- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- NE me pyska da zamina!
Успокой се,майка ми е същата,по скоро и тя и тати.Веднъж не ме пуснаха да отида с гаджето и майка му до селото му,което е няколко км от града и то за няколко часа.А причината беше-"че ти да няма да се жениш за него че да се запознаваш с роднините му??"Представяш ли си.Аз напук се запознах пък с тях на бала му и напук много често ходя в тях,въпреки че наще не знаят.Всичко идва от тяхното възпитание,но те не осъзнават,че от тогава до сега много неща са се променили.Съжалявам,че не те пускапредставям си и аз другата година,като стана на 17 да я помоля такова нещо.Тя ще ме гледа сигурно така
Знам че се чувстваш много гадно и много ти съчувствам
![]()
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Всяка една мечта?Кой е човека който те е родил и отгледал?При положение че си на 17?И на 20 да станеш докато не се ожениш и не създадеш собсвено семейство и собствен живот,тя ще е човека от който зависи живота ти!В интерес на истината ти и сама си нямаш на представа колко си тъпа!Тъпа си бе момиче тъпа!Опитай се да погледнеш през очите на майка си,и тогава ми говори такива глупости.Първоначално написано от Анонимко
Нау шът ъп бифор Муки гет енгри!
Юл невър шът ъп да риъл муки бой!
Ес куул ес кукумбър!
Абе ако питаш мен трябва самата ти да я накараш да разбере, че не си малка. Помоли бащата на приятеля ти да говори с майка ти, ако и тогава не те пусне и се направи на "яж ми гъза" стягай си багажа и толкоз! Ще те пребие ли, ще те изнесе от вас ли... ко? Такова нещо се преодолява. Тя трябва да разбере, че си на 17 за Бога!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
mi samo 6te vdigne skandal do boga i ba6ta mi moje i ..da napravi nqkoq glypost..moje i da me radelqt s priqtelq mi![]()
Еее па едно смислено мнение в тая тема!Щом счита, че не може, значи не може!Тя ти е майка и разбира нещата по-добре от теб!Първоначално написано от Анонимко
![]()
РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!
off e pa ot takiva kato teb smurdi foruma!smisleno grunci..hodi si sly6ai gergana i si zatvarqi lape6kata ysta!Първоначално написано от Svirka```
po temata -mili4ka,iz4akai,i opitvai da govori6 no krotko s neq!vsqko ne6to s vremeto si! :P
off ei ot takiva kato teb tyk smurdi !Първоначално написано от Svirka```
hodi si sly6ai piklata gergana i si zatvarqi lape6kata ysta,samo spami6!
po temata -mili4ka iz4akai i govori krotko s neq.ne se otkazvai ot 1viq put,imai sili!vsqko ne6to s vremeto si !![]()
Тая майка ти е уникална...Гаджето ти я познава,ходите 2 години,ти си на 17...И не те пуска на море с него и баща му...Първоначално написано от ElZa
![]()
Понякога родителите наистина грешат,но...иди им го обясни![]()
Kato gledam koga e pusnato tova,mai tvoq 4ovek e zaminal!No za v bude6te prosto govori s maika tiza teq ne6ta to i pri men nqma mnogo golqma promqna,ama malko mai se pootpusna za nqkoi ne6taAko s tvoq 4ovek naistina imate silni 4uvstva,prosto i go kaji,e 6te i e nujno vreme da svikne s tova(ot li4en opit govorq)ama 6te svikne!
Ta ako e taka i imate 4uvstva prosto druj na svoeto,a sled kato si blizka i s tehnite mi gledai da gi pozbliji6 malko,taka 4e maika ti ili vuob6te va6te da sa malko po-spokoini i malko po malko 6te se promenqt ne6tata!A puk ina4e ne se zalugvai s tova deto ti go razpravqt kato stane6 na 18 i ve4e si pulnoletna 6te si vzima6 sama re6eniq!...
Tova ne e vqrno mnogo rqdko stava,posle 6te izmislqt ne6to drugo ,kato naprimer kato zavur6i6 universiteta i zapo4ne6 da se izdurja6 sama i 6te e taka do kato jivee6 s tqh,kofti e ama roditelite si imat nqkakva predtsava za putq koito trqbva da izvurvi deteto im!Ama spoko ,vse pak malko po malko zapo4vat da ti othlabvat primkata,no ne napulno!
Aide kusmet ti pojelavam,az mai malko se poulqh s otgovora!!
![]()
Майката на гаджето ми(с извинение ПЪЛНА КУЧКА)постъпи така-прееба ни почивката.Еми няма изход-аз поне чакам да стана на 18 и така мощно ще й покажа среден пръст,че цял живот няма да се оправи![]()
Ако обичаш някой пусни го на свобода, а тои ако те обича ще се върне в твоятя страна....
Spored men ne trqbva da vinish maika si... tq go pravi za6toto te obi4a...izk4ai da napraish 18 i ve4e 6te e drugo 100 % \Първоначално написано от ElZa
/