.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Guest
    ей туй ви е проблема на приятелството между момичета.Може да се изпокарате заради едно момче и за секунди да съсипете едно добро приятелство.При момчетата като че ли не се наблюдава такова явление или поне не е толкова ясно изразено.Едно истинско момче (не женчовци, тях ги изключвам) никога няма да предаде приятел заради момиче.Пък момичетата дават мило и драго да видят как "приятелките" им страдат.Ама кво да се прави ЖЕНИ,МОМИЧЕТА заложено ви е природата ви.И все пак до голяма степен зависи и от самият човек

Егати глупоста. Та изобщо, що се наричате приятелки? Ако не го харесваш има ли смисъл та тръгнеш да правиш каквото и да е само за да си отмъстиш. Това говори за самата теб.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    ako pone mani4ko mu se kefi6,tragnete,taka 6e izpita6 dvoino zadovolstvo,hem 6e si s mom4eto,koeto haresva6,hem "priqtelkata" ti 6e se spuka iad.... no ako iska6 samo da i go varne6 ot zloba,mislia 4e 6e e tapo,niama smisal da si gubi6 vremeto da otma6tava6 za niakakva glupost

Фен
    Град
    където поискам
    Бъди с него,само ако наистина го искаш!

:}

aweee spored mene nqma smisul da tragfa6 s nego moje bi puk iska da si "igrae" i s dfete vi a 6tom tq e tragnala predi s nego sled kato znae 4e ti go lofi6 tq ne e priqtelka za*** iiii dafai napred m***** im i na dfamata =D> =D> [-o< [-o<
    FULL RESPECT za sk8 i za mene xaxaxaxxa http://moonrage.org/steal.php?ID=4368

Град
    там някъде
    въпросната "приятелка" е постъпила адски гадно спрямо теб, но по-добре не ставай гадна и ти, дори и за отмъщението

Guest
    Emi Ako pOnE malKo GO xaresfaSh shTo Puk Ne nO Ako Ne IzpiTfasH nishTy Kum neGy Nqma SmisuL...

Град
    Emi qko ne se oplakvam (maina city)
    Това е твоя живот решението е твое, но по-добре недей
    Смо слабите се стремят към ред, ние силните владеем хаоса.

Фен Аватара на AnnGi
    Град
    ^^Извън реалноста^^
    Аз ще те питам би ли се скарала с наи-добрата си приятелка заради момче Тва е тъпо заради момче да се карате Знам взела ти го е ,поговори с нея и нещата ще се оправат
    Мъжът е главата на семейството ,а жената е вратът които я движи!!!

Не е важно на мен да ми е добре, важното е на другия да му е зле.
    Не ми се струва добра идея да тръгнеш с него само за да и направиш сечено, ама ти си знаеш де :P
    Парите могат да купят:
    Леглото, но не и съня.
    Храната, но не и апетита.
    Къщата, но не и дома.
    Лекарството, но не и здравето.
    По-луксозно място в гробището, но не и на небето!

Guest
    Оффф, забога недей, мойто момиче! Па тва е супер тъпо. Защо го причиняваш на него, а и на себе си. Имаше една мисъл: "Не отмъщавай, времето ще отмъсти!" та послушай я. Заеби я тая., има и други начини да и отмъстиш, ама не намесвай момчета.

Щом си решила да и отмъстиш изчакай по-удобен момент и .. колкото по-късно толкова по-мръсно.. все пак тя и той също си заслужават отмъщение но не забравяй че ако ти е приятелка и поиска прошка всеки греши но щом поставя момчето пред приятелството нещо не ми се струва че е много стока

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Според мен вие изобщо не сте никакви приятелки!

Мега фен Аватара на koalka
    Не харесвам момичетата и тази черта от характера им-постоянната злоби и желанието за отмъщение.Ще постъпиш много гадно,което не те прави по-различна от нея.Момчето не си струва,а приятелката ти още по-малко.Просто няма да си по-различна от нея,а имаш ли претенции,че си?

kato gledam tq ne ti e mn dobra priqtelka 6tom ti go e otmaknala pod nosa,za tva 4e ako haresva6 tva mom4e davai i tq ne e bila spravedliva s tebe se pak ama nqma smisal ako ne go haresva6 da tragva6 s nego i da i otma6tava6 po toq na4in nali znae6 4e si4ko se vra6ta i bez da mastim!!!
    DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!

Голям фен Аватара на cS_LaMeRkA
    Град
    София
    Абе ... вие сте много тЪпи същества! На тоя свят "най-добри приятелки" НЯМА!!! Нали вижда те ... "Най-добри приятели" (страната на "силния" пол, говоря) да ама за момичета... оо застреля те се!
    А по темата точно, праи к'вото искаш... отмасти й ...
    Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват

дани
    Guest

Re: Да отмъстя ли на най-добрата си приятелка?

недей да и отмъщаваш.така ставаш като нея .Аз имах също подобна приятелка.а и защо да набъркваш мом4ето,тя си е полу4ила заслуженото,освен това тази приятелка никога няма да има истински приятели щом се отнася така.това е достатъ4но наказание.ти просто се дръж нормално не и се ядосвай "КОЙТО КОПАЕ ГРОБ ДРУГИМО САМ ПАДА В НЕГО"

Фен
    Град
    burgas
    Ako taq ti be6e istinska priqtelka nqma6e da ti pri4inqva takava bolka kato hodi s nego a 6te6e da go zareje!!!Zatova tragni s nego napuk
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

Голям фен
    Град
    sofia
    emi ako 6te ti dostavi udovolstvie napravi go,NO da znae6 4e Shefa gore vihjda vsi4ko toi 6te si go vurne nai-dobre
    Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
    A walk to remember

Според мен вие не сте никакви приятелки и може по някакъв начин да и го върнеш , да я накараш да се чувства гадно , но не използвай момчето за тази цел , защото ако то има някакави истински чувства към теб , ще се почувства ужасно , ще се почувства употребен. Отмъсти й по друг начин , но не и с момчето. Друг е въпроса ако го харесваш - тогава давай , тръгвай с него , но само заради този факт , а не за да й отмъстиш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си