- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как реагираха родителите ви, като разбраха че се бръснете/еп
Как реагираха родителите ви, като разбраха че се бръснете/епилирате ? Какво ви казаха ? Спомням си, че ме попитаха само от кога се бръсня и аз им казах и те добре![]()
ем майка ми не че беше мн доволна от факта, но не можеше да ми забрани, така че нямаше проблеми
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
приеха го мн добре![]()
Мама първо ми каза,че съм малка,но после сама ми предложи да ми направи кола маска на краката,а и за да ми покаже как става
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Трябва ли да са реагирали някакИ да реагират това си е моя работа
![]()
Аз не го правя често,но като ме видя за първи път и точно тогава се бях порязала много яко и тя отваря и само като ме видя,тръшна вратата със всичка сила.Незнам защо такаКазах й,че това си е моето тяло,но....не беше в настроение май....
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
az spomenah che iskam da si mahna kosumchetata i te mi kupiha epilator
emi te mi kazaha da se brasna a ne az na tqh taka 4e ... sigurno dobre :P
S golqmata sila idvat i golemite otgovornosti! Taka zapo4va moqtaistoriq!Ako nqkoi vi kaje 4e az sam obiknoven 4ovek....zna4i vi laje!
Въобще не ги вълнува...
а аз като и казах на майка ми че искам да си махам космите и тя нищо не ми каза,а след време ми купи и епилатор...![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
На мене първия път като си махах космите подмишниците мама ми помогна.А иначе как да реагират-в смисъл,че тва си е съвсем нормално.Всеки човек се обезкосмява..тей че нищо не казаха.
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
Първоначално написано от valantain_love
Казах на майка ми,че искам да ги махна и тя ми купи епилатор
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
Точно така... Така поставяте въпроса, все едно да се обезкосмяваш е еба си и срамното нещо...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Нищо не ми казаха.Няма и какво да ми кажат.Купих си един ден самобръсначка и се избръснах.Че аз на нищо не приличах с тия "девствени" мустачки..
на същотото мнение съмПървоначално написано от Whisskas
![]()
emi samo mi kazaha da ne izpolzvam brasnach za krakata shtoto se razmnogjavali kosmite a samo s epilator da gi maham
Bqha bezrazli4ni po tozi vupros
Не сме го поставяли на семеен съвет въпросаНаште не ми се месят, защото тялото си е мое и какво правя с него също си е моя работа.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
xa mi maika mi nqma nishto protiv da si brusna mishnicite.. to e normalno min.god. i be6e napravilo vpe4atlenie 4e sum si brusnala krakata ta mi se kara i oleliq do nebeto digna... ta posle .. sled 1 sedmica pak se izbrusnah i do sega si misli 4e ne se brasna izobshto .. a bashta mi.. kaza samo 4e ne e trqbvalo tolkova rano da gi maham shtoto kosmite shte stanat po golemi..![]()
otnachalo ne im kazah,posle razbraha i nishty ne mi kazaha xaxax
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...