.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Майка ти кат знае що не прави нищо ..
    mi shtot kazva che nishto ne moje da mi napravi .. i az nz veche

sinful`girl 10x {}
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

Повече от фен
    Град
    в страната на любовта
    Цитирай Първоначално написано от thirteen
    Не може да ти направи нищо.Както казаха по-горе - маниполира те.Като си смениш номера го дай само на близките.За кво ти е цялото даскало да го знае , че и той да г научи.Спри да му обръщаш внимание постепенно и на него ще му мине мерака.Защото се впрягаш не е спрял толкова време.Защото то печели вниманието по един или друг начин.

Напълно съм съгласна с това мнение.
    + тва М-тел предлагат слдната услуга-да блокираш даден номер и да не получаваш обаждания,смс-и и т.н. от дадения номер...само,че дори и да блокираш неговия...тои може си вземе нов и т.н. , така 4е даденото мнение по-горе мисля,4е е най-доброто решение \/

Повече от фен
    Град
    pllovdiv
    ти родители нямаш ли а по големи приятели я се стегни няма да се оставяш на тоя пикльо да те заплашва

emi ne iskam da te pla6a no vsqkvi gi ima... i ne si dostatu4no golqma za da se opravi6 sama... tak4e nezaq ba6tati kvo 6te te pravi ama mu kaji za6toto se pak ti e roditel.... nedei da si smenq6 nomera za6toto toi 6te se motivira o6te pove4e kato razbere i lesno moje da ti go nameri pak....
    I`m gonna make you crazy...

mi mersi na vsichki samo tfa moa da kaja ... nqkoi hora si predlojiha pomishtta .. mn se radvam za koeto i mn im blagodarq .. te si znaqt koi sa
    {{{{{{{{{{{{{{{{{{{ }}}}}}}}}}}}}}}}}}}
    Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...

Град
    In Your Dreams...
    Абе кви са тия глупости.. кви заплахи тоя за какъв се мисли?! Най-добре потърси помощ от родителите си или по-големи приятели.. ние тук ако може да помогнем с нещо сме насреща.. но едва ли можем?!

Голям фен
    Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от DuDuHka
    Абе кви са тия глупости.. кви заплахи тоя за какъв се мисли?! Най-добре потърси помощ от родителите си или по-големи приятели.. ние тук ако може да помогнем с нещо сме насреща.. но едва ли можем?!
    Ооо повярвай...можем

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

Голям фен
    Град
    Варна
    Тука се дават идеи които се повтарят след това 10 пъти ама се пак дава психическа подкрепа която помага

Guest
    Of kak 6te si smenq6 nomera zaradi nqkakvo ne6tastno debil4e!?Ne stavai sme6na,dai zabrana da ti zvuni mislq 4e nqkoi operatori pravqt takava usluga za Mtel sum 4uvala pone,a i bi trqbvalo da moje!!Drugoto koeto e ako bqh na tvoq mqsto 6tqh da go hvana za gruklqn4eto i da mu dam da se razbere,zvu4i brutalno,ama e taka,aaa biva li taka da ti dosajda!!!???Mne!

abe nemoa go fana shtot az sym mn drebna i .. ne staa - inache s udovolstvie
    ama az nomera i bez tfa sh si go smenqm i ne zaradi nego

Голям фен
    Град
    Бургас
    Важното е пишлемето да се спре...щот иначе бруталния план е първо да се насере от страх...и ако това подейства само за кратко, ще има брутални сценки на насилие...

...Присъедини се
    Skype Name - axxxel_rudi

iliyanka
    Guest
    spokoino be,toi te manipulira,vse pak e na 15 godini kvo moje da ti napravi,basi i glupaka

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    ei za tva sum tvurdo protiv vrazkite i sre6tite ot 4ata !

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    смени си телефона и да не ти пука. нищо няма да ти направи. или направо ми го дай на мене, аз да се разправям с него . и следващия път - по внимателно с тия чатове, ок?
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    kaji sus kakuf telefon si i ako nqkoi ima su6tiq 6te ti kaje dali mogat da se blokirat Obajdaniqta no sum po4ti sigoren 4e moje . a na tfoe mqsto 6te si namerq nqkoi po-golqm i 6te mu kaja da mu s4upi glavata na ulicata bez dori az da izlizam ot nas
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Голям фен
    Град
    S o F i A
    mi zamisli se predi da dade6 telefonniq si nomer na nqkoi
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Dharma
    e, вече е късно за подобни тъпи изцерки. добре, дала си е телефона - какво толкова? просто си го смени. няма чак такъв проблем. а и варианта на Bisollini е добър. казах ти - само ми дай номера му...
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!

Голям фен
    Град
    S o F i A
    Цитирай Първоначално написано от Иста
    e, вече е късно за подобни тъпи изцерки. добре, дала си е телефона - какво толкова? просто си го смени. няма чак такъв проблем. а и варианта на Bisollini е добър. казах ти - само ми дай номера му...
    purvo-tova ne sa tupi izcepki "изцерки"!;vtoro-tozi suvet moje da i pomogne za w byde6te.
    Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!

Мега фен Аватара на koalka
    И аз мисля,че трябва да кажеш на ваще,защото той може и да е опасен.Той ти се е ядосал,че си го отхврлила и за това те е заплашил.Така си го обяснявам.

Guest
    Хаха тоя дали не е да му хвърлиш един здрав бой. Мноо се кефя на 15 годишни келеши де се мислят за велики

Ако съм на твое място ще кажа на някой по-голям ще си уредя среща със заплашвеля УЖ да се разберем с него и да го пребият до такава степен,че да влезе в болница да види дали ще заплашва другия път!!Аз и казвам на сестра ми да не чати ама тя

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    детски изтории сменяш номера или пък спираш да се занимаваш с него и тва е .... да хои да мре .... като спреш да му убрашташ внимание и той ще спре ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Guest
    Ама ще се накефя да те утрепе. Ще е бъзик за мене.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от Иста
    purvo-tova ne sa tupi izcepki "изцерки"!;vtoro-tozi suvet moje da i pomogne za w byde6te.
    вие пък... разбирам за е някаква правописна грешка от незнание, а при мен е от бързане. а за телефона... мисля, че вече си е изпатила достатъчно и няма да си раздава телефона на ляво и на дясно.
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си