Imam 4yvstvoto 4e pesenta "styd" na malina e napisana za mene!
Obi4am edno mom4e,no otdvana se razdelihme...toi tragna s edna poznata i zapo4na da mi pravi gadno ...Nastroi vsi4kite mi priqtelki(Te kolko sa priqtelki de) sre6ty men...I mn o6te po-gadni ne6ta...ve4e ima 1 mesec otkakto ne sme zaedno , no az ne moga da spra da pla4a i da vra6tam minalite dni s nego!I sega kogato mi napravi ne6to mn gadno(nqma zna4enie kakwo)zapo4nah da go preziram...Oba4e v4era mi kaza ne6to yjasno v IRC!Kaza, 4e ne mojel da me zabravi,kaza 4e o6te me obi4al,kaza 4e mariq(Sega6nata my priqtelka)nqma kakwoto az imam i 4e pove4e nqmal da mi pravi mrasno,za6toto na nego my stavalo gadno kato pravi na mene...I me pita dali go obi4am...Az oba4e my kazah 4e i az neznam ve4e...Tazi y4ebna godina sme v edin klas i neznam kak 6te izdarja! Misleh si 4e go mrazq,no go obi4am kolkoto i da me e naranqval go obi4am!Znam 4e vav o4ite vi sam edna glypa4ka,no ako se postavite na moe mqsto moje i da razberete!Ne znam samo da my vqrvam li...Dali naistina me obi4a ili me laje i da my priznaq li i az moite 4yvstva??Mnogo sam obarkana i vi molq za savet!