.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Member
    Guest

Pri sex glavvichkata ...

imam nqkolko vaprosa kam vas :

1 tai kato pri erekcia glavichkata na penisa mi ne se zabelva avtomatichno , to pri sex tq shte se zabeli li tai kato chuh che pri sex poveche se vazbujdash.

2 na vas pri masturbacia zabelva li vi se glavichkata avtomatichno ?

3 dnes masturbirah s zabelena glavichka , no kojata se smakva naprede i pak pkriva glavichkata , tova normalno li e ?

Molq otgovorete i na trite vaprosa

Мега фен
    По сериозни наблюдения над пениса на мъжа ми твърдя, че при ерекция пенисът не се забелва автоматично.

Автоматично.
    Не'а копеле още сме 21 век не 'сичко е модернизирано.
    Има още НЕавтоматични неща .. като пишките на хората..

Повече от фен
    лек..... )) ще ти се забели ама не автоматично и не щото си по възбуден а просто като го вкараш срамните устни ще играят ролята на ръката ти когато го забелва Направи ви една вагина от 2 пръста и го бутни м/у тях да видиш че кожата ще създаде сцепление с пръстите и ще се забели

Guest
    I az go imam syshtiq problem s glavichkata.. pri erektiral penis tq ne se zabelva.. a kato q zabelq s rykata sled malko kojichkata pak q pokriva... nqkoi ako moje da pomaga da kazva

Guest
    brato obreji se i si4ko 6e ti e avtomati4no nqma da sa pritesnqva6 \/
    P.S. mn qsno 4e ne e avtomati4no

StS
    Guest
    ave m1jki na men pak i pri seks i pri 4ekiq mi se zabelva avtomati4no nee moga da si go predstavq tva tvojto....

roflzer
    Guest

ami

ami pri men kogato sam v erekcia i kogato sam si go zabelil kojichkata mi pada na pred pri masturbacia naprimer , da ne stane sashtoto i pri sex

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си