.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: smsi?

pls
    Guest

smsi?

daite nekvi smsi.ma da sa perverzni.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    "искам да те чукам да имам голям мерак ..." тва не е смс а песен но караи .. : )

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

pls
    Guest
    daite sms de

Guest
    "Predstavi si 1 golqmo leglo...posle si predstavi men gola na tova leglo..posle -kytiika prezervativi do legloto...kakvo?o6te ne si do6ul???"

"jadyvam ystnite ti,jadyvam moite da se sleqt s tvoite..posle leko da se spyskat vse po nadoly po tqloto ti..hm..iskam da blija sladoled v/u teb!"

pls
    Guest
    iskam o6eeeee :P :P

Град
    някъде там
    " Възбудата чрез смс е най-малкото, което мога да ти дам! Не се облизвай, а ела да те изям! Ще те намажа със сметана, ще си моята черешка и нощта ще ти се стори тежка!!!"

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    uuuu az za kvo se setih imashe edno "v legloto az sedq si sama gola goleni4ka kato eva i se 4udq ti dali kato adam shte doidesh,telata si da opletem i v tez charshafi ot saten zdravo da se naebem"

pls
    Guest
    koi 6e dade o6e a ???????

Голям фен
    Тук има предостатъчноhttp://www.stih4e.com/forum4e/index....20.msg26#msg26
    When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace

Голям фен
    Град
    Memphis
    ebati tupite sms si deto ste dali
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

galinka_malinka89
    Guest
    6te ti razkaja za edno mqsto,kadeto vsi4ki sa goli,mnogo vazbudeni i pravqt mrasotiiki.Zasega tova mqsto e v glavata mi,no ako iska6 moje da stane v legloto mi

galinka_malinka89
    Guest
    mmm seksma6ino,6te te...i 6te ti go...i 6te si go..!Ne moga pove4e...6te te iznasilq,no spoko 6te bade nejno

galinka_malinka89
    Guest
    haide da igraem na krienica.az 6te se kriq ti 6te me tarsi6.ako me nameri6 6te pravim div sex,a ako ne uspee6,6te sam v garderoba

galinka_malinka89
    Guest
    6te te varja zdravo,da ne moje6 da mradne6,6te te celuvam strastno da ne moje6 da di6a6,6te sam varhu teb i 6te vlastvam nad vsi4ko,no ti nqma da se darpa6,za6toto 6te go napravq taka 4e da ti haresa

tva az sam go tvorila

galinka_malinka89
    Guest
    ako do 25 sekundi ne mi se obadi6,ot koito 10 ve4e iztekoha mi dalji6 edin buren strasten sex,vremeto izte4e iskam si sexa

van e svetlo ,no ti si natamno...van e suho no ti si na vlajno...van e studeno no ti si na toplo...kade vatre li ,ela da ti pokaja

znam o6te ama sigurno i ot tezi ti e pisnalo tai 4e nqma da ti pi6a pove4e

Фен
    Град
    Казанлък, BTW:М съм
    Искам да я лапаш лакомо, да си цапаш устните с нея, после да се облизваш, тази бяла... кутия ванилов сладолед

Твой: продавачът на сладолед
    П.П> ейй и моя ванилов сладолед не е лош!

РЪГНИ ГО ПО-СИЛНО СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ И ТВА Е!

samiq az
    Guest
    iska6 li da igraem na prolet.az 6te eba,a ti 6te cyfti6....

samiq az
    Guest
    iska6 li da igraem na prolet.az 6te te eba,a ti 6te cyfti6....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си