- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Veseki den li ste s gadjeto si :)
Ta moq vapros vseki den li se vijdate s priqtelq si? Po kolko vreme prekarvate zaedno .. .zashtoto do skoro s moq priqtel se vijdahme vseki den za po nqkolko chasa obache useshtam che posledno vreeme nqmame kakvo da si kajem i e super speklo.. Ta v4era mu go kazah tova i reshihme da ne se vijdame vseki den . Na vas sluchvalo li vi se e![]()
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
az ne se vijdam s nego vseki den za6toto nqmam takava vazmojnos no vinagi se namira za kakvo da si govorim
Има подобна тема.
Аз се виждам секи ден със моя и ни е добре.Случва се да не се видим 1 или 2 дни,но рядко и ни е гадно и на 2мата.
Еми.. точно със сегашният за сега не, понеже от почти месец е на морето, но после... ще се виждаме всеки ден сигурно, понеже и учим в едно даскало ..,но аз нямам нищо против де![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Еми за жалост нямаме възможността да се виждаме всеки ден, понеже сме от различни градова.. 1-2 пъти на седмица да се видим, но иначе се чуваме всеки ден и имаме комуникация.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Виждаме се всеки ден. Прекарваме почти целия ден заедно. Понякога той спи в нас, друг път аз в тях. Никога не ни е омръзвало или да ни стане скучно, а сме заедно от година и седем месеца. Не можем да си предствим и ден без да се виждаме. Един път не се бяхме виждали цели 5 дни и щяхме да откачим един без друг. А после като се видяхме, не можехме да се отделим от друг цял ден.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
виждаме се всеки ден без събота и неделя. колкото до разговорите - понякога не можем да си затворим устите и двамата, а друг път се е случвало просто да няма какво да си кажем. зависи от много неща - настроение, работа, нерви... не може всичко да е идеално
emi az nesum go vijdala ot 1 mesec toi e komandirovka..no i dvamata 4ustvame lipsna edin ot drug...no 4esno kazano sled kato ne sme se vijdali tolkova dulgo vreme nqma da mojem da si zatvorim ustite i su6to taka nqma da mojem da se razbelim...sega nego go nqma i toi mi kaza:"kato se pribera idva6 v nas da jivee6 :P :P " t.e.nqma da ima na4in da se razdelim ...zaedno sme ot 6 meseca i toi mi e nai-lubimoto ne6to na sveta i znam 4e kato se pribere 6te mi e o6te po-lubim ot vsqkoga :P :P![]()
obi4am si go :P
Не се виждаме много често, защото той учи в друг град, но когато сме заедно за по седмица или 2, винаги има какво да си кажем.
...На колене той моли я,
не зная как да ти го обясня.
Става дума,че не искам нищо повече от това
да остарея заедно със теб,
да ме направиш по-добър човек!
Тръгваме боси,пътят не е лек,
но сега ще бъдеш мое слънце,
аз пък-слънчоглед!
виждаме се всеки ден!и на мен никога не ми омръзва.и все има какво да си кажем!![]()
Emi kogato ne si e na selo se vijdame seki den........
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Тия къде си нямат работа може и да не се разделят. Аз макс два три пъти в седмицата да и тегля по една пишка.![]()
2т. системно
Еми сега лятната ваканция се виждаме всеки ден и винаги си намираме теми за разговор,а през годината се виждаме сигурно през 1-2 седмици защото е от друг град и .....е адски гадно ама си го обичам и сме заедно от вече една година
почти всеки ден сме заедно
Не![]()
az i moq priqtel sme vseki den zaedno i prekarvame po4ti celiq den edin s drug ama za jalost zamina na more![]()
Еми много ясно, да ходиш на море с гаджето си е се едно да ходиш до чехия и да си носиш каса бира.Първоначално написано от Blo0dG1rl
2т. системно
aXAXxaxAXxaxAXxaxXAXaxXAaxXAXXAxaxAXaxAXxax![]()
![]()
![]()
Daleeech ne se vijdame vseki den![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
До преди няколко седмици се виждахме всеки ден,прекрвали сме по цял ден и цяла нощ заедно,но с времето всичко омръзва.Така,че в последно време гледам срещите ни да са по-рядко.Не,че ми е омръзнало да съм с него,но просто мисля че понякога е хубаво да не сме заедно по цял ден.Въпреки,че дори и да не сме заедно аз си мисля за него през всяка изминала секунда.Все пак много си го обичкам...![]()
До преди няколко седмици се виждахме всеки ден,прекрвали сме по цял ден и цяла нощ заедно,но с времето всичко омръзва.Така,че в последно време гледам срещите ни да са по-рядко.Не,че ми е омръзнало да съм с него,но просто мисля че понякога е хубаво да не сме заедно по цял ден.Въпреки,че дори и да не сме заедно аз си мисля за него през всяка изминала секунда.Все пак много си го обичкам...![]()
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Еми сега през ваканцията се виждахме всеки ден,сега тя отиде на море и няма да я видя 10 днии имам чувството,че умирам.Адски тъжно ми е без нея,тя е моето слънчице,а без слънце за мен винаги е мрачно и няма какво да разведри деня ми
И това заради един жесток човек,на когото ще отмъстя след известно време и то по адски жесток и гаден начин
![]()
Ami predi s bivshiq se vijdahme po 2 - 3 pyti v sedmicata,zashtoto togava hodehma na uchilite,i dvamata hodehme na trenirovki i ni beshe po natovareno.Lipsvashe mi,no vseki den se chuvahme po GSM-a,pishehme si sms i chatehme.Abe vryzka postoqnno imahme edin s drug.I kato se zamislq mai mi lipsva i v momenta.
![]()