- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Toi me zaplashva sys smyrt!
kisS``me Мойто момиче,я на лично ми кажи как се пише тва момче в чата или скъпе-а му ми дай,ще вляза специално да поговоря с него,аз съм доста убедителен!
Е то нема лошо, но трябва се живее от нещо...Първоначално написано от Amayo
![]()
Смени си номера бе...толкова ли е сложно?пак според мен ти си направил грешката,не би трябвало да му обръщаш внимание и той ще се откаже.
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Абе маце просто прекъсни контактите с него- затваряй му, не му пиши и си изключвай тела, когато ти пише или звъниНищо няма да ти направи, рано или късно ще се откаже
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Ами ако кожеш на баща си вероятно той ще говори с тоя ненормалник и ще успее да го сплаши.
Tfa mom4e e mn zle gorkoto smeni si tela apak ako ot nqkade razbere noviqt ti i pak ti zvani ne mu digai ne mu pi6i sms-i prosto ne se zanimavai s nego
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
нарагаи го в крака с нож така са сплаши... би трябвало ако не нарагаи го в двата после![]()
ufffffffffffffffff......mi drug put vnimavai pove4e..a za suvet i az 6a podkrepq tva za smqnata na nomera no i kaji na ba6ta ti toi moje i da mrazi da 4ati6 no samo kato razbere za tozi i smqtai 4e e murtav....a puk ve4e ako trqq mu kaji 4e ste se zapoznali f kafeneto a ne po 4ata.....no moji i da opita6 kato ne mu otgovarq6 na obajdaniqta ne mu pi6e6 sms-i i t.n.....izob6t0 ignorirai go tva 6te pomogne no moje i da napravi ne6tata po lo6i..smsiul toi da nameri na4in da te vidi....v kraina smetka nai dobre kaji na ba6ta si...uspeh...
10x![]()
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
Мился, че разбра какво да прави...+ това много хора си предложиха услугите...кой сериозно, кой не...важното е, че сега само чакаме оня урод да се обади пак и се почва масирана атака...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
ami ogranichi si povikvaniqta na telefona kato na purvo vreme...taka che da ne moje da ti zvuni....
Абе ако има6 по-голям батко или кака казва6 му/й за проблема ти той/тя няма как да не ти помогнат 100% 6те го фанат 6те го спла6ат и си4ко 6те е уредено а ако продалжава да те тормози казва6 пак на кака ти/батко ти и БОЙ![]()
Джъст тел хим-иф ю донт лив ми алоун муки гона кик йор ес,ю дъмб идиът!Той ме заплашва със смърт!
Юл невър шът ъп да риъл муки бой!
Ес куул ес кукумбър!
Абе момиче смени си номера или си изклиючи тела.. , но най-добре ще е да си изключиш телефона. А тоя .. Хах.. Дава си воля на въображението. Понеже е тъп и грозен си мисли, че може да те задържи по някакъв начин като те заплашва. Като за начало си смени номера и сподели с някой... по-близак ако се притесняваш толкова. За такива лайна само бой и толкоз. И това да ти е за урок![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Аз подкрепям другите-смени си номера на gsm-a но ако примерно имаш скайп и този продължава да те дразни-блокирай го
ако знаеш кой познава това малоумно същество с коефициент на интелигиентност които стига до петите му-не си давай номера дай го само на семейството си и на най-близките си приятели
такива неща в чата са много лоши по-добре давай грешна информация за себе си и влизай там само за да убиваш време ако ти е скучно аз примерно така прпавя когато ми е скучно отивам в чата и започвам свободни съчиненияако съм се разлигавила де...
"If people make fun of you, it probably means you're doing something right."
"Don't be afraid of the shadows, it only means there's a light nearby."
разбира се, че не става въпрос за чатенето. мисълта ми беше, че кавото и да й забранява, стореното - сторено. сега няма смисъл да се гледа това, важното е помогне на дъщеря сиПървоначално написано от ANGEL4E
tei ... sega kfo staa : vkl se v irc na edno momiche koeto me poznava .. i q pita poznavash li kiss``me i .. tq kazva da i toi pochva da q razpitva .. kvo znaesh za neq ... [ dure che tq ne me e vijdala ot 6/7 godini] i tq mu kazala mi nishto nz ne sym q vijdala otdavna .. toi prez cqloto vreme povtqral 'ex taz marta'.. i toi mi se vkl i na men[az sled tva razbrah che tva e bil toi] i se predstavi za emiliq i me pita kak sa gadjetata ima li i az vikam 'mhm' i toi izleze ot ircmama kaza che e iskal da proveri da ne bi da sym go 'zamenila' s nqkoi drug ... kajete mi kak moje v prodyljenie na 1 godina da ne spira da se int v men .. tos e nqkyv qlov maniqk .. bahti
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
Казах ти какво е решението...щом не си достатъчно смела да си потърсиш правата...нека да продължава да те тормози.При такива типове само грубата сила помага...Убий огъня с огън...И бъди предпазлива в нета...ненормалници като тоя с лопата да ги ринеш...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
i az kakto si4ki ostanali bihti kazala da si smeni6 nomera ili pak ako ne iska6 prosto nito mu vdigai telefona,nito mu pi6i kakvito i da e bilo sms-i.Ako ne mu obra6ta6 vnimanie,6te mu pisne da te tormozi i 6te spre(nadiavam se)"Nakaji glupakat s mal4anie"sa kazali horata
a otnosno zaplahite,vaob6te ne se vrpiagai tolkova,kvo moje da ti napravi 15-godi6en piklio,samo se pravi na ineteresen,niama se pla6i6 mila
![]()
Axxxel podkrepqm mnenieto ti napalnoКазах ти какво е решението...щом не си достатъчно смела да си потърсиш правата...нека да продължава да те тормози.При такива типове само грубата сила помага...Убий огъня с огън...И бъди предпазлива в нета...ненормалници като тоя с лопата да ги ринеш...
Сложи го на мястото му!!! Знаеш ли как бързо ще се осъзнае? Пък той ако те обичаше толкова многооо нямаше да ги прави тея тъпотии!!!
toi e na 15 nqma ot kakvo da te e strah spoko a i edva li ima smelost da ti napravi ne6to.a puk i da si smeni6 tela kato go kaje6 samo na 1-2 priqtelki nqma kak da go razbere![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Майка ти кат знае що не прави нищо ..![]()
Да...!Щом 1 година нищо не е направил значи са празни приказки!Първоначално написано от bonboneno^mace
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...