.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Срам ме е

Guest

Срам ме е

Ще го кажа накратко - От около година сме с моя, мн се обичаме, искаме да правим секс но още не сме.....пък и мен ме е срам да се съблека .. харесвам си тялото ( е можеше да съм по-напред с материала в гърди но и така става) ... но мн ме е срам

Няма какво да те е срам сабличаш се и каквото стане.Най добре е да я оставиш тя да те съблече,а иначе ти си контролираш колко от това което имаш искаш тя да види.Другия вариант е да я саблечеш ти първи.Но по-бавно.Вие там се разбрирайте,няма от какво да те е срам като я обичаш толкова много

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Правете го на тъмно.но не е нужно-няма от какво да се срамуваш.нима само манекенките правят секс?Айде сега-1 път го направи и ще ти мине срама.И сега мен ме е срам малко или много да се съблека,ама спко-минава срамът!

Мега фен
    Защо никой не чете като хората! Авторът е момиче!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от TROY
    Няма какво да те е срам сабличаш се и каквото стане.Най добре е да я оставиш тя да те съблече,а иначе ти си контролираш колко от това което имаш искаш тя да види.Другия вариант е да я саблечеш ти първи.Но по-бавно.Вие там се разбрирайте,няма от какво да те е срам като я обичаш толкова много
    темата е писана от момиче поне на мен така ми се струва!

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    axhaxh
    nqma ko da te e sram .. hodite ot toooooolkova mnogo vreme
    kak shte te e sram ??!

Yupeeee !

Цитирай Първоначално написано от TROY

Avtora e momi4e ili samo taka mi se struva
    Никога не знаеш колко скоро ще бъде вече твърде късно...

MoMi4e e!:} asega po temata:ami.....damz razbiram te 45e se sramuva6 ama nqma kak lubovta iska jertvi moje da go pravite polu sable4eni abe ko te barka na tamno ili de da znam ti re6i!:}}}}}}}}}}}}}}}
    НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}

Град
    In ThE BMW
    Няма от какво да те е срам

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Защо никой не чете като хората! Авторът е момиче!

Мега фен
    А на колко години си? При всеки случай, не си дорасла психически за секс.

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    izvinqvai `Death`Whore` ama ne misli6 li 4e prekalqva6 s kritikite si k1m horata?
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

za da te e sram,zna4i ne haresva6 tqloto makar 4e tvurdi6 4e ne e taka...v na4aloto i men me be6e sram...no sled purviq put ve4e..ne mi puka6e...pravete go na tumno i na teb nqma da ti puka
    JiVeI,DoKaTo Ne DoIdE nA mOdA dA sE mRe....!!!

Повече от фен
    абе хора винаги има първи път

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от macy_day_parade
    izvinqvai `Death`Whore` ama ne misli6 li 4e prekalqva6 s kritikite si k1m horata?
    Не беше критика, просто истината. Щом човек го е срам да се съблече пред човек, с когото ходи от 1 година, мислиш ли, че е готов за това изживяване?

Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта
    Най-добре Пиле ... на Тъмно или приглушена светлина ... Бавна мн бавна музика (нашия приятел Бари Уайт ... )
    самички да сте ... заключено затворено да няма кой да ви безпокой ...
    Пригответе си презарвативи ......
    може да му потанцуваш ... като бавно сваляш дрешка по дрешка ...
    или пак да се оставиш той да действа ...
    Това е по избор
    И не се срамувай ... а пак мен ако питаш ... .най-добре ... правете го стъпка по стъпка .... 1-я ден без горнище (само по сутиен) на др .... махаш сутиена вече ......
    3-я ден примерно само по бельо ......
    4-тия ден само по Прашки .....
    и така ще дойде когато ще останете голички мн яко )))

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от macy_day_parade
    Не беше критика, просто истината. Щом човек го е срам да се съблече пред човек, с когото ходи от 1 година, мислиш ли, че е готов за това изживяване?
    =D> =D> =D>

Град
    Свищов
    Че мен и сега си ме е срам-просто съм срамежлива.Може и момичето да е такова-какво лошо има.

Мега фен
    Какъв секс правиш, след като те е срам? Сексът е преди всичко отпускане - ако го няма, не става свестен секс.

Няма от кво да те е срам, просто го правиш, пък и не вярвам една година той да не те е пипал никаде.... \/
    You wanna fuck me like an animal, you'd like to burn me on the inside, you like to think that I'm the perfect drug....JUST KNOW THAT NOTHING YOU DO WILL BRING YOU CLOSER TO ME!
    I only care about today, tomorrow is too far away!

spoko mili4ka nqmam ot kakvo da te e sram parviq pat vinagi e taka posle nqma da ti puka. ako 4ak tolkova te e sram pravete go na tamno taka e i po romanti4no )
    JiVeI Za DeNq,ZaShToTo UtRe MoJe Da Ne DoIdE,a VcHeRa Da Ne Se VaRnE!!!!!

Град
    Свищов
    Е правя си секс,но това не значи че не ме е срам.Гледам да не го показвам,а и вече го преодолявам,но по принцип ми е неудобно.не съм свикнала да зяпат жадно голото ми тяло.Неудобно ми става и се зачервявам от срам.Абе много срамежливо дете съм аз

Фен
    Град
    Страната на чудесата
    Bih te posyvetvala prosto da se otpusnesh. Shtom si haresvash tqloto znahi nqma problem. Ako tolkova mnogo se pritesnqvash naistina moje da go napravite na tymno. Uspeh!

Супер фен Аватара на maybelline
    А на колко години си? При всеки случай, не си дорасла психически за секс.
    =D> =D> =D>

Щтом ходиш 1година с него,не би трябвало да се притесняваш.Няма нищо срамно просто се отпусни,няма просто от какво да се притесняваш.
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си