- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Срам ме е
hodite ot 1 godina i ne te e vijdal nikoga golaПървоначално написано от Анонимко
spoko be nqma ot kakvo da te e sram
v na4aloto e malko kofti ama probvai purvo na tumno i posle vsi4ko 6te si e OK
![]()
]\Първоначално написано от luschka
\ NE E ZADULJITELNO purviq put kato se suble4e6 da pravite sex!!!
ti ne se 4uvstva6 gotova da se suble4e6(ne se zaqjdam!!) , a da ne govorim za sex...
vsqko ne6to si ima red-purvo svikni sus subli4aneto,posle vsi4ko ostanalo![]()
![]()
![]()
Е че не ги ли познаваш добре хората с които правис секс че не си свикнала "да зяпат жадно голото ми тяло"Първоначално написано от krem4et0
![]()
![]()
One Rule Ceep You Cool
nqma za ko te e sram
Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvashjivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai
6tom ne si gotova da se s1ble4e6,ne se s1bli4ai...dr1jte se za r1ce, 6to trqbva da pravite sex?![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
Точно, отпусни се, той те обича такава каквато си и едни малко по-малки гърди няма да му направят особено впечатление, въпреки, че и мен ме е срам примерно да съм чисто гола пред приятеля ми, но се отпускам и всичко е окПървоначално написано от Paduan`
А ако толкова се срамуваш първите пъти не е задължително да си сваляш блузата...Аз първите пъти си бях с блуза отгоре..успех и не се притеснявай
)
И мен преди ме плашеше мисълта да се събличам пред друг човек. Сега обаче след толкова време с приятеля ми съм напълно отпусната. Опитай се да преодолееж това чувство. Помисли, че този човек е с теб, защотото си такава, каквато си и те обича такава. Добре ти дадоха идеята да давате по-бавно с дрехите-една по една. И все пак, ако те е срам да се съблечеш пред него, може би не си готова за тази стъпка.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!