- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Purvoto neshto koeto vijdash v neq/nego
Mnogo mi e interesno koga sreshnete i se zapoznavate s chovek ot protivopolojniq pol koe e purvoto neshto koeto vi pravi vpechatlenie ?
Na men primerno nai silno vpechatlenie mi pravi usmivkata....Mnogo obicham momcheta koito kato ti se usmihnat da te raztapqt...auuuu..A viq ?
Мммммм първо усмивката, после очите, а да не забравяме и "оформлението" на тялото![]()
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Когато се запознавам с ново момиче първото нещо , което гледам са дрехите (начина на обличане ) , след това излъчването ( разбира се не трябва да е пълна ) , характера , усмивката , чувството за хумор ... Май са в тоя ред ...![]()
Животът е кратък и водка "Flirt" не запазва спомените ...
Ааа , да ... И очите ...![]()
Emi parvoto ne6to koeto vijdam v edno mom4e sa o4ite i usmivkata mu
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Очите и усмивката
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
Определено забелязвам първо очите. А ако са сини направо се разтапям![]()
ми...излъчването като цяло![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
haide da obqsni6 kakvo zna4i pulna!ima momi4eta koito sa sumvsem leko zakruglemi a sa mn po 4arovni ot nqkoi hurbi!Първоначално написано от {_^SeX^On^The^BeacH^_}
Ami pyrvo usmivkata i ochite![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Анонимко
\/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/ \
/
To4no taka si e.Vupros na vkus de ...![]()
аз лично не забелязвам някое момче ако то не се заинтересува от мен.ако то ми покаже че с еинтересува чак тогава го заглеждам и парвото което забелязвам е очите.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
To4no tovaПървоначално написано от Kotetoto
![]()
еми искам или не първото нещо, което забелязвам са дрехите - какви, щом, изпрани, мръсни![]()
е, бъзикам се де
![]()
Ми кво да ти кажа ... Пълна не знаеш ли какво е ... За повечето момчета дори и "леко закръглените" не се харесват ... Почти всички биха предпочели ХЪРИТЕ ... А това , че ти си няква дебела комплексарка , която завижда на по-слабите ( и по харесвани ) си е лично твой проблем ...Първоначално написано от Анонимко
![]()
Незнам защо, но първо гледам косата...Като видя гарваново черна (някакво такова лъскаво черно) коса и направо се разтапям.После и лицето...ако е сладурана направо трябва да ме обират от земята![]()
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
Аз първо се вглеждам в очите...обожавам светли очи - сини, зелени, пъстри, сиви също![]()
Ами май съвсем най-първото,което забелязвам,са обувките и косата...
ъ тъпо
.....След видимото(ако ми хареса) гледам да поговоря с нея около 5 мин, за да преценя умствения й капацитет. Мразя тъпи момичета.......колкото й да е хубава, няма ли нещо на горните етажи не може да ми стане дори симпатична.
Ползва търсачката.
Първото което забелязвам то това е начина по който се държи и по който се запознава с мен мо това си изграждам първото мнение за даден човек.А когато срещнах моето момиче тя просто....ами погледна ме и сягаш пред мен стоеше един ангел незнаех какво да кажа измрънках нещо си там колкото да не изглеждам смешно но бях като заклано прасе с две думи.Имаше най красивите и нежну очи които съм виждал през живота силМалко се отплеснах от темата :P
ochite posle usmivkata![]()
Еми,може да ви се стори малко странно ама мн държа на прическата.Обаче усмивката за мен също е мн важна.