- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Toi me zaplashva sys smyrt!
Znachi predi 1 godina se zapoznah v chata s edno momche i se razbirahme super...!0bache kato se sreshtnahme i kato go vidqh napravo .. shqt dabeshe strashno grozen!!I mu kazah che nishto nqma da stane .. da zareje neshtata i toi popita za prichinata,a az vse ne mu kazvah,no nakraq me iznervi i mu kazah,che e zashtoto ne sym go haresala i ne e moi tip!I toi kaza mi ti kvo si mislish,che si hubava li-jestoko se lyjesh!Kaza mi syshto "shte vidish kakvo shte ti se sluchi daje maika ti i bashta ti nqma da mogat da ti pomognat!Tova se sluchi dekemvri minalata godina!Az mu kazah da spre da mi zvyni i da me ostavi na mira,no NE!I do sega prodyljava s tova che bil vliuben v men,che me obichal i t.n.I edna nosht v 2 chasa mi prizvynq,az mu napisah sms "da si chuval,che horata po tova vrem spqt" (a az trqbvashe da stavam v 4..)!Toi prodylji da zvynii togava super mn izbesnqh i mu napisah "maika ti we.....!spri se!!!!!!!!!",a toi mi napisa "naish li kva maika sh ti dam!zatvarqi si ustata,shtot ti nablijava ...."
btw az sym na 13,a toi na 15.HELP kajete mi kvo da mislq i kvo da pravq,zashtoto super mn me drazni ne spira da mi zvyni i mi idva chak da si tupna gsm-a v zemqta ot bqs!
PLS daite mi syveti
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
говори с ваште, смени си телефона и се моли тоя ненормалник да спре.
алелуя.
maika mi znae,a ako kaja na bashta mi.. shte me izseli ot doma!a tozi idiot poznava nqkoi ot moeto uchilishte i ako si smenq nomera onzi moje da pita nqkoi i da mu go dade pak..!![]()
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
pogovori s nego moje da pomogne
еми кофти си се забъркала моме, трябваше да си по-предпазлива. че с тия чатове ...![]()
със сигурност нищо няма да ти направи, а само се опитва да се манипулира. и все пак бъди предпазлива и .. си смени телефона.
а баща ти с какво право 'ще те изсели от дома' ? някакъв малоумник тормози дъщеря му, ти не си виновна за това
алелуя.
и аз така мисляПървоначално написано от i'm so excited!
![]()
Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.
ami prosto toi mn mrazi da chatq...!a nomera sh go smenq! [;
vobshte ne se zanimavai s nego.ne mu pishi sms-i,ne mu vdigai tela....izobshto vse edno za teb toi ne sashtestvuva!ako taka ne spre da te tormozi neznam...
Ako pitash men toi e typo lape a ti mu se vrazvash.Nameri po golqm poznat,priqtel,brat koito da go splashi ,v kraen sluchai si smeni nomera
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Не може да ти направи нищо.Както казаха по-горе - маниполира те.Като си смениш номера го дай само на близките.За кво ти е цялото даскало да го знае , че и той да г научи.Спри да му обръщаш внимание постепенно и на него ще му мине мерака.Защото се впрягаш не е спрял толкова време.Защото то печели вниманието по един или друг начин.![]()
Mi ne sam mn. sigurna ama mai moje da se blokirvat nomera pitai v magazinite!I ako znae6 kade jivee probvai da govori6 s tehnite dokato go nqma kaji im 4e te zapla6va puk ako sa hora 6te te razberat ot opit znam![]()
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
Няколко варянта, които вече са предложени. Смени си номера и го дай само на най-близките си. Не му обръщай внимание, когато ти звъни и пише съобщения. Кажи на родителите си и в краен случай и на неговите. Ако и това не помогне, заплаши го, че ще повдигнеш обвинение за тормоз.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
kogato si lqgaash si izkliu4vai tela..ili tvoq ne moje??? za sega moga samo tova da ti kaja-pone nqma prez noshtite da te tormozi :P
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
баща ти, мрази да чатиш или не, щом разбере какъв се е лепнал на дъщеря му вярвам, че ще направи нещо. оня ненормалник наистина се опитва да те манипулира, но няма да направи и една стотна част от това, с което те е заплашвал.
на първо време кажи на баща си. това е най-добрия вариант, защото всеки родител би защитил детето си
Ако съм на баща ти на мястото,отивам и размитам улицата с него!
Това,че баща ти мрази да чатиш,вече е отделен въпрос,който няма нищо общо с това,че този те тормози,защото ти може да си се запознала навсякъде с него..случило се е в чата,но е можело да се случи и в училище,в кафето,в дискотеката...![]()
Така че както казаха другите,смени си номера на gsm-а,и друг път внимавай с какви хора се запознаваш,малко предпазливост никога не е излищна..![]()
а отностно тва,че те заплашва,едва ли един 15 годишен лигльо ще ти направи нещо,но все пак внимавай,защото има сякакви ненормалници!Успех![]()
f@nt@zi@
Срещу скромната цена от...10-15лв оправям всякакви проблеми с 15 годишни лапета.![]()
i az si misleh,che nemoje da mi napravi nishto,no vse pak ... nz!mersi mnogo na vsichki,koito izkazaha mnenie i malko ili mnogo mi pomognaha {{{{}}}}![]()
Малииии...да идва бре...Направо му казваш да "аре да те видим колко си мъж а?"...направо леща ще го направя...Ял съм бой, но не и от 15 годишни пишлемета...смятай, че ще го изселя...Не си сменяй номера...отивай в полицията и давай номера на момчето...ако е на предплатена услуга, по-трудно ще го хванат, затова им помогни и им кажи името и къде живее и, че те тормози и заплашва...Имаш ПРАВА бе момиче.Не трябва да те е страх да се възползваш от тях.Тъпия хлапак докато види чичко полицай и вече ще се е насрал...и не се страхувай от последствията, щом прави такива тъпотии заслужава един добър урок...Пиши при още проблеми...ще го насметем...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Първоначално написано от anito.sl
spored men ne stava vapros za 4ateneto a 4e si ogovarq sre6ti s nepoznati
moq e sa6tiq nqma opravqne s takiva hora
mhm...Първоначално написано от ANGEL4E
Определено си смени номера и не го давай вече на който ти попадне.
Ако продължи да досажда, се прави, че не го забелязваш. Рано или късно ще му писне. Колкото то баща ти - той ти е баща и те обича. Може и да те накаже, но със сигурност ше те подкрепи.
Абе само аз ли съм на мнение, че не трябва да бяга от проблема...така този идиот само ще бъде насърчен да продължи (след като види, че явно успешно успява да уплаши някого).Трябва в момента, в който се опита да говори или върши подобни работи, да бъде смачкан като хлебарка...толкова много се вбесявам на такива личности и истории...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Ха, аз пари давам да бия дришлювци.Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
![]()
2т. системно
mi elate go nabiite deaz sh gledam s udovolstvie