- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как реагираха родителите ви, като разбраха че се бръснете/еп
На баща ми обяснения не съм давала, но майка ми го компенсира отвсякъде, като ми напили, че не било хубаво толкова от раноА аз да съм била 7ми клас някъде
![]()
Наще го приеха изключително тежко .. дори още не могат да го преживеят .. Направо то такова събитие много рядко се среща ..
ОМГ ..![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Само дето майка ми дойде с мен да ми помага с избора на епилатор.Първоначално написано от Whisskas
![]()
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
+1 Но баба ми полудя! Каза, че съм тръгнала по лош пътПървоначално написано от Whisskas
![]()
А тя не се е епилирала в живота си
![]()
![]()
![]()
![]()
Момиче съм.
Нищо.. не са ми казвали... това си е мойто тяло хаха.. първия път забелязах че мама ми загледа краката странно, но нищо не каза...не съм имала проблеми относно това![]()
е как да са реагирали ? ами нормално няма я да се мятат от блока
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
Че епилатора те ми го купихаКак да реагират? - "Ауууу, не, космата ще си ходиииш!"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt
Нещо почнаха да ми се обясняват, но аз им казах, че това си е нещо лично и не ме интересуват особено чуждите мнения.
аххахаха бащата първия път като ме видя че сам се обръснал се измя едно такова задоволно и каза " А сега да видиш как е да се браснеш през два дни![]()
"
Защо момичетата винаги ходят по две в тоалетната ?!
Ми за да се снимат
Мама ми помогна за краката и ми показа как се ползва епилатора, също и депилатора... Тати нищо не каза.
Ами никак не реагираха,това си е моя работа. Попринцип ми купиха епилатор (понеже майка ми не ми дава нейния)![]()
Better DeaD,Than In Love ...
Ами нормално си реагираха,то само майка де с нея живея.. дори ми купи нов епилатор![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
ми мама беше в командировка когато започнах да си махам косъмчетата и като си дойде и забеляза само попита от кога го правя и така...а и тате научи шот му исках пари за епилатор![]()
![]()
Аз започнах да си махам космите от краката след като си счупих крака
-бях в 4клас , а под мишниците като м излязоха разбира се![]()
Напълно съм съгласен!! Това е една точна родителска постъпка. Баща ми като ме разбра, че си бръсна лицето ми показа някои тънкости. А като ме набара да се връщам у нас със туба Veet изрева на 3 гласаПървоначално написано от maybelline
не бе майтап, само ме попита т'ва онова
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
ами майка ми ми предложи да ме заведе на кола маска..явно е била потресна не мислите ли?!само дет аз не повторих кола маската беше ужасна...за тфа се бръсна и то само 5-те косама които имам..малко под коляното![]()
![]()
in defense of our dreams...
Не знам защо,но в началото не исках майка ми да разбира,че се бръсна...Затова даже и самобръсначките си криехПросто знаех,че вероятно ще каже,че съм още малка и от бръсненето кожата ти става гадна,а космите все по-твърди-все неща,които знаех =D Някак си я навих да ми купи епилатор,та сега вече знае...
![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
Ъмии..мама каза "Ама ти бръснеш ли се"![]()
![]()
![]()
![]()
youu'll bee sorry that i'm not aroundd ..
+1Пхахахаахааа ахахах, като разбраха това нещо, което по никакъв начин не е част от техният живот и не ги интересува не го коментираха, защото то по никакъв начин не е част от техният живот и не ги интересува
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
нищо
Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...
Баща ми ме заключи в килера за 3 часа, крещеше ми
"Кво се обръсна бе, на голям мъж ли се правиш"![]()
I Want To Play a Game!
майка ми казваше скоро ще почнеш да се епилираш а у... и аз един ден се епилирах и й казах и тя еми добре..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Значи аз си обръснах за първи път мустака миналия месец тате нищо не ми каза а пък майка ми малко беше против но го преживя някак си![]()