- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Toi me zaplashva sys smyrt!
mi shtot kazva che nishto ne moje da mi napravi .. i az nz vecheПървоначално написано от {P}MoHuKa{P}
sinful`girl 10x {}
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
Първоначално написано от thirteen
Напълно съм съгласна с това мнение.
+ тва М-тел предлагат слдната услуга-да блокираш даден номер и да не получаваш обаждания,смс-и и т.н. от дадения номер...само,че дори и да блокираш неговия...тои може си вземе нов и т.н. , така 4е даденото мнение по-горе мисля,4е е най-доброто решение \/
ти родители нямаш ли а по големи приятели я се стегни няма да се оставяш на тоя пикльо да те заплашва
emi ne iskam da te pla6a no vsqkvi gi ima... i ne si dostatu4no golqma za da se opravi6 sama... tak4e nezaq ba6tati kvo 6te te pravi ama mu kaji za6toto se pak ti e roditel.... nedei da si smenq6 nomera za6toto toi 6te se motivira o6te pove4e kato razbere i lesno moje da ti go nameri pak....
I`m gonna make you crazy...
mi mersi na vsichki samo tfa moa da kaja ... nqkoi hora si predlojiha pomishtta .. mn se radvam za koeto i mn im blagodarq .. te si znaqt koi sa
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{ }}}}}}}}}}}}}}}}}}}
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
Ооо повярвай...можемПървоначално написано от DuDuHka
![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Тука се дават идеи които се повтарят след това 10 пъти ама се пак дава психическа подкрепа която помага![]()
Of kak 6te si smenq6 nomera zaradi nqkakvo ne6tastno debil4e!?Ne stavai sme6na,dai zabrana da ti zvuni mislq 4e nqkoi operatori pravqt takava usluga za Mtel sum 4uvala pone,a i bi trqbvalo da moje!!Drugoto koeto e ako bqh na tvoq mqsto 6tqh da go hvana za gruklqn4eto i da mu dam da se razbere,zvu4i brutalno,ama e taka,aaa biva li taka da ti dosajda!!!???Mne!![]()
abe nemoa go fana shtot az sym mn drebna i .. ne staa - inache s udovolstvie![]()
ama az nomera i bez tfa sh si go smenqm i ne zaradi nego![]()
Важното е пишлемето да се спре...щот иначе бруталния план е първо да се насере от страх...и ако това подейства само за кратко, ще има брутални сценки на насилие...![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
spokoino be,toi te manipulira,vse pak e na 15 godini kvo moje da ti napravi,basi i glupaka![]()
ei za tva sum tvurdo protiv vrazkite i sre6tite ot 4ata !
смени си телефона и да не ти пука. нищо няма да ти направи. или направо ми го дай на мене, аз да се разправям с него![]()
![]()
. и следващия път - по внимателно с тия чатове, ок?
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
kaji sus kakuf telefon si i ako nqkoi ima su6tiq 6te ti kaje dali mogat da se blokirat Obajdaniqta no sum po4ti sigoren 4e moje . a na tfoe mqsto 6te si namerq nqkoi po-golqm i 6te mu kaja da mu s4upi glavata na ulicata bez dori az da izlizam ot nas
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
mi zamisli se predi da dade6 telefonniq si nomer na nqkoi
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
e, вече е късно за подобни тъпи изцерки. добре, дала си е телефона - какво толкова? просто си го смени. няма чак такъв проблем. а и варианта на Bisollini е добър. казах ти - само ми дай номера му...Първоначално написано от Dharma
![]()
![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
purvo-tova ne sa tupi izcepki "изцерки"!;vtoro-tozi suvet moje da i pomogne za w byde6te.Първоначално написано от Иста
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
И аз мисля,че трябва да кажеш на ваще,защото той може и да е опасен.Той ти се е ядосал,че си го отхврлила и за това те е заплашил.Така си го обяснявам.
Хаха тоя дали не е да му хвърлиш един здрав бой. Мноо се кефя на 15 годишни келеши де се мислят за велики![]()
Ако съм на твое място ще кажа на някой по-голям ще си уредя среща със заплашвеля УЖ да се разберем с него и да го пребият до такава степен,че да влезе в болница да види дали ще заплашва другия път!!Аз и казвам на сестра ми да не чати ама тя![]()
детски изтории сменяш номера или пък спираш да се занимаваш с него и тва е .... да хои да мре .... като спреш да му убрашташ внимание и той ще спре ...![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Ама ще се накефя да те утрепе. Ще е бъзик за мене.
вие пък... разбирам за е някаква правописна грешка от незнание, а при мен е от бързане. а за телефона... мисля, че вече си е изпатила достатъчно и няма да си раздава телефона на ляво и на дясно.Първоначално написано от Dharma
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!