- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- momi4eta obezkosmqvate li se?
По-често със самобръсначка,а като имам повече време и няма какво да правя с епилатор
На 16 съм,с епилатор краката и подмишмиците.Със самобръсначка е най-отвратителното според мен!![]()
Епилатор и самобръсначка на някои места.
Na 15 sum izpolzvam samo epilator navsqkade boli ama se turpi![]()
epilator-celite kraka i podmishnicite
kola maska-triugalnika
pinseta-vejdite haha
kolebaq se da si mahna kosmite ot racete s kola maska razbira se,no oshte ne mi e fiks ideq
Ми аз съм на 13 и се обезкосмявам с епилатор ...крака и мишници!!
Да беше питал/а САМО поне с какво се обезкосмяват щото едвали има момичета които не се обезкосмяватПървоначално написано от Анонимко
![]()
че кои не се обескосмява на днешно време
мне така си стоя с косъмчетата...!навсякъде с кола маска,без веждите...тях ги правя с електрическа пинцета
милички дали ще се обезкосмиш с крем (депилатоар) или със самобрасначка е едно и също с ,,малката" разлика че даваш много повече пари за крема иначе космите се накъсват по един и същ начин жупреки е и аз ползвам самобрасначканай добре е с кола-маска или скъп епилатор (ама с епилатора ми се къса душичката от болка...)
aKo sI lEsEn nE sI mI iNtErEsEn zAtOvA bUdI kAtO mEn nEdOsTuPeN!
а и да обезкосмявам се не обичам живи палтаи съм на 14
aKo sI lEsEn nE sI mI iNtErEsEn zAtOvA bUdI kAtO mEn nEdOsTuPeN!
13. С кремче veet или със самобрасначката![]()
На 17 съм и се обезкосмявам със самобразначка.
Ами не аз никога няма да се бръсна ще съм оранготан !!! Много тъп въпрос ! Ами да обезкосмявам се и то само с кола маска , понякога може и с епилатор![]()
Абе да ти кажа има и много женски дето си ходат неподържани ..... направо е ужас ..... да не се поддържаш ... аз примерно държа и момчетата да се поддържат ....Първоначално написано от RedChil
![]()
![]()
Сега по темата : ползвам епилатор и кола маска ... но когато нямам нужното време прибягвам и до самобръсначка ... стремя се да е в по-рядките случаи, защото самобръсначката определено е едно от най-лошите решения за премахване на космите .... но ... когато нямаш време
А да ... на 16 съм
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
Да, обезкосмявам се, кола маска и самобръсначка![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
СъщотоПървоначално написано от mila_pila
![]()
Първоначално написано от veselka_15
![]()
:P
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ami,na 14 sym!obezkosmqvam se s epilator(mishnicite i krakata) i triygylnika sys samobrasnachkata,no kogato me myrzi "styrja" i mishnicite sys samobrasnachkata![]()