Цитирай Първоначално написано от strange__
За краката майка ми я поставих пред свършен факт...тоест,когато разбра аз вече няколко пъти и бях махала.Тя само ми каза,че е трябвало да и кажа,за да ми помогне...за мишниците беше горе-долу същото,но за триъгълника не реагира особено добре.Мисля си,че това за нея означаваше,че аз съм започнала да водя полов живот ии някак...абе все едно я обляха със студен душ...въпреки,че когато за пръв път се избръзнах там бях твърде малка и не ми беше минало и през главата за подобно нещо,направих го просто защото не ги понасях тея косми Между другото и до ден днешен,ако се сети промърморва нещо,но не е болка за умиране,а и в крайна сметка дам това си е моето тяло :P Що се отнася до тате,той стои в страни от тези неща....може би се информира индиректно чрез майка ми,но никога не го е поставял на въпрос пред мен
Pri men be6e podobno s triagalnika, zatova mrazq da se preobli4am pred neq za6toto vseki pat kato vidi ili se doseti za tova i marmori i puska edni gadni repliki.. .Nemoga da gi razbera maikite, tva 4e se opravame otdolu ne zna4i 4e se ebem kato razprani nali? Pak i ne mislqt li 4e daje i da vodehme polov jivot ve4e ni e vreme? Opps malko se otklonih ot temata . Ina4e za mi6nicite maika znae6e i kaza na sestyra mi da mi pokaje kak. Za krakata ne pomnq parviq pat, mislq 4e sa6to znae6e ne reagira zle hi4, no v posledstvie razbrah 4e si e mislela 4e samo se obeskosmqvam do kolenata a ne i nagore i vednaj me vidq s kasa poli4ka i kato vidq 4e celite si kraka sam opravila se po4na edno opqvane ama s kasa poli4ka kak o4ava da tragna ? haha
Ta taka mai4eto po-trudo priema vsi4ki tezi ne6ta koito i napomnqt 4e ve4e rastem