- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- momi4eta obezkosmqvate li se?
na 15 sam i sas samobrysna4ka ili epilator!
мм така на 14 съмПървоначално написано от Анонимко
обезкосмявам се навсякъде с епилатор и кола маска...
![]()
Obezkosmqvam se na 15 sam sas samobrysna4ka ili epilator
хаха иа з такаПървоначално написано от [B
е аз съм на 17 и по същия начин :PПървоначално написано от елито
emi zaduljitelno trqbva da se obezkosmqva6,vse pak si momi4e,to i za mom4etata e zaduljitelno,malko pqna i samobrusna4ka i da si na 4isto,kvo![]()
obezkosmavam se na vsqkade no samo sas epilator!
i az s epilatora ili sus samobrusna4ka....na 14 sum![]()
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}
Еми да обезкосмявам се със съмобрасна4ка или ако не ме марзи много много сас кола маска![]()
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
emi na 14 sam i se obezkosmqvam s epilator
na 14 sum,krakata i podmi6nicite sus samobrusna4ka, a rucete i triugulnika s lenti za epilaciq
razbira se 4e das epilator,samobrusna4ka a ponqkoga i kola maska
i sam na 14
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
А защо няма нито едно момиче, което да не се обезкосмява?![]()
11 tochka deaktiven profil.
на 14 със самобръсначка
Отвори очите си виж красотата пред теб
това са мечтите ти повярвай в тях за да повярват и те
Насаме с мислите спомените ме връщат назад и завинаги остават в мен и аз съм в тях...
разбира се че се обезкосмявам.
С епилатор винаги и със самобръсначка по някога.
ЖиВоТ Без ЛюБов,Не е ЖиВоТ, а СъщЕстВувАнЕ!
На 17 съм и се обезкосмявам със самобразначка. I sus kremovete i lenti4kite za obezkosmqvane na veet !
Е, не, ходя си космата!
Коло маска на триъгълника и целите крака, а мишниците - със самобръсначка. На почти 16 съм
"It's not a matter of winning or losing. I would like to give back this pain. It doesn't have to be my burden anymore."
Erin Everly
Еми..не, ходя си натурално космата![]()
![]()
![]()
Да, обезкосмявам сес епилатор(краката и подмишниците) и със самобръсначката отдолу...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
triagalnika -vinagi kola maska pri kozmetik , zimata si razrejdam rasteja s palna kola(kraka , race , mi6nici) , a lqtoto epilator...nikakva samobrasna4ka...grrr..4erni debeli kosmi..gadost..,priqtelkata mi se brasne ot 7 godini,kartinkata ne e priqtna,tai kato ve4e kosmite si rastat dosta barzo i efekta "gladka" trae 3-4 4asa,pak ako si s bqla koja...uuu 4e grozno....no tova si e moe mnenie
На почти 13 съм.
По краката и по корема-с епилатор.
"Триъгълника" и под мишниците с самобръсначка(2 различни разбира се)
kola maska RuLeZzZzZz![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
obeskosmqvam se,po4ti na 14 sym...sys samobrysna4ka nqkyde,dr s epilator,a dr s kola maskaПървоначално написано от Анонимко
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
епилатор и пинсети (17)
Be yourself no matter what the others say!
Почти на 16 съм ии се обезкосмявам с епилатор или кола маска, но по-често с епилатора :P