.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 125
    Мега фен Аватара на iiirish
    На баща ми обяснения не съм давала, но майка ми го компенсира отвсякъде, като ми напили, че не било хубаво толкова от рано А аз да съм била 7ми клас някъде

Супер фен Аватара на j_adore2
    Наще го приеха изключително тежко .. дори още не могат да го преживеят .. Направо то такова събитие много рядко се среща ..
    ОМГ ..
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Пхахахаахааа ахахах, като разбраха това нещо, което по никакъв начин не е част от техният живот и не ги интересува не го коментираха, защото то по никакъв начин не е част от техният живот и не ги интересува
    Само дето майка ми дойде с мен да ми помага с избора на епилатор.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Пхахахаахааа ахахах, като разбраха това нещо, което по никакъв начин не е част от техният живот и не ги интересува не го коментираха, защото то по никакъв начин не е част от техният живот и не ги интересува

С цел по-лесно общуване и по-малко бой с тях имаме уговорка да не се занимаваме с проблемите които са си само мои,или пък само техни.Пхахахаах,бръсненето спада към тях
    +1 Но баба ми полудя! Каза, че съм тръгнала по лош път А тя не се е епилирала в живота си
    Момиче съм.

Нищо.. не са ми казвали... това си е мойто тяло хаха.. първия път забелязах че мама ми загледа краката странно, но нищо не каза...не съм имала проблеми относно това

е как да са реагирали ? ами нормално няма я да се мятат от блока
    Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Че епилатора те ми го купиха Как да реагират? - "Ауууу, не, космата ще си ходиииш!"
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Нещо почнаха да ми се обясняват, но аз им казах, че това си е нещо лично и не ме интересуват особено чуждите мнения.

Град
    Пазарджик
    аххахаха бащата първия път като ме видя че сам се обръснал се измя едно такова задоволно и каза " А сега да видиш как е да се браснеш през два дни "
    Защо момичетата винаги ходят по две в тоалетната ?!

Ми за да се снимат

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Мама ми помогна за краката и ми показа как се ползва епилатора, също и депилатора... Тати нищо не каза.

Ами никак не реагираха,това си е моя работа. Попринцип ми купиха епилатор (понеже майка ми не ми дава нейния)
    Better DeaD,Than In Love ...

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Ами нормално си реагираха,то само майка де с нея живея.. дори ми купи нов епилатор
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

Голям фен
    ми мама беше в командировка когато започнах да си махам косъмчетата и като си дойде и забеляза само попита от кога го правя и така...а и тате научи шот му исках пари за епилатор

Аз започнах да си махам космите от краката след като си счупих крака
    -бях в 4клас , а под мишниците като м излязоха разбира се

Град
    Шумен
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Обясниха ми как да го правя,нямаше проблем.
    Напълно съм съгласен!! Това е една точна родителска постъпка. Баща ми като ме разбра, че си бръсна лицето ми показа някои тънкости. А като ме набара да се връщам у нас със туба Veet изрева на 3 гласа не бе майтап, само ме попита т'ва онова
    ...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....

миии никак не реагираха ..се пак аз си решавам какво ще правя с тялото си ..
    ..к0лк0т0 п0вече приятеЛи,т0лк0ва п0вече ПредАтеЛи..

Град
    на мястото , което ме прави щастлива ..
    ами майка ми ми предложи да ме заведе на кола маска..явно е била потресна не мислите ли?!само дет аз не повторих кола маската беше ужасна...за тфа се бръсна и то само 5-те косама които имам..малко под коляното
    in defense of our dreams...

Не знам защо,но в началото не исках майка ми да разбира,че се бръсна...Затова даже и самобръсначките си криех Просто знаех,че вероятно ще каже,че съм още малка и от бръсненето кожата ти става гадна,а космите все по-твърди-все неща,които знаех =D Някак си я навих да ми купи епилатор,та сега вече знае...

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Ъмии..мама каза "Ама ти бръснеш ли се"
    youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..

Град
    in my world!
    +1
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    с0фия
    нищо
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Баща ми ме заключи в килера за 3 часа, крещеше ми
    "Кво се обръсна бе, на голям мъж ли се правиш"
    I Want To Play a Game!

Цитирай Първоначално написано от kriska__
    +1
    +2

Супер фен
    Град
    Bourgas
    майка ми казваше скоро ще почнеш да се епилираш а у... и аз един ден се епилирах и й казах и тя еми добре..
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Град
    Italy,Venezia
    Значи аз си обръснах за първи път мустака миналия месец тате нищо не ми каза а пък майка ми малко беше против но го преживя някак си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си