- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Kakvo da prava?HELP
 Отговор в тема
 Отговор в тема

zdraveite.problema e sledniq-na4i v momenta xaresvam edno mom4e i toi me xaresva ,no sum na 12 a toi na 13.na4i ba6ta mi turji da se poznava s priqtelite mi za da me puska s tqh na vsqkude.no neznam...mnoo iskam da izlizam s mom4eto koeto xaresvam ama...trqq da go zapoznaq s ba6ta mi...a neznam dali 6te e mnooo uda4no...nz kfo 6te mu kaje....6oto ba6ta mi mnoo obi4a da se ebava...no nz Simeon kak 6te go prieme....i vuprosa mi e dali da gi zapoznavam ili ne...kak mislite...kak 6te e po-dobre...blagodarq predvaritelno..
Obi4al da se ebava ....xaxaxaxa... Zapoznai GI !
Запознай ги. Предупреди момчето преди това за характера на баща си и му кажи да не му обръща особено внимание. Няма нищо лошо в това, че баща ти иска да познава приятелите ти. По-добре ги запознай.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Aleandra
na syshtoto mnenie sym

Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
подготви момчето предварително - какво може да каже баща ти, как той да реагира за да не стане фал и т.н.
не е толкова страшно, колкото си мислиш ти

i az, nai dobre e da se poznavatПървоначално написано от kisS``me

eva tati e mnogo dobur we ti go izkara nqkoi ne4ofe4en :O):O):O)

spoxi simeon 6te ojifee sled kato tati se zapoznae s nego [-o< \
/

hahahhahahaahahhahaa az kvo li da kaja za moq bashta i moita maika deto sa super otkacheni...obojavam gi tiq hora...super sa imenno zashtoto sa mnogo zabavni..daje predi stradah kato si zaveda nqkoi u nas shtoto sqdat i pochvat da si lafqt s nashte za vsichko...i az nekvo sedqh i mnogo se drazneh......sa ne e taka de...
ta sa po temata ne e zaduljitelno da zapoznavash momcheto s bashta ti sled kato te e strah...prosto kaji che si s nqkoi drug..ama na lujata krakata sa kusi...taka che nai-udachniq variant e da gi zapoznaesh puk i shtom bashta ti e zabaven moje i da si dopadnat..pomoli mom4eto da te izprati li ne6to izmisli uj slu4aino da se vidqt i taka....mislq 4e e mnogo po dobur variant ot lujata...

tova da ti e problema...
az sam na 15 i ba6ta mi ne iska i da 4yva za gadje
i vapreki tova az si imam ne se pritesnqvai zapoznai gi

Първоначално написано от Aleandra

Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

bashta ti me kefipozdravi go
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
mdam po-dobre gi zapoznaiПървоначално написано от Lorraine

{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}

Zapoznai gi
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........

Първоначално написано от BebeTooOoo
ei evaaaa ba6ta ni ne e nqkoi orungel we

zapoznai gi iskai i az da fidq simeon4o

aide aide 4e nanqm turpenie

sestri4ke imai turpenie za6toto trqq po nekuf ne4in da se svurja s nego..ama.....blagodarq za mneniqta