.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: За Coki

Голям фен
    Град
    Compton

За Coki

аве Coki за ко тряяше да ми махаш правото да имам подпис и аватар има хора дет аватарите или подписите са им супер големи и сякви простотий има на тях и точно мойте махна

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Добре де, това, че на някого подписа е голям значи, че и твоят трябва да е такъв, за да не оставаш по-назад ли ? А не се ли сещаш, че в момента може на еди кой си аватара да е голям, но нали знаеш, че Цоки ще го махне, т.е ще има временно голям аватар, после ще получи предупреждение и при повторно нарушение ще има и забрана...
    Не знам каква е тази мания за големи аватари ... изпъквайте с мненията си, а не с аватарите
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Има лесен начин да оправиш този проблем. Правиш си нова регистрация със старото име и пак ще имаш право.
    11 tochka deaktiven profil.

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Добре де, това, че на някого подписа е голям значи, че и твоят трябва да е такъв, за да не оставаш по-назад ли ? А не се ли сещаш, че в момента може на еди кой си аватара да е голям, но нали знаеш, че Цоки ще го махне, т.е ще има временно голям аватар, после ще получи предупреждение и при повторно нарушение ще има и забрана...
    Не знам каква е тази мания за големи аватари ... изпъквайте с мненията си, а не с аватарите
    ама аз не искам голям аватар и ме дразнят хората с големи аватара или подписи искам да си сложа някво съобщение и една снимка към него

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от XePouH
    ама аз не искам голям аватар и ме дразнят хората с големи аватара или подписи искам да си сложа някво съобщение и една снимка към него

Не те дразнят само теб, споко Но ние не стоим безучастно и правим каквото трябва по въпроса А относно подписа и аватара, прати лично на Цоки и се извини, ако нерушението ти не е фрапиращо, мисля, че ще ти върне правата Успех
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    miloto_girl-4e е права. Извини се на Цоки и мисля, че ще ти върне правото на аватар и подпис

Град
    Варна
    И защо да му се извинява? Какво му е направил?

Голям фен
    Град
    Compton
    и на мене ми е чудно

Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Защото е престъпил правилата, т.е се е провалил, но виждам, че сте прекалено горделиви, за да го сторите, такаче си стойте без аватари и/или подписи...

Град
    Варна
    Защото е престъпил правилата, т.е се е провалил, но виждам, че сте прекалено горделиви, за да го сторите, такаче си стойте без аватари и/или подписи...
    Милото,
    това и към мен ли се отнасяше? Ще ти кажа, че мога да се извинявам и го смятам за правилно, но го правя, когато го считам за нужно в случая не видях Хероин да има за какво да се извинява. Ако трябваше да се извиняваме за всяка точка, която сме нарушили от правилника но Цоки щеше да му писне от извинения. Освен това аз имам право на подпис и аватар.

И Милото - извинявай за вчера.

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Е да ти преосттъпя мойто право, ако искаш от съжаление ахахаах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си