.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    problemen_tip
    Guest

Сексуален проблем

Здравейте!

Имам следния проблем и ми се ще ако някой е преживял същото да каже как се е справил.

Когато съм с приятелката ми трудно достигам до качествена ерекция. А когато все пак достигна, мога да я задържа много малко(1-2 минути) и след това настъпва изпразване. Какво мога да направя по въпроса, защото не се чувствам добре така. Живея в чужбина така че не ми препоръчвайте да ида на сексолог(тук е скъпо).

Благодаря

Guest
    Може би с опита и с времето ще се оправиш..нз

Стрес. Предполагам щом не живееш във България, бачкаш много здраво, и нямаш време за почивка.

Супер фен Аватара на maybelline
    Ако го правите с презерватив,изпразването се забавя.А за ерекцията...ами момичето да си 'поиграе' малко и то ще стане

Повече от фен
    na kolko godini si pi4 ?!
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Ако го правите с презерватив,изпразването се забавя.А за ерекцията...ами момичето да си 'поиграе' малко и то ще стане

Фен
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от CaSsPeR
    na kolko godini si pi4 ?!
    Омразна ми от тъпи въпроси на колко си!На колко си?НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ?!?!ЧОВЕКА ИМА ПРОБЛЕМ а вие почвате с тъпите въпроси на колко си ми на 80 съм има ли проблем?!?!Малко вниквайте в заглавието и написаното от автора!Направо ми лазите по нервите вече с тия години много дразните!Извинявай пич/пичка някой да те е питал теб ти на колко си?!?!?Пример на 15 съм и не ми става пат*ата кажи ми сега какъв ми е проблема като толкова много познавате от годините?!?!
    По темата:Може би ти се натрупва повече напрежение почини си 2-3 дена,успокой се всичко е от притеснение

Повече от фен
    Pitam interesno mi e 6to ... v pove4eto slu4ai tva seslu4vana po malkite ...
    Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!

Guest
    Pitam interesno mi e 6to ... v pove4eto slu4ai tva seslu4vana po malkite ...
    Ми след като ЖИВЕЕ и РАБОТИ в чужбина, нормално е да е голям..помисли малко бе

Повече от фен
    polovinata mi priqteli ( na po 16 17 god ) prez vakanciqta rabotqt v 4ujbina ....

Повече от фен
    A i mom4eto ne kazva 4e raboti moje da jivee tam s roditelite si ... ima mn varianti

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))
    polovinata mi priqteli ( na po 16 17 god ) prez vakanciqta rabotqt v 4ujbina ....
    daaaa....?!?!? i kak stava ? te nqmat pravo kaji rechi v BG da bachkat,pak chak v chujbina,malko trudno ti vqrvam...pak i koi normalen roditel shte si pusne deteto,zashtoto ako nqma 18 dvamata roditeli tr da podpishat,che sy syglasni i to tr da napusne stranata pone s ediniq ili s upylnomoshten pridrujitel....a i te nadali nqma da znaqt,che deteto im shte si skysa zadnika ot work v chujbina,to tuka ti izpivat akyla pak tam si predstavqm ;\ awe kak da e momcheto e nai malko na 20...

a po temata....ami az shtqh da ti kaja naistina da idesh na lekar,no ti kazvash,che ne mojesh,togava naistina se opitai da si pochinesh,da se pouspokoish,sig psihikata ti e dosta prenatovarena i zatva ne mojesh da dostignesh do kachestvena erekciq,dano malko pochivka ti pomogne
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си