с 7мина. От 3ма съм свършвала от орална. От 1 - от секс (традиционен и анален). Аз съм доста трудничка, но поне оргазмите си ги бива

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    О много е относително.Първите пъти изобщо не свършвах,а сега след 2 пъти го спирам,защото се изтощавам много.От 2 месеца насам да кажем 2 пъти на секс,но до сега само 1 път вагинално!

Мнооого трудно
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

kogato go prai6 za purvi put nadqvai se da svur6i6....na ve4e sum svur6vala pove4e ot 3 puti no ot oralen..a ot ibknovenniq 2 nai mnogo
    JiVeI,DoKaTo Ne DoIdE nA mOdA dA sE mRe....!!!

Еми от 1 до 3 пъти. Има случай когато не свършвам.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    До сега да съм имала вагинален оргазъм не ми се е случвало
    Свършвала съм само орално - веднъж и когато той си играе с клитора ми - всеки път
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Guest
    Цитирай Първоначално написано от BuBoLiNa
    kogato go prai6 za purvi put nadqvai se da svur6i6....na ve4e sum svur6vala pove4e ot 3 puti no ot oralen..a ot ibknovenniq 2 nai mnogo
    i kva e razlikata m/y obiknoven i oralen sex ?!

Град
    Sofia
    Aз мога да се похваля,че Свършвам Всеки Път,когато правим Секс,
    независимо какъв.Има веднъж на 10 пъти когато не мога да свърша.Не съм Ли щастливка а ?
    \/
    ЖиВоТ Без ЛюБов,Не е ЖиВоТ, а СъщЕстВувАнЕ!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    До сега да съм имала вагинален оргазъм не ми се е случвало
    ААЕее кажи честно?!
    2т. системно

heavy-fuel
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от _Gery_
    Aз мога да се похваля,че Свършвам Всеки Път,когато правим Секс,
    независимо какъв.Има веднъж на 10 пъти когато не мога да свърша.Не съм Ли щастливка а ?
    \/
    Pozdravqvam te.Ti naistina si shtastlivka,sushto kakto priatelkata mi.Takiva momicheta sa istinska rqdkost i za bezcenni.Govorq chisto za seksa v momenta.Po vreme na seks priatelkata mi si svurshva bez problem ot oralen seks ili s prustche nqkolko puti.A vaginalen orgazum izpitva nai-malko vednuj.Pu da ne i e uroki!!Vse taka da produljava.Ne rqdko se sluchva da izpita i nqkolko vaginalni orgazma pod red,osobeno ako na men mi e za vtori put,zashtoto togava mi idva po trudno.A nai-hubavoto e che vinagi ni idva po edno i sushto vreme i kogato svurshim zaedno e neopisuemo..
    No ne me razbiraite pogreshno.Ne se naduvam,ne sme nqkakvi polovi atleti nito az nito tq.Prosto taka stoqt neshtata pri nas i iskah da spodelq shtastieto si. :P

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

emi vinagi kogato go pravim

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Guest
    lol
    trudno svur6vate
    lol
    az na moita nai-malko po 5 i pravq s ezik max sum i pravil 8 vaginalno o6te ne sum q zadovolqval no i za tova ima vreme!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си