- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- koga za posledno ne ti stana?
edva li nikoga prez jivota ti mehanizmat ne e za4epval. spodeli s nas ne se samuvai
преди 2 години, на вторият тек не се получи хич защото бях взел 2 ефидрина и съответно кръвта предназначена за пениса беше в мускуилте и в белия дроб...
Moje li da te popitam,che ne sum mnogo na qsno,a mi e liubopitno-efidrina za kakvo se pie?Chuvala sum,che za sila i nqkakvi takiva neshta,no ne sum mnogo sigurna,ako moje da me prosvetlish?
АБЕ, ПИЧ, ТИ МАЛОУМЕН ЛИ СИ, КРЪВТА ОТИШЛА В БЕЛЯ ДРОБ...
Sexapilna_kukla - ефедрина е стимулант, забързва обмяната на веществата, но има и доста рискове и не се препоръчва де се приема от незапознати с тях.![]()
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Aham,mersiA kakvi riskove ima?
ami v golemi dozi moje da dovede do infarkt . ina4e samoto ve6testvo do kolkoto sa 4uval e psihotropno.
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Щом е стимулант е нещо като допинг - дава ти сила и може да пренатовариш сърцето без да се усетиш -> смърт или безсъзнание![]()
Винаги става.
Както казаха преди мен - уврежда съцрето, освен това причинява тремор, нервност и атрофия на кръвоносните съдове.Първоначално написано от Sexapilna_kukla
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Муки ставс еври тайм!
Юл невър шът ъп да риъл муки бой!
Ес куул ес кукумбър!
Е тая тема Изби Рибата Просто!![]()
![]()
![]()
ЖиВоТ Без ЛюБов,Не е ЖиВоТ, а СъщЕстВувАнЕ!
Vinagi mi stava !!!
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!