.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

@->->--
    Guest

pomognete mi,molq vi...ujasno mi e trudno

prez poslednite 3 godini neprekusnato jivqh s misulta za nego..praveh planovete si spored nego...zaminah za germaniq i se vurnah zaradi nego...razdelqhme se i pak se subirahme..poslednite 6meseca bqha nai-trudnite,no i nai-6tastlivite i pou4itelni za men..razdelihme se 2 puti po moq iniciativa,no ne za6toto mi be6e omruznal,a za6toto mu pre4eh..i 2mata znaehme,4e vruzkata ni e obre4ena,prosto za6toto ot otdavna sme naqsno,4e 6te produlja vis6eto si v 4ujbina(germaniq).i vupreki tova bqhme zaedno...podkrepqh go,kogato mu be6e tejko,bqh do nego,kogato be6e 6tastliv...povqrvah mu,kogato mi se kulne6e,4e me obi4a pove4e ot vsi4ko...a sega vsi4ko prosto svur6i...ostavi me,kogato imah nai-golqma nujda ot nego...podarih mu surceto si,podarih mu ne 6 meseca,a 3 godini..za6to toi me izostavi v kraq?...za6to ne mi podari tezi 20 dni,koito mi osavat tuk,predi da zamina?...za6to edin den mi se kulne,4e me obojava i 4e az sum nai-hubavoto ne6to,koeto mu se e slu4valo,a v sledva6tiq ostava pri neq??...kakvo mu dade tq za 2 dni,koeto az ne mu dadoh??....kak moja toi za 2 dni da pliue na vs,koeto sme prejiveli zaedno i koeto sme bili?...ot strah li go napravi,4e vs prosto 6te svur6i,tova reakciq na samoza6tita li be6e?...za6to me obidi tolkova??kak moja sled tolkova vreme da mi kaje,4e 'vs e bilo za kupona'...kak moja da me celuva tolkova nejno po 4eloto,kato prednata ve4er e bil s neq...
    kude ostana dumi4kata NIE??
    ........
    obi4am go bezkraino mnogo,no nikoga nqma da moga da mu prostq..kak da go zabravq??kak da zahvurlq v ni6toto spomena za nego..vse edno da izhvurlq surceto si i polovinata ot svoqta su6tnost...pomognete mi,molq vi!!!

Guest
    tova scenariq na koi film e ?

@->->--
    Guest
    za sujalenie na oburkaniq mi li4en jivot..

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    awe kfo pi6ete po cqli romani Karaite napravo prez koprivata sa ostava da mu izredi6 rodnnite do 9-to kolqno
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Супер фен
    Ми може би не те обича чак дотам, че да те чака да се върнеш завинаги-ако е някога де.И явно той не мисли за теб-защото ти отиваш там да си ковеш образованието...
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Фен
    Град
    не там, където му се иска...
    Щом той е решил че всичко е свършило - така да бъде! Недей му пада в коленете... тогава още повече ще те нарани. Кажи пред себи си че това е край и си отиди с вдигната глава. Намери си други занимания, разшири кръгозора си. Наваксай пропуснатите мигове през тези 3 години, погледни напред към бъдещето. Живей...

Мега фен Аватара на iiirish
    не вярвам това да е било реакция на самозащита хора се събират и разделят всеки ден, но никой не е тръгнал да изневерява, защото после ще се чувства наранен. по-добре ли е вместо да се чувстваме наранени, да лицемерим пред човека до себе си?!

според мен той просто го е направил защото е искал нещо различно. след тригодишна връзка и явната раздяла, която следва, той просто се опитва наново да подреди живота си

lisi4ka
    Guest
    az pyk imam drugo mnenie za ne6tata.
    sled kato sama kazvash kolko se obichate i che skoro vi predstoi nai-golqmoto izpitanie -razdqlata,spored men toi se opitva da dokaje na sebe si ,che sled kato te izgubi shte moje da jivee i sam..nadali sled tolkova vr zaedno prosto nqma da mu puka za teb.po moe mnenie toi te obicha,no se chuvstva naranen i obyrkan-nali ti sama kaza,che ste se razdelili 2 pyti 'po tvoq iniciativa'.
    i vse pak e golqm bokluk de,che ne te e izchakal da zaminesh,a te e razsipal sega.samo 1 shte ti kaja-gledai si obrazovanieto i veche znaesh-prosto ne podarqvai syrceto si,predi tozi otsreshta da ti podari svoeto!uspeh!

Фен
    Град
    House Music

Re: pomognete mi,molq vi...ujasno mi e trudno

Цитирай Първоначално написано от @->->--
    kakvo mu dade tq za 2 dni,koeto az ne mu dadoh??....
    чуждото винаги е по сладко.Това сме ние
    Armin van Buuren - A State of Trance 328 (2007)

Мега фен Аватара на koalka
    Ти явно го обичаш много и те е наранил с това,но какво можеш да направиш?Той явно не вижда смисъл да е с теб,аз така си го обяснявам.Мисли,че всичко е загубено и иска явно да те забрави.Ти също трябва да го забравиш щом смятате,че всичко между вас ще свърши.Просто не можеш да искаш от един човек да те обича и да задаваш такива въпроси от рода "Какво му даде тя,което аз не му дадох?".Безмислени са.Явно той така е сметнал за добре и за него това е правилното и ти не знам какво можеш да направиш.

Супер фен
    Мъже

Фен
    Град
    Sam na Raiski ostrov
    emi kato nemoje6 da zadurji6 edin muj pri sebe si nqma koi da ti pomogne!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Мъже
    Тъпа путка.

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от {P}MoHuKa{P}
    Мъже
    Тъпа путка.
    Стига бе лафче...

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Цитирай Първоначално написано от theraven_nz
    Щом той е решил че всичко е свършило - така да бъде! Недей му пада в коленете... тогава още повече ще те нарани. Кажи пред себи си че това е край и си отиди с вдигната глава. Намери си други занимания, разшири кръгозора си. Наваксай пропуснатите мигове през тези 3 години, погледни напред към бъдещето. Живей...
    Тhat's it

лидия
    Guest
    не избързвай със заключенията,по-скоро опитай да говориш с него и си кажи всичко..така и така нищо няма да изгубишнай-много да спечелиш още няколко щастливи дни преди заминаванетоуспехи ще стискаме палци!

Фен
    Град
    sofia
    toi te e zarqzal zaradi momi4e koeto poznava ot dva dni?...
    saglasna sam maje... v germaniq 6te sre6ne6 idealniq 6te vidi6 4e tozi tuk vaob6te ne si zasluzava obarni stranicata...6te e trudno v na4aloto no 6te se opravi6...uspeh

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от ANGEL4E
    toi te e zarqzal zaradi momi4e koeto poznava ot dva dni?...
    saglasna sam maje... v germaniq 6te sre6ne6 idealniq 6te vidi6 4e tozi tuk vaob6te ne si zasluzava obarni stranicata...6te e trudno v na4aloto no 6te se opravi6...uspeh
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Фен
    Град
    sofia
    Цитирай Първоначално написано от Obitax

kakv ti e problema prosto sam optimisti4no nastroena

@->->--
    Guest
    vsy6tnost q poznava ot 1-2godini.prosto za 2-3dni se razviha ne6tata.nz i az..ve4e kato go vidq dori ne me drazni,vse edno gledam stenata..samo che e grozno da nqmash nikakvi otnosheniq s chovek,s kogoto ste bili tolkova blizki..no az ne moga da mu byda priqtelka,ili pone na tozi etap..pyk i ne mislq,che chovek kato nego,na kogoto sym imala pylno doverie,a toi go e predal,shte moje da mi byde priqtel..
    v kraina smetka priqtelstvoto se gradi na doverie i uvajenie,nali taka??!a toi zagubi bezvuzvratno i 2te..
    ..pochvam da se primirqvam i vse po-malko da mi puka..blagodarq vi,naistina!

Голям фен
    Град
    V Kra4mata .
    Цитирай Първоначално написано от ANGEL4E
    Цитирай Първоначално написано от Obitax

kakv ti e problema prosto sam optimisti4no nastroena
    i az neznam kakav mi e problema
    Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    тегли му една майна и го забрави. момчета има на всеки ъгъл. тоя е някакъв тъпак шом така те е зарязал и не заслужава любовта ти.
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

тегли му една майна и го забрави. момчета има на всеки ъгъл. тоя е някакъв тъпак шом така те е зарязал и не заслужава любовта ти.
    =D> =D> =D> To4no taka!Cheer up i samo napred
    I'm not afraid of dying but I'm afraid of loosing you!...

Мега фен Аватара на koalka
    Престанете с изказванията от сорта на "мъже"!!Ако беше момиче какво?Въобще нямаше да реагирате така!Това,че той е направил така не означава,че всички са така.Все момчетата са ви виновни,а за мен те са много по-свестни от момичетата в много отношения.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Престанете с изказванията от сорта на "мъже"!!Ако беше момиче какво?Въобще нямаше да реагирате така!Това,че той е направил така не означава,че всички са така.Все момчетата са ви виновни,а за мен те са много по-свестни от момичетата в много отношения.
    но само в някои отношения...
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си