- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Lindsay Lohan
[img] ta vaprosa mi e tva momi4e sama li e (imam predvid dali ima sestra) za6toto na vsi4ki snimki e sama a ima 1 film kapan za roditeli i tam si ima blizna4ka ili e montaj[/img]
Мисля,че няма сестра,но и да има то не са близначки.В оня филм е монтаж,както ти самият каза
Лесно е да мразиш,трудно е да обичаш...И винаги нещата с истинските думи да наричаш...
Има две по-малки сестри(Алиана и Дакота) и един по-малък брат(Мичъл).
10х
a i o6te ne6to znaete li na kolko godini e i otkade moga da provera
11 tochka deaktiven profil.
pak 10x
Само още нещо а да знаете от къде мога да си сжаля нейни филми штот в imdb.com е много скапано
Lindsay ima 1 sestra i 1 brat..filma e montaj-nqma blizna4ka..ako ima6 dr vyprosi za Lindsay pitai-znam po4ti vs![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
lindzy nqma sestra blizna4ka vav filma e montaj .. i mai e na 18 ...![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
има изкам да те питам да ми кайеш нейни филми каквито и да са а ако дадеш и линкчета ша сам ти мноооого благодарен предварително 10хПървоначално написано от Lorraine
ohh link ne moga da davam...Първоначално написано от Gangsta_zone
![]()
ami sega 6te ti gi kaja vsi4ki koito znam:
A Parents trap
Life-size
Get a clue
Another world
Gossip girl
Freaky Friday
Confession of a teenage drama queen(nz dali taka se pi6e poslednata duma-izkliu4ih)
Mean girls
Just my luck
Herbie:Fully Loaded
A Prairie home companion(ne e izleznal)
Fashionstars(i toi sy6to)
izvinqvam se ako imam pravopisna gre6ka nqkyde
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ееее мноооого ти благодаря страшна си 100хПървоначално написано от Lorraine
ahhah mersiПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
Хах. А знаеш ли че Линдзи Лоън и певица е станала?
ИНФО - тук
znam imam go aaa albuma iПървоначално написано от Mo6no
Само да ти кажа, че тя има 2 алума. Да те питам заслужават ли си? Въпреки, че си мисля, че няма смесъл изобщо да се съмнявам в това, че не може да пее, ама все пак да попитам.Първоначално написано от Gangsta_zone
golqma e za teb ... :PПървоначално написано от Gangsta_zone
![]()
ne mi haresva kak pee e vqrno ne gra4i de ama... vse pak ne mi ahresva ina4e aktrisata e sladkaПървоначално написано от Mo6no
![]()
http://www.lindsay-lohan.org/home.php
http://www.llrocks.com/index.php?a=n...ml&b=links.php
abe pishi v google lindsay lohan i she ti nameri qko neshta za neq
emi az imam samo 1 album i samo 1-2 pesni me kefat
vijte kakvi snimki namerih neini
![]()
i
![]()
mi neini filmi sa 6antav petak, lo6i momi4eta, harbi,kapan za roditeli a i v toq film tq igrae dvete rolitq mi e lubimka mn me kefi