- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kakvo piete?
Tuka cheta nqkakvi temi za "na kakvo piene vi prili4a predishniq" i se setih 4e mi e interesno kakvo piete kato izlezete ve4er.Nai-ve4e alkohol(markov,bylgarski) a ako nqkoi pie kokteili ili shotove da kaje kakvo sydyrjat
От алкохолните само сухо мартини, но не от това, дето го продават готово, обичам да го правят на място ( съдържа 2 до 3 части сух джин и една част сладък вермут) или коняк (обикновено Метакса 5 или 7 звезди, зависи от заведениието).
И не пия за да се напия, нито за да "ми дойде куража" или "настроението".
The more I see, the more I know.
The more I know, the less I understand...
Eclipse_bb 4udq se kakvo to4no izobrazqva avatara ti...idvat mi nqkolko idei na um
Po temata,poneje ne otgovorih...kato piq alkohol 4esto piq vodka,predimno Absolut vanilia s nqkakvo sok4e,a sega mn sym se navila da piq kokteil Cosmopolitan,daje si smyknah receptata ot i-net i mislq da pomolq edin barman (toi mi e fr) da mi go napravi
Аватара ми е снимка на свръхразвити мъжки гърди![]()
Космото и него го водят към мартини-подобните коктейли... водка с плодови сокове (зелени лимони и боровинки) и още нещо...
За пръв път я чувам тая бираПървоначално написано от Angel_Girl
![]()
Пия само Absolut Ванилия,Sobieski Green Apple и Загорка понякога!
Ако пия то е само бира. Тюборг и Загорка.
Аз не пия нищо друго освен бира, в 90% от случаите Загорка.
Моя милост пие бира. За предпочитане е "Каменица", но ако няма такава - пия каквато има.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
mi nai-4esto bira i to kamenica![]()
Midnight,
I'm drunk,
I don't give a fuck...
Избягвам алкохола, почти не пия. И все пак, ако трябва да кажа допада ми "Мартинито", коктейл "Зоро" и коктейл "Му Ту", Руски грьог също съм пробвала и алкохола почти не се усеща. Вечер, когато излизаме на бар или диско предпочитам някой коктейл, но безалкохолен, напр. "Допинг" или шейкове.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Не пия. Даже не съм и опитвал![]()
...Arbeit macht frei...
rqdko piq alkohol,ina4e kato piq prepo4itam martinito,ponqkoga i bira-Zagorka
Добре де...
Говорите за мартини...
Добре е да уточнявате какво, защото точно на тоя коктейл има 100000000 разновидности...![]()
![]()
![]()
kato izlqzna ve4er po princip ne si pozvolqvam da piq...ina4e na praznici.. kato se suberem fr moga da piq vsqkakuv alkohol bez rakiq ei tova go mrazq...
ZagorkA RuLzZzZ
аз не пия![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
вода от пералнята пия![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
az piq-djin(sas fanta limon ili tonik)ili vodka(s kola ili sok)ili yuiski(s kola)ili bira-tuborg ako nqma 6umenskoa i ina4e mn obi4am pina kolada no rqdko piq
![]()
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach
SHUMENSKOOOO ili ako nqma kamenica![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
eee to i az 10 dni pix samo kokteili nqkvi, ama birata si mi e na surceto kakto i tekilata, aa rom zabravix![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
liubimiqt mi kokteil e margaritata, a ina4e kogato sum v po-golqma kompaniq obi4am da piq tekila, bira mrazq vupreki 4e mn hora ne mogat da si predstavqt kak moje nqkoi da ne pie bira, e az prosto ne moga da q ponasqm) ina4e i kokteil4eta ot tipa Cosmopolitan, Sex on the beach ii tam dosta drugi sa dosta qki, no nqkak si sega primerno na moreto ne mi se dava6e po 6 lv za kokteil..
bydi do men vyv vseki mig,bydi do men sulzite mi da trie6,usmivkite mi da sybirash,celuvkite da te izgarqt!Bydi do men,za da ti kazvam kolko te obi4am,za da me greqt tvoite o4i i s nejni imena da te naricham