- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Mtel LooP
Еми бих се включила ако и приятеля ми го направи, понеже сме от различни градове и ще ни дойде добре, но пак като се замисля и един микрофон ще ми свърши работа, но телефона все пак си е друго нещо. Аз от 21 часа до 5 дутринта говорих безплатно с мтелци една година. Тогава си ми беше много яко![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Означава, че освен онези 15 лева /май бяха 15/, които трябва да се изговорят на месец с други абонати на Лууп, а ако не се изговорят, пак се плащат, разговорът с всеки друг телефон се доплаща.Първоначално написано от georgi222
v 15te leva vliza po4ti vsi4ko...SMS-i, MMS-i GPRS, viceo call, razgovori s koito i da e i kvoto i da e...ne vlizat Musicall, Studio88, razhodi za rouming...taka 4e davate 15 lv...15lv sa edin vid 37min i 30sec bezplatno s kakyvto i da e nomer!!!!
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
Ами то си го пише черно на бяло на сайта на www.loop.bg за какво става дума.И за кой е по-изгодно.Аз като гледам няма месечна такса ама имам месечно потребление което трябва да си изговорил, което е почети като месечна такса и прилича по-скоро на поредния рекламен трик на Mтел
Каква ще бъде сметаката ми за минимално месечно потребление? Ако през месеца си използвал услуги на стойност 18 лв., а месечното ти потребление трябва да е 15 лв., това означава че си навдишил с 3 лв. и ще плашташ точно толкова колкото си използвал.Ако обаче си използвал услуги например за 14 лв., сумата която ще дължиш е 15 лв.Каква е разликата между мимиално месечно потребление и месечна такса? Месечната такса е такса, която си задължен да плашташ всеки месец.Всичко, което си изговорил през месеца обаче си го плащаш отгоре, докато минималното месечно потребление от първия до последниа лев си го изговаряш цялото.Какво е минимално месецно потребление на LOOP ? 15 лв., а след като навършиш 28 год. става 25 лв. ( и двете са с ДДС ).П.С.: Това са цитати от www.loop.bg в раздел "Въпроси и Отговори".Какво представлява минимално месечно потребление ? Това е определена сума, която трябва да изговориш през месеца.Изпращанемото на SMS-и , MMS-и , както и ползването на повечето други услуги също ти се смята към тази сума.