.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Malka^Mu6ica
    Guest

Moderated: Има ли някаква опасност хапчето да не подейства?

zdraveite na vsi4ki.zna4i problema e 4e dnes dokato pravihme sex s priqtelq mi i prezervativa se skysa.Toi go useti i uj ne e svar6val...utre 6te vzema postinor duo.Ta ima li nqkakva opasnost hap4eto da ne poviqe.do sega ne sym pila i za tova pitam .i o6te ne6to da pitam dali sled kato go piq 6te mi doide prejdevremenno ili 6te mi zakasnee ili pak na vreme.HELP

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

Мега фен
    Ако не е свършвал в теб и кондомът не е бил изцяло скъсан, няма смисъл да пиеш Постинор.

Голям фен
    Град
    Halls Of Valhalla

Re: HORA HELP ME!!

Цитирай Първоначално написано от Malka^Mu6ica
    zdraveite na vsi4ki.zna4i problema e 4e dnes dokato pravihme sex s priqtelq mi i prezervativa se skysa.Toi go useti i uj ne e svar6val...utre 6te vzema postinor duo.Ta ima li nqkakva opasnost hap4eto da ne poviqe.do sega ne sym pila i za tova pitam .i o6te ne6to da pitam dali sled kato go piq 6te mi doide prejdevremenno ili 6te mi zakasnee ili pak na vreme.HELP
    .

pii go .. 6te podeistva spox ... a otnostno tova dali 6te ti doide prejdevremenno - emi da 6te ti doide

Повече от фен
    Бъди готова за 2 а може и 3 месеца циклови аномалий. Ако се отървеш по -леко си късметлийка но бъди готова и 2-3 месеца да ти е нередовен. Иначе постинора действа, но следващия път го земи веднага след това, защото колкото повече време минава толкова по малък е % да подейства успешно. Почни да си мериш овулацията.

И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ако не е свършвал в теб и кондомът не е бил изцяло скъсан, няма смисъл да пиеш Постинор.
    OOO DA BE DA Q PO-DOBRE SI VZEMI PROSTINOR PO-SKORO,ZA6TOTO NO6TO NE SE ZNAE V TOQ JIVOT....

Повече от фен
    spored men nqma
    Jivei i nikoga ne pla4i zatova koeto si nqmal,ostavi drugite da pla4at,zatova 4e sa nqmali teb!!!

Мега фен
    След като се мотаеш и го вземеш 1 ден след акта, има немалка вероятност да не подейства.

malka^6u6ica
    Guest

..

ami as go vzeh sled 12 4asa i polovina.

Мега фен
    Ами, браво! Хапчето е за СПЕШНА контрацепция! Ако къщата ти гори и е спешна ситуация, ще повикаш ли пожарна след 12 часа?

malka^6u6ica
    Guest
    emi nqmame denono6tni apteki v grada.a i pi6e do 72 4asa uj

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Ами, браво! Хапчето е за СПЕШНА контрацепция! Ако къщата ти гори и е спешна ситуация, ще повикаш ли пожарна след 12 часа?
    \
    to e do 72 4asa

Мега фен
    Но до 2 часа е най-голяма вероятността да подейства, след това тя намалява.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си