.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Голям фен

Veseki den li ste s gadjeto si :)

Ta moq vapros vseki den li se vijdate s priqtelq si? Po kolko vreme prekarvate zaedno .. .zashtoto do skoro s moq priqtel se vijdahme vseki den za po nqkolko chasa obache useshtam che posledno vreeme nqmame kakvo da si kajem i e super speklo.. Ta v4era mu go kazah tova i reshihme da ne se vijdame vseki den . Na vas sluchvalo li vi se e
    Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .

Фен
    Град
    sofia
    az ne se vijdam s nego vseki den za6toto nqmam takava vazmojnos no vinagi se namira za kakvo da si govorim

Голям фен Аватара на thirteen
    Има подобна тема.
    Аз се виждам секи ден със моя и ни е добре.Случва се да не се видим 1 или 2 дни,но рядко и ни е гадно и на 2мата.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Еми.. точно със сегашният за сега не, понеже от почти месец е на морето, но после... ще се виждаме всеки ден сигурно, понеже и учим в едно даскало ..,но аз нямам нищо против де
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Еми за жалост нямаме възможността да се виждаме всеки ден, понеже сме от различни градова.. 1-2 пъти на седмица да се видим, но иначе се чуваме всеки ден и имаме комуникация.

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Виждаме се всеки ден. Прекарваме почти целия ден заедно. Понякога той спи в нас, друг път аз в тях. Никога не ни е омръзвало или да ни стане скучно, а сме заедно от година и седем месеца. Не можем да си предствим и ден без да се виждаме. Един път не се бяхме виждали цели 5 дни и щяхме да откачим един без друг. А после като се видяхме, не можехме да се отделим от друг цял ден.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен Аватара на iiirish
    виждаме се всеки ден без събота и неделя. колкото до разговорите - понякога не можем да си затворим устите и двамата, а друг път се е случвало просто да няма какво да си кажем. зависи от много неща - настроение, работа, нерви... не може всичко да е идеално

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Nie se vijdame vseki den i prekarvane po4ti celiq den zaedno da ne kaja celiq. I ne ni e omraznalo, daje naprotiv vinagi ima kakvo da pravim ili da si kajem i si prekarvame super.

1 mesec bez lubimiq

emi az nesum go vijdala ot 1 mesec toi e komandirovka..no i dvamata 4ustvame lipsna edin ot drug...no 4esno kazano sled kato ne sme se vijdali tolkova dulgo vreme nqma da mojem da si zatvorim ustite i su6to taka nqma da mojem da se razbelim...sega nego go nqma i toi mi kaza:"kato se pribera idva6 v nas da jivee6 :P :P " t.e.nqma da ima na4in da se razdelim ...zaedno sme ot 6 meseca i toi mi e nai-lubimoto ne6to na sveta i znam 4e kato se pribere 6te mi e o6te po-lubim ot vsqkoga :P :P obi4am si go :P

Супер фен Аватара на ycMuBkaTa
    Град
    Beyond the door, there`s peace, I`m sure,and I know there`ll be no more...tears in heaven
    Не се виждаме много често, защото той учи в друг град, но когато сме заедно за по седмица или 2, винаги има какво да си кажем.
    ...На колене той моли я,
    не зная как да ти го обясня.
    Става дума,че не искам нищо повече от това
    да остарея заедно със теб,
    да ме направиш по-добър човек!
    Тръгваме боси,пътят не е лек,
    но сега ще бъдеш мое слънце,
    аз пък-слънчоглед!

виждаме се всеки ден!и на мен никога не ми омръзва.и все има какво да си кажем!

Супер фен
    Град
    BotevGrad
    Emi kogato ne si e na selo se vijdame seki den........
    ...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
    BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
    oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
    zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
    ..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Супер фен
    Тия къде си нямат работа може и да не се разделят. Аз макс два три пъти в седмицата да и тегля по една пишка.
    2т. системно

Еми сега лятната ваканция се виждаме всеки ден и винаги си намираме теми за разговор,а през годината се виждаме сигурно през 1-2 седмици защото е от друг град и .....е адски гадно ама си го обичам и сме заедно от вече една година

почти всеки ден сме заедно

Повече от фен
    Не

Град
    MAINA Town
    az i moq priqtel sme vseki den zaedno i prekarvame po4ti celiq den edin s drug ama za jalost zamina na more

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Blo0dG1rl
    az i moq priqtel sme vseki den zaedno i prekarvame po4ti celiq den edin s drug ama za jalost zamina na more
    Еми много ясно, да ходиш на море с гаджето си е се едно да ходиш до чехия и да си носиш каса бира.
    2т. системно

Голям фен Аватара на kAdrOkoSkA
    aXAXxaxAXxaxAXxaxXAXaxXAaxXAXXAxaxAXaxAXxax
    Daleeech ne se vijdame vseki den
    -* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-

Guest
    До преди няколко седмици се виждахме всеки ден,прекрвали сме по цял ден и цяла нощ заедно,но с времето всичко омръзва.Така,че в последно време гледам срещите ни да са по-рядко.Не,че ми е омръзнало да съм с него,но просто мисля че понякога е хубаво да не сме заедно по цял ден.Въпреки,че дори и да не сме заедно аз си мисля за него през всяка изминала секунда.Все пак много си го обичкам...

До преди няколко седмици се виждахме всеки ден,прекрвали сме по цял ден и цяла нощ заедно,но с времето всичко омръзва.Така,че в последно време гледам срещите ни да са по-рядко.Не,че ми е омръзнало да съм с него,но просто мисля че понякога е хубаво да не сме заедно по цял ден.Въпреки,че дори и да не сме заедно аз си мисля за него през всяка изминала секунда.Все пак много си го обичкам...
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Повече от фен
    Еми сега през ваканцията се виждахме всеки ден,сега тя отиде на море и няма да я видя 10 дни и имам чувството,че умирам.Адски тъжно ми е без нея,тя е моето слънчице,а без слънце за мен винаги е мрачно и няма какво да разведри деня ми И това заради един жесток човек,на когото ще отмъстя след известно време и то по адски жесток и гаден начин

FiRe_LaDy
    Guest
    Ami predi s bivshiq se vijdahme po 2 - 3 pyti v sedmicata,zashtoto togava hodehma na uchilite,i dvamata hodehme na trenirovki i ni beshe po natovareno.Lipsvashe mi,no vseki den se chuvahme po GSM-a,pishehme si sms i chatehme.Abe vryzka postoqnno imahme edin s drug. I kato se zamislq mai mi lipsva i v momenta.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си