.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45
    Фен
    Град
    София

Да отмъстя ли на най-добрата си приятелка?

Така, имаше едно момче което харесвах, но мойта най-добра приятелка тръгна с него. Тогава доста се карахме, но после нещата отшумяха, на мен спря да ми пука, пък и те се разделиха много бързо.Проблема е че и двете не го бяхме виждали доста време и преди няколко дни той ми се обади да пием кафе. Когато приятелката ми разбра започна да ревнува (въпреки че вече са скъсали) и аз изпитах задоволство от това. Излязох с него на кафе и си правехме някакви намеци, идеята е че има възможност да стане нещо с него. Изпитвам желание да отмъстя на приятелката си че ми го взе под носа. Бих тръгнала с него не толкова защото го харесвам, а за да и е гадно на нея. Знам че е злобно и за това се колебая какво да правя. HELP

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника
    Слушай ме любов,всичко ми вземи,искам една услуга.Искам цял живот,мен да вижда,мен във всяка друга!

e ako pone malko ne go haresvash ima li smisyl samo zaradi neq...?!ako go haresvash vzemai i bqgai,a ako e prosto za da i otmystish...po-dobre nedei!izchakai natatyk tq kato si haresa nqkoi ti i go otnemi!!
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    говори с нея за тва
    разберете се

Ако бяхте наи-добри приятелки нямаше да иска6 да и отмъстиш,за6тото щеше да я обичаш!но явно не даржиш толкова на нея...Ако е гаднярка и пържия пат е тръгнала с него от прищявка,тогажа и отмъсти но ако го е харесжала наистина-НЕДЕЙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Фен
    Град
    sofia
    tragni s nego 6tom tq e tragnala s nego bez da i pyka za teb za6to i yi da ne go napravi6...
    tq ne ti e iatinska priqtelka sled kato go e napravila

Мила тръгни с него!Знаеш ли от колко момчета съм се отказала заради моите "приятелки" а после те са си признавали че ако са били на моето място НИКОГА е нямало да го направат....НО ако наистина държиш на твойта френдка хубаво си помисли преи да действаш!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Какъв е смисъла да тръгваш с някого без да го харесваш?И то само за да си отмъстиш? На тебе няма да ти е хубаво-ще се чувстваш гадно, защото водиш една обречена връзка.
    А и щом тая ти е отмъкнала момчето, което харесваш не вярвам да ти е чак най-добрата приятелка...ако искаш подразни я малк с него, ама не започвай връзка целяща единствено отмъщение.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~

pff

mnogo poznata rabota!smqtai kakva priqtelka ti e sled kato e tragnala s nego dokato ti go haresvash tragvai s nego!!!!6tom tq e tragnala s nego bez da pomisli za teb...ti kakvo se 4udish?! deistvai!

Guest
    ako toi ti predloji priemi i se poqvqvai s nego pred nosa i za da q draznish.Posle ako ne go haresvash sdkasai sd negoi i obqsni kakvo si imala predvid

Мега фен Аватара на iiirish
    първо - тоя е голям тъпанар щом се хвърля от една на друга приятелка, и второ - сто пъти съм казвала, че от отмъщение няма смисъл. излез 1-2 пъти с него, напук на приятелката си, но не позволявай между вас да стане нещо. не се принизявай на такова ниво

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    първо - тоя е голям тъпанар щом се хвърля от една на друга приятелка, и второ - сто пъти съм казвала, че от отмъщение няма смисъл. излез 1-2 пъти с него, напук на приятелката си, но не позволявай между вас да стане нещо. не се принизявай на такова ниво
    Saglasna sam

Супер фен Аватара на maybelline
    Егати 'приятелството' дето си имате вие двете...

Фен
    Град
    ПаЗаРдЖиК
    След като все още я наричаш "приятелка" как може да искаш да и отмъстиш Доколкото разбрах,харесваш момчето,еми "като се обичат младите па да се 'зимат"!Твоята приятелка е тръгнала с него,след като е знаела че го харесваш Еми сега е твой ред,аз бих тръгнала с момчето
    Ля Ля Ляяяяяяяяяя

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Не прочетох за какво става дума тъй като отговорът ми винаги е един и същ - от отмъщението няма смисъл. Дори и човекът на когото отмъщаваш да е убил твой близък.
    11 tochka deaktiven profil.

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Saglasna sam s anito.sl
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Фен
    Град
    Страната на чудесата
    Определено тръгни с него, само ако наистина го харесваш. Ако искаш да отмъстиш на приятелка, тогава сама си направи сметката колко добри приятелки сте всъщност.

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    maleeee kakva si ti be...kak shte otmushtavash na nai-dobrata si priqtelka..az daje mislq che ne q zaslujavsh!!!!!!! vaobshte ne te razbiram!!!! sled kato purviq put momcheto e izbralo neq pred teb znachi e imalo zashto!!! i estestveno che sa shte i e gadno tq e hodela s nego...ti si eguistka znaesh li...kak mojesh vaobshte da pravish tova pod nosa i!??????

Голям фен
    е такива "приятелки"най ги мразя !ама виж ако не го харесваш-може би в такъв случай няма смисал да тръгваш с него само за "отмъщението" ,а пък ако го харесваш поне малко-тръгваш с него е така"под носа и" и не ти дреме
    Всеки е в състояние да допусне грешки,
    но има хора,които притежават само тази способност.

Ако не го харесФаш = не тръгвай с него!!!
    Гледай на теб да ти е готино,а не на приятелката ти
    да и е гадно
    http://mysecondhome.forumup.com/

tell me who do you think you see
    your standing in your corner
    looking out, on me
    you think im so predictable...

Така, имаше едно момче което харесвах, но мойта най-добра приятелка тръгна с него. Тогава доста се карахме, но после нещата отшумяха, на мен спря да ми пука, пък и те се разделиха много бързо.Проблема е че и двете не го бяхме виждали доста време и преди няколко дни той ми се обади да пием кафе. Когато приятелката ми разбра започна да ревнува (въпреки че вече са скъсали) и аз изпитах задоволство от това. Излязох с него на кафе и си правехме някакви намеци, идеята е че има възможност да стане нещо с него. Изпитвам желание да отмъстя на приятелката си че ми го взе под носа. Бих тръгнала с него не толкова защото го харесвам, а за да и е гадно на нея. Знам че е злобно и за това се колебая какво да правя. HELP
    hmm nali ne6tata sa ot6umeli... togava ne razvalqi priqtelstvoto si s neq vupreki 4 etq ne ti e priqtelka 6tom e postupila taka s teb no ako ti si naistina umna nqma da napravi6 takova ne6to prosto zabravi tova mom4e zaradi koeto ste se skarali \/ ne predizvikvai novi buri nali e zapo4nala d arefnuva tova ne eli dostatu4no?
    "If people make fun of you, it probably means you're doing something right."

"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."

Супер фен
    Само заглавието прочетох....явно сте супер добри приятелки щом си отмъщавате
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Тръгни с него, както и тя го е направила. Изпробвай приятелството и !

Супер фен
    Тръгни с него-да не ти пука за нея!Тя те е преебала!

Фен
    Град
    София
    Днес излязох с него, беше много яко, нямам търпение да видя изражението и като разбере, ще умра от кеф
    Слушай ме любов,всичко ми вземи,искам една услуга.Искам цял живот,мен да вижда,мен във всяка друга!

тръгни с него а на нея и счупи раката да знае за следващия път..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си