Znachi predi 1 godina se zapoznah v chata s edno momche i se razbirahme super...!0bache kato se sreshtnahme i kato go vidqh napravo .. shqt da beshe strashno grozen!!I mu kazah che nishto nqma da stane .. da zareje neshtata i toi popita za prichinata,a az vse ne mu kazvah,no nakraq me iznervi i mu kazah,che e zashtoto ne sym go haresala i ne e moi tip!I toi kaza mi ti kvo si mislish,che si hubava li-jestoko se lyjesh!Kaza mi syshto "shte vidish kakvo shte ti se sluchi daje maika ti i bashta ti nqma da mogat da ti pomognat!Tova se sluchi dekemvri minalata godina!Az mu kazah da spre da mi zvyni i da me ostavi na mira,no NE!I do sega prodyljava s tova che bil vliuben v men,che me obichal i t.n.I edna nosht v 2 chasa mi prizvynq,az mu napisah sms "da si chuval,che horata po tova vrem spqt" (a az trqbvashe da stavam v 4..)!Toi prodylji da zvynii togava super mn izbesnqh i mu napisah "maika ti we.....!spri se!!!!!!!!!",a toi mi napisa "naish li kva maika sh ti dam!zatvarqi si ustata,shtot ti nablijava ...."
btw az sym na 13,a toi na 15.HELP kajete mi kvo da mislq i kvo da pravq,zashtoto super mn me drazni ne spira da mi zvyni i mi idva chak da si tupna gsm-a v zemqta ot bqs!
PLS daite mi syveti