- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- samota
moje no qvno ne e bilo dostatuchno..ne iskah da prozvucha grubo ama chetiri godini sa super mnogo vreme..prosto iskah da te nahusam malko...bori se poveche...no v nikakuv sluchei ne se otkazvai zashtoto tova e chast ot jivota ti i prosto ei taka shte otide za nishto ako ne vzemesh nqkvi merki..aide ako iskash mi pishi ls ili v skype da mi obqsnish malko po podrobno situaciqta za da ti pomogna povechko...
Добре уе хора...мн е лесно да се каже забрави го...не ,че нещо но и аз съм така,само че от една година...предполагам и тя като мен...обичаш и мразиш...ставаш сутрин с мисълта,че го мразиш и не искаш да го виждаш и лягаш с боклата от любовта...мойта фр всеки ден ми повтря да го забравя и аз се опитвам,но е тругно...
Миличка...наистина те разбирам и мисля,че трябва да си намериш друг,знам ,че посоянно ги сравняваш с него(и аз правя така) но не трябва ако търсиш такъв като него значи искаш да страдл живот...ако търсиш някой като него той също ще те нарани!Огледай се сигурна съм че любовта е по-близо до теб отколкото си очаквалаУспехи Миличка!
![]()
[color=black][b] ☼٭ M
ama zashto da go zabravq be momiche..kak taka pri polojenie 4e sa minali 4ri godini ot jivota i za kakvo ei taka da se otkaje..ne moje eto tq mi kaza che se e borila ne e bilo dostatuchno shte se bori malko poveche i shte uspee..i dori da go ima za nqkolko dena pone shte e shtasliva i si e borila...na skoro pitah edin fr dali e obichal istinski i toi mi kaza "znaesh li borih se 6 meseca za edno momiche i q imah edna sedmica no si struvashe..." bori se mila ne se otkazvai..samo tova moga da ti kaja...bori se!!! a i oshte neshto kum gornoto mnenie..ot lichen opit ti kazvam che e po-trudno da zabravish choveka kogoto obichash otkolkoto da produljish da se borish za nego...Първоначално написано от Legally_Blonde
Мда...не е лесно да забравиш някого...3 години...цели 3 шибани години бях влюбен в първата си любов...и защо?Защото не се постарах да направя нещо по въпроса.Мразя се за тези 3 години.В един даден момент до толкова ти писва, че не ти пука от нищо.Отиваш и изръсваш всичко на човека, когото обичаш.Ако трябва да стане нещо, ще стане...Ако не...забравата така или иначе идва...просто трябва да си много наясно със себе си какво искаш...да го забравиш или да се кандидатираш за любовта в сърцето му...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
никой не е казал, че не е трудно да го забрави, но не е и невъзможно
с малко усилия всичко се постигаа глупавите депресии, сълзи, "болки в сърцето" и т.н. са напълно нормални за възрастта, не са нищо страшно и се преодоляват стига да искаш
проблемът е когато някой със сигурност е решил, че трябва да зацикли на 1 място и не иска и крачка напред да направи![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Лелей. Това е ужасно!4 години! Пожелавам ти да се оправиш... и да запазите само хубавите спомени и да намериш половинката ти на живота!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Bebenceto kakav ti e skype nomera??
i az gi podkrepqmПървоначално написано от AnN_G
boje 4 godini sa mn vreme az ve4e 10 meseca gasna po edin 4ovek i si misleh 4e e mn vreme no ti napravo me razbi!!!
naistina napravi vsi4ko vuzmojno da produljish na pred zashtoto ina4e si zagubena i ima da stradash oshte mnogo vreme a vse pak si na 18 mn hubavi momenti tepurva ti predstoqt!!!jelaq ti uspeh
ako imash nujda ot pomosht az sum nasreshta \
/
Аз съм момче,но напълно те разбирам,защото съм в подобна ситуация.
Е да,вярно при мен е от една година,но твойто описание в първият пост важи в пълна сила и за мен.На тези,който казват че не се е борила казвам,е може и така да е,но аз си мисля че не си е стояла просто така.А за тези,който веднага казват:"Забрави го","Давй смело напред",Да лесно е да се каже,но е трудно да се направи.Гаранция!
....и да допълня говорил съм с нея малко на саме.Исками се пак но не мога вече да я засека,камо ли пък да я видя сама.
nie predi bqhme ot edno u4ili6te, i sme si govorili i togava! I ne samo togava, i min godina, a sega kato se zase4em i edno zdr , ne si kazvame! Misleh, 4e sam go zabravila,no prosto nqkade kato go vidq i otka4am, nasalzqvat mi se o4ite !!
A toi 5 pari ne dava, tolkova e nadut i visokomeren , 4e edinstvenoto , koeto go interesuva e samiq nego!!!Samo ako moje6e , sledva6tiq pat kato se zase4em, da go pogledna s bezrazli4ie, ne da go zaobikalqm !
Qvno naistina vaji tova, 4e kogato ne moje6 da ima6 daden 4ovek, ti o6te pove4e go iska6!!!!
един съвет:не си губи времето с човек който наистина не те е оценил.аз загубих цели 7 години от живота си заради момче което се страхуваше да ме допусне до себе си.той не ме оцени каза ми да изчезна от живота му и може би това беше единственото смислено нещо кето ми беше казвал през тези 7 години.4 години са наистина много време затова ти казвам забрави го знам че е трудно и на мен ми беше но сега се чувствам много по добре.няма да сгрешиш ако го забравиш.бъди сигурна че той ще те оцени но ще бъде късно.за твое добро ти го казвам просто забрави че съществува така ще ти е много по добре.колкото и трудно да ти се струва ЗАБРАВИ ГО!УСПЕХ!
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Аз съм човекът,който писа преди теб.Мога да ти кажа че от този пост наистина направо ми се насълзяват очите,защото и сега,в момента,в който пиша усещам това чувство.Заглавито ти "самота" точно описва едно от най силните неща,който чувствам в момента.Първоначално написано от lonely_lady
to napalno olizetvorqva kak se 4uvstvam v momenta.Znam, 4e edin den bolkata 6te spre , i se nadqvam tova skoro da svar6i![]()
Искрено ти го пожелавам.Знам че някой хора тук,който не са го изпитали може вътрешно да се присмеят ехидно,но друго е като знаеш за какво говори човека срещу теб.Незнам при теб как стоят нещата и дали си била изобщо с този човек,но аз не съм ходил с това момиче и честно казано вече ме е страх от флиртовете само за спорта както ги наричат някои.Аз несъм голям флиртаджия,но точно с такъв флирт се оплетох и сега немога да се освободя.Първоначално написано от lonely_lady
nikoga, ne sme bili zaedno!No davah vsi4ko za da bada s nego!toi e 4ovekat, koito nai-mn me e naranqval dosega!!!Blagodarq ti gost 1, taka te nari4am, za6toto nz kak da ti kaja! Vsmisal stana mi stranno, 4e ima mom4eta , kato teb, koito tolkova silno se vlubvat!
Samo, znam, 4e ve4e iskam da sloja krai na tazi agoniq!4estno kazano, i men me e strah , da se vlubq otnovo,, strah me e da ne stane kato parviq pat!!!!
Има рабира се.И момчетата и момичетата каквото и да се говори,дори и най безкомпромисните в един момент просто се влюбват рано или късно това става.Странното при мен е че съм вече на 20 години и позволих на едно 16 годишно момиче да ме оплете така.
az togava bqh na 14![]()
Това си е доста време.Опитай се на му покачваш самочувствието колкото се може по-малко.Аз например предпочитам това момиче,което обичам да ми тегли една майна за да съм наясно,а не да не ми отговаря на SMS-ите или всеки път като я поканя някъде да ми обещава че ще дойде,после да не идва и накрая да се оправдава.А всичко знае и уж ме имала за приятел.Но това преди сега както казах почти не се засичаме.
lo6otoe , 4e mi prave6e namezi, i posle me ostava6e s prazni nadejdi, no az si bqh vinovna , 4e mu vqrvah!!! I lo6i dumi sam 4uvala ot nego , i dobri, neznam ve4e dali e bil iskren s men nqkoga!!! Edinstvenoto, koeto pritejava , e krasotata, no e s fal6iva opakovka, vsmisal , 4e po harakter e ujasen 4ovek!!
Същото!!! Прави ми намеци,аз се хвана,тя се одръпне.След това аз се отдръпна,тя пак ми прави намеци и така цяла година,докато не се усмелих да си поговориме и накря:"взимала ме просто като приятел",стъжни ми се вече три месеца минаха но нищо не се е променило и към по лошо върви.
....а иначе може да ме наричаш Гошко
ok, Go6ko) az predpo4itam da ostana s nika si, za da ne me razpoznae nqkoi, koito ne trqbva!
Добре мене тук няма кой да ме разпознае пък и някой да ме разпознае няма проблем.Вече ми е все едно.Просто исках да си поговоря с някой със сходен проблем.
az imah predvid edin opredelen 4ovek!! No ve4e ne trqbva da mi puka!!!!^Go6ko ti ima6 li icq, da te namerq))