.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Mtel LooP

Еми бих се включила ако и приятеля ми го направи, понеже сме от различни градове и ще ни дойде добре, но пак като се замисля и един микрофон ще ми свърши работа, но телефона все пак си е друго нещо. Аз от 21 часа до 5 дутринта говорих безплатно с мтелци една година. Тогава си ми беше много яко

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от georgi222
    И кво ще рече, че се плаща допълнително ?
    Означава, че освен онези 15 лева /май бяха 15/, които трябва да се изговорят на месец с други абонати на Лууп, а ако не се изговорят, пак се плащат, разговорът с всеки друг телефон се доплаща.

v 15te leva vliza po4ti vsi4ko...SMS-i, MMS-i GPRS, viceo call, razgovori s koito i da e i kvoto i da e...ne vlizat Musicall, Studio88, razhodi za rouming...taka 4e davate 15 lv...15lv sa edin vid 37min i 30sec bezplatno s kakyvto i da e nomer!!!!
    Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!

dobritu
    Guest

Loop by Mtel

Ами то си го пише черно на бяло на сайта на www.loop.bg за какво става дума.И за кой е по-изгодно.Аз като гледам няма месечна такса ама имам месечно потребление което трябва да си изговорил, което е почети като месечна такса и прилича по-скоро на поредния рекламен трик на Mтел
    Каква ще бъде сметаката ми за минимално месечно потребление? Ако през месеца си използвал услуги на стойност 18 лв., а месечното ти потребление трябва да е 15 лв., това означава че си навдишил с 3 лв. и ще плашташ точно толкова колкото си използвал.Ако обаче си използвал услуги например за 14 лв., сумата която ще дължиш е 15 лв.
    Каква е разликата между мимиално месечно потребление и месечна такса? Месечната такса е такса, която си задължен да плашташ всеки месец.Всичко, което си изговорил през месеца обаче си го плащаш отгоре, докато минималното месечно потребление от първия до последниа лев си го изговаряш цялото.
    Какво е минимално месецно потребление на LOOP ? 15 лв., а след като навършиш 28 год. става 25 лв. ( и двете са с ДДС ).
    Какво представлява минимално месечно потребление ? Това е определена сума, която трябва да изговориш през месеца.Изпращанемото на SMS-и , MMS-и , както и ползването на повечето други услуги също ти се смята към тази сума.
    П.С.: Това са цитати от www.loop.bg в раздел "Въпроси и Отговори".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си