- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Mrazia go!Prosto go mrazia!
Moje temata da e super banalna,no az iskam da izleia chusvata si.Ot tolkova otdavna ne sme zaedno,az sam s drug - toi e s druga,no prodaljava da me tormozi.Znae,che oshte imam chustva kam nego i,che vsichko svarzano s nego me naraniava.No vapreki tova ne spira - prodaljava da me drazni da mi se meshi v neshtata i da me nervira.Ne izdarjam veche shte se pobarkam !!!! Prosto iskam da imam spokoistvie..........HELP
Какво точно прави?Ако се интересува от теб,постоянно ти звъни и т.н. сигурно още има чувства към теб
Ne...Ne tochno taka prosto postoiano mi se barka v neshtata,drazni me.Zakacha se s priqteliat mi i priatelkite mi i govori navsiakade razni gluposti za men!a neznam zashto go pravi....az prosto sam sprqva vsqkakvi otnoshenia s nego i izobshto ne se zanimavam...ama veche nemoga
За какво си с друг,при положение,че имаш чувства към бившия?По този начин ти много или малко го лъжеш.Говори снего исе изяснете и му кажи да престане да те тормози,защата товя вно ти е неприятно.
Съгласна съм.Пък ако продължава,хората са казали-най-добрия шамар е безразличието.Първоначално написано от koalka
Абе според мен има вероятност той още да не те е забравил и сега като си с друг да се ядосва и за това да се дължи така![]()
mil4eto_ и аз така си мисля
ако му беше безразлична изобщо нямаше да му пука и щеше да се държи равнодушно, но явно има нещо вътре в него и той си търси къде и как да го изкара..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
давай си вид, че не ти пука
в никакъв случай не показвай колко си наранена и ще видиш как с времето наистина няма да ти прави впечатление, а той ще спре да те дразни
и му докажи, че вече нямаш чувства към него, дори да не е така.
...Bear Me The Light
...
Не му обръщай внимание
EGOIST !
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Az sam suglasna s mnenieto na koalka
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
ne mu obrashtai vnimanie
Малко е объркано всичко-мразиш го и ходиш с друг,пък казваш че имаш чувства към него?!Ако искаш да продължиш да си със сегашния приятел,говори със бившия и му обясни че вече за теб тй е минало,че е по-добре да забравите един за друг,да си живеете живота с хората,които сте избрали ,а не да гледате към миналото,да се обиждате и дразните!Може би ревнува,може би в него се е появило чувствотои за притежание,може би пък просто иска да те нарани...Ако искаш да си с бившия,остави сегашния,ако искаш сегашния,говори със бившия и му покажи че това,което прави е глупаво.Не му обръщай внимание,бъди безразлична към него и ще престане!
tegli mu edna gooooooooooolqma maina
Явно той не може да преодолей раздялата и сега страда като те вижда с друг-как се смейте,как се целувате........Явно това момче е свикнал да има всичко,но с теб не се получило така.Моя съвет е да пиеш една водка и да му теглиш една българска-това не![]()
![]()
![]()
Още повече ще го ядосаш.Поговори си с него на четири очи.
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
А ти си една тъпа лигла,която не знае какво иска.
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Може и по мило,нали?Първоначално написано от mravu4kata
Разбирам,че си нов ама по-спокойно.ОК?
Така печелиш само отрицателни точки![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
s tebe vinagi sym syglasna,mnogo to4ni mneniq dava6 milaПървоначално написано от LP_girl_14
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
А защо според вас той се заяжда а?100 процента има нещо, което го яде и него, и адски се изнервя и си го връща като прави мръсно на теб...Хахахаха...смешник...да не ти пука кви ги дроби.Другото, което е...как може да имаш някакви чувства към такъв палячо.Един ИСТИНСКИ мъж не би се държал толкова долно...тинк абаут дис...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
OF ZAEBI GO TOQ NE VIJDA6 LI KOLKO GLUPAVO SE ADRJI SPORED MEN E NQKAV KOMP;EKSAR 6TOTO AKO NE TE XARESVA6E O6TE NQAM6E AD SE DARJI ATAK GLUPAVO![]()
А защо така се получава че винаги когато изградя на ново онази част от моя малък свят все се появява пречка....все някой руши това,което се опитвам да създам...
abe dano razbere,4e se darji decki...az mu kazah ama toi mi se ismq
i az mislq taka! A i moje bi za6toto se drazni 4e si po 6tastliwa s dryg,Biw6oto mi gadje sa6to postoqnno gleda da mi naprae ot gadno po gadno,...i towa e za6toto vijda 4e sam 6tastliva i bez nego !! moje bi pri4inata biw6oto ti taka da se darji e po4ti sa6tata!Първоначално написано от mil4eto_
![]()
taka...prosto se druJ estestveno..pokaji mu 4e ne ti puka za nego...i toi 6te te ostafi rano ili kusno na mira
saglasna samПървоначално написано от chelka