- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- samota
Ti si 4ovekat , koito ve4e 4 godini vladee i sarceto i du6ata mi! Znam, 4e nqma smisal vse o6te da mislq za teb, no ne moga , tova e po silno ot men!Bolkata v men napira , razdira sarzeto mi ,no ti prosto ne me razbra!! ne me oceni , i moje bi edin den 6te razbera , 4e taka e bilo po-dobre!
Sbogom , lubov![]()
УАУУУУУУ 4 ГОДИНИ.......е това е вече.....ГАДОСТТТТ
Съжалявам миличка
Taка е, за съжаление, дългите връзки стигат до един момент, в който или свършват или продължават на друг етап.
nie ne bqhme zaedno(( Az go obi4ah beznadejdno, toi be6e moqta parva i edinstvena lubov:~( Vseki pat kato go vidq i pritrapvam, imam 4uvstvoto, 4e 6te polu4a udar!!Iskami se da kaja, 4e go mrazq, no ne e taka
![]()
gorkata sa4ustvam ti ;{{{ tova e ujasno...bolkata ot lubovta
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Надявам се че поне си опитала да поговорите,все пак 4 години са страшно много време и би трябвало да си му казала!Я кажи правила ли си опит да му покажеш чувствата си?
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
taka e ot tova nai-mn boli!!!Nai-lo6oto e , 4e vsi4ki sravnqvam s nego! Takiva kato nego se prevarnaha v moq ideal!!
Ne iskam da zvu4a banalna, vapreki, 4e sa samo na 18, no do sega toi si mi ostava moqta lubov, moqta du6a(( Moqta nesbadnata me4ta
Da toi idealno znae6e, kakvo 4uvstvam kam nego!!! I mi dava6e nadejdi, i taka o6te po stradah!!!
Не обичам, когато хората тъпчат на едно място...ти какво???още 10 ли ще го чакаш да се осъзнае...или поне да ти каже, че няма смисъл.Когато нещо трябва да стане, то става, ако ли не...търн дъ пейдж...Айде поговори за последно с него......ако нищо не стане, здраве да е...Обърни се горда напред и си гледай живота...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
y mali 4 godini mn e -dori da go obi4ash bi trqqlo da si se postarala da go zabravish ili pone da pravish drugi neshta,...male ne mn e mili4ka shte se spravish vse nqkak ~!~ pomu4i se ili nai mn pogovori s nego spodeli kakvo izpitvash,no ne za 2 min,a govorete s 4asove ~~!!!~~~ YuYYuYyUyuYuSpEh shte se spravish
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Присъединявам се към по-горните мнения за едни ПОСЛЕДЕН разговор,след това ако не стане нищо...колкото и банално да звучи не е единствения!Опитайа ако не само ни казваш име и адрес и ние сме там
![]()
![]()
![]()
Ля Ля Ляяяяяяяяяя
Тъжна съдба... Защото не само че изпитваш болка от несподелената любов, ами и не можеш да се наслаждаваш на живота с любимия човек... Четири години са много време и със сигурност си изгубил/а много от живота. Цели четири години да страдаш по един човек, значи чувствата ти са много силни. Но намери начин да го забравиш. Намери начин да се насладиш на споделената любов. Нали знаеш- няма нищо по-хубаво от това... Имаше една мисъл "Не времето, а любовта лекува."... Тъй че ще успееш да го забравиш само ако се влюбиш в друг... Доста трудно, но предполагам не невъзможно...
awe decaaaa e 4e ti si na 18.kakvo si misli6 4e si vidqla ne6to ot jivota li?jivota e pred teb i vsi4ko e tepyrva pred teb.ima6 cql edin jivot da sre6ne6 tvoqta lubuv.ni6to ne svyr6va da tuk.az ti garantiram 4e 6te sre6ne6 4ovekyt koito 6te promeni vsi4ko za teb.pyrvo 6te e trypka posle lubov.ne se ot4aivai vseki ti e bil v nqkakva stepen v polojenieto.vinagi ima pove4e.......nqma ve4ni ne6ta(6te mi se da vqrvam 4e ima) 6te sre6ne6 4ovek koito da obi4a6 mn pove4e ot nego i 6te q zabravi6 tvoqta 4godi6na lubov edva kogato si drug 4ovek s koito se obi4ate.togava sega6nata ti bolka 6te e samo spomen bez trypka bez 4ustvo.
Много са 4 години...единствения начин да го забравиш е да срещнеш друг...и съм сигурна,че това ще стане рано или късно,така че не се отчайвай.
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..
4-ri godini sa mnogo vreme da obi4a6 edin 4ovek koito ne te obi4a ! nqma smisal da se tormozi6 . ti si na 18 jivota e pred teb ne si propilqvai hubavite godini za6toto nqkoi den 6te sajelqva6 . liubovta e 4ustvo koeto trqbva da se spodelq ot dvete strani ina4e nqma smisal ot nego .
Nadqvam se da se savzeme6 qsno mi e 4e ti e tejko i t.n no pak kazvam nqma smisal da sio propilqva6 hubavite godini zaradi nqkoi koito ne spodelq 4ustvata ti !
Good Luck !
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !
=D>Първоначално написано от Axxxel
Blagodarq na vsi4ki za podkrepata!!!Jivota prodaljava i trqbva vednaj za vinagi da zapo4na nov etap v jivota!!!!
Сигурно не ти е леко, но определено трябва да продължиш напред.
Пробваи да се срещаш с повече хора, занимавай се с разни неща, за да се опиташ да го забравиш. 4 години са достатъчно дълго време. Трябва да си силна и да го преодолееш. Избий си от главата, той не е единственото готино момче.
да,напълно съм съгласна!Първоначално написано от I_love_dead_people
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
ми то, миличка, трети вариант нямаПървоначално написано от Novkov
![]()
Първоначално написано от {sweet4e}
да гадост е! ужасно си права, мила!![]()
Maliiiiiiiii...............4 godiniiiii tfa e nekkuf ujas
...eDnO sUrCe BezUmNo TeEe oBicHa.eDno SurCe
BezUmNo TeEe KuLnEe , cHe VecHno TeBe sHe
oBicHa , cHeEe VecHno TeBe sHe KuLneEe.No
zNaI , cHe BesHe PurVaTa mI oBicH i PosLeDnaTa sHe BuDesH Ti.....!!!
..........{{{...LovE...on3...BoY...}}}.........
Басииии...кво сте ми заповтаряли тея 4 години...Звучи ми като натякване...А това да съжаляваш някой е адски противно...това означава, че човека когото съжаляваш няма достатъчно достойнство да стане и да продължи напред...не съжалявайте човек, който няма нужда от това.Момичето е достатъчно силно и дори и ние да не и помогнем...по-късно ще разбере, че е по-добре за нея тези чувства да изветреят, ако момчето не откликне след важният разговор...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
bravo na axxxel...v purviq post ti go kaza tochno...q se osaznai malko i si napravi edna ravnosmetka ti kakvo si napravilaz a tiq chetiri godini a?!....i si pomisli zashto ne e s teb..az shte ti otogovrq na tozi vupros..zashtoto ne si se borila dostatuchno!!!zaradi tova!!! otivash i ako go iskash naistina sqdash govorish s nego i shte se borish..ili moje bi chkash da stanat 10 20 30 godini a!?
dostatat4no sam se borila za nego!!!! Napravih vsi4ko vazmojno , da sme zaedno!!!Bebenceto,. ne sam stoqla ei taka i da go 4akam!