- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Много сме щастливи с него!
Искам да ви се похваля имам си най-страхотното момче до мен което винаги ме подкрепя.Дори и да не сме се разбирали понякога и да сме се карали и да сме имали лоши моменти забравяме всичко и си прощаваме един на друг.Такова страхотно слънчице си имам до мен.Държи се прекрасно мило с мен ,а как се целува леле мале .Просто наистина съм щастлива с това момче и знам ,че той е любовта на моя живот.Без него аз не мога да живея.Вече от година и 3 месеца сме заедна и сме преминали през много трудности ,но сме се справили заедно.Ники обичам те много скъпи !
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{}}}}}}}}}}}}}}}}}}}} }}}}}}}}}
{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{{}}}}}}}}}}}}}}}}} }}}}}}}}}}}
Evala Bavo Pozdravleniq !!!!!
btw nie kvo da napraim ???? da piem po edna rakiq za vas ili ???? kaji 4e ne mi e qsno !!![]()
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Мине просто исках да си споделя щастието с вас![]()
Brao na vas
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
za6to i se zaqjdate?momi4eto se radva az pak ne zlobeq i sam sapri4astna kam 6tastieto i!pojelavam na absoliutno vsi4ki vav foruma da badat tolkova 6tastlivi i vliubeni!
momicheto prosto iska da spodeli radostta si s nas,zashto se otnasqsh taka?Първоначално написано от Obitax
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
браво,поздравления![]()
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
mai ne me razbrahte kaktoo trebe ma ............. Priemete izvineniqta mi v Takav slu4ai!!!
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
Super! Mnogo se radvam za vas ! Pojelavam ti da ste shtastlivi zaedno oshte mnogo mnogo vreme !![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Мерси много на всички![]()
ами яко
на по колко години сте ???
В дупето пецкал ли те е вече?![]()
2т. системно
xixi mili4ka brafooo mn se razfam za tebe =D> =D> =D> =D> =D> =D> dano i az namerq moqta lubov kato tebe [-o< [-o< [-o<
"Нито един човек не е способен да живее седмици още повече години в атмосфера на нежна страст.Всичко на този свят уморява,даже това че някой Ви обича" think about it ...
Честито!
много се радвам като видя такива хорица,дано сте още много дълго така влюбени един в друг и щастливи заедно![]()
f@nt@zi@
BRAVOПървоначално написано от anito.sl
PS:bravo na vas![]()
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Радвам се,и ний сме тъй.Ще изпуша една цигара в името на любовта![]()
![]()
Първоначално написано от МноГо ВеСелКо МОмиЧе
еми освен да ви пожелая здраве и щастие друго нз \/
![]()
И ние с моя приятел сме така...Много,много,много,много,мно го,много,много си се обичаме и дано и в бъдеще да е така!Първоначално написано от Angel_Girl
Дамм многу хубаво,поздравления.. :P
Първоначално написано от Анонимко
i nie sme taka
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
evala bate...Първоначално написано от Obitax
Раздвам се за вас хора...Обичайте се!!!!
Превземай всичко,което ти пречи,Мрази,Обичай и Живей!!!Бъди човек,а не човече;гори,но никога не тлей!!!