- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- проблем с проникването?
Здравйте.
Чесно да ви кажа вече незнам какво да правя/им.Карам направо.когато приятелят ми прониква в мен,на 5-я 6-я см. усещам рязка болка,след която аз рязко се отрапвам,както когато се опарим праста ,как го отдръпваме рязко,така се получава и при мен.от много време се познаваме и сме заедно.Незнам на какво се дължи.Липса на желани за секс няма,но със всеки такъв случей,а тои е всеки път когато искаме да правим секс аз пове4е се страхувам да не стане пак и така немога да се отпусна....
На какво може да се дължи това.бях чела янкаде за подобно нещо(но подобно) 4е може да е от недоразкъсана девстежа ципа.
Незнам,дано някой може да даде мнение и съвет
Благодаря ви теен-приятели![]()
Вероятно е от неразкъсана девствена ципа,а може и да не си достатъчно овлажнена.Ако е второто,купи си лубрикантче.
мисля че не е лиспа на влажност..
това другото маи се оправя като се отиди на лекар....
Помисли какво те притеснява.Най-вероятно е психологически проблем.Не бързайте с проникването-изчакайте добре да се възбудиш и овлажниш.И го помоли да действа по-бавно и нежно.
за психологическия проблем ми е ясно че го има,всмисъл че при няколко такива случея на всеки в психиката се променя и при следващ опит си мислиш пак за това..но има и случеи в които не го мислиш а пак не се получава.
радвам се че получих отговори
мерси
преди да ти го вкара просто хубавичко си оплюмчваш пръстите ... и се навлажняваш отдолу и готово ... или пък него по члена така ....
Нищо не може да бъде по-голямо от човешката глупост !!!
Тва ми прилича страшно много на оная болест където при вкарване на квото и да е в путката и жената получава спъзъм. Забравих точното наименование - лекаря ще каже...
2т. системно
болеста е вагинизъм
worldclass не си никак оригинален с тези груби думи!
И мен ме боли и искм да се дърпам,ама не го правя.Гледам да съм максимално овлажнена.после вкарва пениса леко и стои в мен без да се движи,докато свикна.Приятелят знае,че съм малко трудна при проникване и не бърза.Трябва да постискаш зъби.Пробвай с лубрикант!
Ахам май тва беше - доста гадно нещо да ти се случи, май няма лечение или така си мисля аз...Първоначално написано от a.s
2т. системно
ami ti sama kazva6 4e se pritesnqva6 da ne stane pak sa6toto.. prosto opitaite mn bavno i se otpusni .. ne misli za bolkata
ми лекува се,4ела съм и за нея,много месеци ходене по сексолози,пеисхятри и о6те подобни докторчета...а в малките градове какви са шарлатани...Първоначално написано от Amayo
krem4et0..и а знеискам да се дурпам това е нещо акто рефлекс,винаги казвам няма ама то...
знам какво е.Правим си там френска,ала бала и като дойде момента цялата се разтрепервам.Не 1 път сме прекъсвали действията заради болки.Но той е мил с мен и действа бавно.Притиска ме нежно и ме гушка в началото и така е по-лесно.След 5-10 минути нямам проблеми.Но и мен си ме е страх.Само няколко пъти не е било болезнено.Е с практиката трябва да е по-добре.Просто не мисли за това мила.не го приемай по този начин а се отпусни.Накарай приятеля ти да е мил и да не бърза с движенията.Тогава всичко ще е наред!
ako ste go praili mnogo puti i tebe te boli,pla4e6 za genikolog!no ako si v na4aloto na poloviq ti jivot,opredeleno e tova,4e devstvenata cipa o6te ne se e skusala.otpusni se,deistvaite bavno i 6te stane!uspeh
И аз имам горе-долу подобен проблем, в началото на половия акт ме боли, но постепенно се овлажнявам повече и започва вече да ми става хубаво, иначе преди това приятеля ми действа много бавно и не го вкарва целия изведнъж ами малко по малко за да може хубажо да се овлажна..
Е успоких се,че не съм само аз-бях се стресиралаПървоначално написано от NeJnA_DrOgA^
![]()
то май всеки си мисли че само тй е арзличен,че при всички останли е нормално.незнам защо аз не се успокоих,е до някаде признавам,просто вече от4анието ми е повече.ама ше видим,няма да се отчайвам я,макарче ми е доста подтискашо това...края на семицата ще се видим...ще видим какво ще стане...макарче си мисля пак че нищо ама нетрябва...
пак ще пиша мацки![]()