.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Срам ме е

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA

Re: Срам ме е

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Ще го кажа накратко - От около година сме с моя, мн се обичаме, искаме да правим секс но още не сме.....пък и мен ме е срам да се съблека .. харесвам си тялото ( е можеше да съм по-напред с материала в гърди но и така става) ... но мн ме е срам
    hodite ot 1 godina i ne te e vijdal nikoga gola spoko be nqma ot kakvo da te e sram v na4aloto e malko kofti ama probvai purvo na tumno i posle vsi4ko 6te si e OK

Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от luschka
    Bih te posyvetvala prosto da se otpusnesh. Shtom si haresvash tqloto znahi nqma problem. Ako tolkova mnogo se pritesnqvash naistina moje da go napravite na tymno. Uspeh!
    ]\
    \ NE E ZADULJITELNO purviq put kato se suble4e6 da pravite sex!!!
    ti ne se 4uvstva6 gotova da se suble4e6(ne se zaqjdam!!) , a da ne govorim za sex...

Град
    SOFIA
    vsqko ne6to si ima red-purvo svikni sus subli4aneto,posle vsi4ko ostanalo

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Е правя си секс,но това не значи че не ме е срам.Гледам да не го показвам,а и вече го преодолявам,но по принцип ми е неудобно.не съм свикнала да зяпат жадно голото ми тяло.Неудобно ми става и се зачервявам от срам.Абе много срамежливо дете съм аз
    Е че не ги ли познаваш добре хората с които правис секс че не си свикнала "да зяпат жадно голото ми тяло"
    One Rule Ceep You Cool

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...
    nqma za ko te e sram

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

6tom ne si gotova da se s1ble4e6,ne se s1bli4ai...dr1jte se za r1ce, 6to trqbva da pravite sex?
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    axhaxh
    nqma ko da te e sram .. hodite ot toooooolkova mnogo vreme
    kak shte te e sram ??!
    Точно, отпусни се, той те обича такава каквато си и едни малко по-малки гърди няма да му направят особено впечатление, въпреки, че и мен ме е срам примерно да съм чисто гола пред приятеля ми, но се отпускам и всичко е ок А ако толкова се срамуваш първите пъти не е задължително да си сваляш блузата...Аз първите пъти си бях с блуза отгоре..успех и не се притеснявай )

И мен преди ме плашеше мисълта да се събличам пред друг човек. Сега обаче след толкова време с приятеля ми съм напълно отпусната. Опитай се да преодолееж това чувство. Помисли, че този човек е с теб, защотото си такава, каквато си и те обича такава. Добре ти дадоха идеята да давате по-бавно с дрехите-една по една. И все пак, ако те е срам да се съблечеш пред него, може би не си готова за тази стъпка.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си