- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- niakoi emo/punk-rock ? <3
kakto ve4e kazah...niakoi emo/punk-rock ? <3 <3 <3
hit me clown!
emo/punk-rock...?
демек музикални предпочитания?
емо и пънк
съвместими?????????????????
щом казваш...
Ако си мацката на автара ще стана и пънк и емо, за да се запознаем.
11 tochka deaktiven profil.
za6to da ne sa savmestimi...a otgore na tova kazah emo/punk-rock, a ne punk...4ist punk ne haresvam...
e*ati tupata tema
ааа, тя чист пънк не харесвала милата ... само пънк с разни примеси![]()
чакай да позная... падаш си по пънкове с шарени дрешки и чорапки и кецки, които си падат по грийн дей ? познах ли?![]()
![]()
алелуя.
Емо и пънкрок,не Емо и Пънк.Но пак не са особено съвместими.А тва емо,скриймо и не знам още кви шитз е пълна простотия.Никога не бих слушал тая музика,гадна е.Ако не се лъжа емо са Bullet For My Valentine и My Chemical Romance,което потвърждава негативното ми мнениe към този стил.Първоначално написано от forrzi
П.П.: Убийте ме,Грийн Дей не мога да ги определя нито като пънк,нито като пънкрок...
na kratko emoto proizliza ot punka.
айде не накратко...
а това за чист пънк...или е пънк или не е
Ник trash_kid .. момичето от аватара 100% емо! Интересни комбинации но няма значение.
Емо-то е тъпа музика. А понятие като punk-rock за мен лично не съществува! Има си стил пънк и стил рок,които са адски различни във всяко едно отношение.
А като погледна реално .. стойностен пънк (НЯМАМ предвид Good charlotte i Green day,защото те не са никъв пънк) и емо си няма нищо,ама нищо общо!
Та .. за кво става реч в тази интересна тема изобщо
пънкрок?Първоначално написано от exploitedteen
![]()
и кфо всички сте се нахвърлили върху тфа емо, има и много добри попадения. и УАУ представяте ли си, не всички емота си режат вените и пишат тъжни текстове...баси
уж се стараете да не бъдете ограничени, а всъщност сте като някфи овци-един каже нещо и всичките след него
каза той и си пусна джими ийт уърлд
kade si se zasilil be ? hodi gledai negriПървоначално написано от exploitedteen
mai ne shvana 4e se bazikam s teb..
bravo az puk ne go slu6am tva.
i po to4no kva e taq muzika ?
Lol!
na teb.
nqma smisal da sporq s teb.
EVALATA BEEEEEEEE, HARDCORA E MUZIKATAAAA =D>Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Големи разбирачи сте всички, ей!
Днешното емо не струва 100%. А самото то води началото си от американски пънк рок банди като Fugazi, Rites Of Spring и Sunny Day Real Estate...
Ебете ги тия пънкове, корове и емота, слушайте РОК ЕНД РОЛ!
поздрав:
Alice Cooper - Bed Of Nails.