.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Тема: vatari !!??!!

Hybrid View

НеЭабРавИМ
    Guest

vatari !!??!!

purvo iskam da se izvinq ako temata ne e za tuk . Zna4i stava duma za avatarite i za tqhnite upreci Spomenavani ot Nqkoi "Samonadeqni POtrebiteli" 1.Lo6 Avtar - Lo6i Mneniq 2.Lo6 Avatar - Dobri Mneniq 3.Dobur Avatar - Lo6i Mneniq 4.Dobur Avatar - Dobri Mneniq Koe Bihte izbrali ?? ili ziob6to trqbva li da Ima zna4enie Kakfo 6te SI sloji Opredeleniq Potrebitel za Predstavitelno Logo Taka nare4eniq avatar. Ima LI zna4enie Avatara ?????

Повече от фен
    Ъъъъ, не знаех, че мнението на един човек по дадена тема се определя по картинката, с която се представя. Естествено аватарът има някакво влияние, защото все пак говори донякъде за човека, за вкуса му и т.н., но не аватарът пише мненията, а самия човек.

Guest
    axaxaxaxax

Супер фен
    Град
    Гето Милев
    xaaxaxaxxaxaaxxa prostotiqta nqma po4iven den

Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...

[quote]just_a_kid Пуснато на: Чет Авг 10, 2006 9:35 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Ъъъъ, не знаех, че мнението на един човек по дадена тема се определя по картинката, с която се представя. Естествено аватарът има някакво влияние, защото все пак говори донякъде за човека, за вкуса му и т.н., но не аватарът пише мненията, а самия човек.

Напълно съм съгласна
    Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си