- Форум
 - Тийн интереси и проблеми
 - Любов
 - Zaglejdat li vi po-golemi ?

EI `orahah hora hi!
Zna4i q si kajete tyk,zaglejdat li vi vas po-golemi kaki ili batkovci ? kak se 4yvstvate,neydobno li vi stava ( GOVORIM SAMO ZA BATKOVCI I KAKI, NE ZA PEDOFILIQ NA PO 28-30 GODINI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!),kefi li vi ,kakvo predpriemate,iz4ervqvate li se kogato tova se sly4i,privli4at li vi ili samo takiva na va6ata vuzrast?
nadqvam se questiona da e qsen![]()
ae hf
е, разбира се, че ме заглеждат. дано не звучи нескромно, но това е почти всеки път щом изляза сама. но не, не мога да кажа, че ми е неприятно или неудобно. минавам и заминавам като транзит и нищо повече. който иска да гледа, това си е негово право![]()
F UUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
po temata : da zaglejdat me i mi e golqm kef,ama me e sram i ne sum imala po-golqm za gadje
see 1 go kazah az :PПървоначално написано от anito.sl
!!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!
Бе аз не съм за заглеждане![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
мда заглеждат ме и вече това започва
ужасно много да ме дразни защото загазих...
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
Ми мен предимно големи ме заглеждат, и определено не ми е приятно
Най-много ти липсва този, който е до теб, но ти знаеш, че никога няма да е твой.
Mda,zaglejdat me!Ako batkoto me kefi mu se usmihvam ili mu smigam,a ako e nqkyv ujas se izvyrtam na drugata strana i tolkovane me e sram ... ot kvo da me e sram?!
Падам,но къде отивам?Потъвам,ще изплувам ли?Дай ми ръка,помогни ми,ако ме обичаш.Моля те спаси ме от смъртта!Не искам да потъна в болката от любовта...
Еми случва се,но не ми е приятно.Ама в повечето случаи не им обръщам внимание,защото знам какво искат от мен,пък и нали момчето,което обичкам си е до мен,така че......
ОфФфФфФ ДА и ве4е ме изнервя максимално штото са някви много нахални и нагли![]()
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
Ами да,заглеждат ме.Обикновено се чувствам неловко.Обаче пък момчетата на моята възраст са тъпи лумпени и не ме привличат.Предпочитам момче с 1,2,3 години по-голямо от мен.![]()
![]()
![]()
![]()
Козина,сланина,мед?Познай от три пъти!
Ами,да,случва ми се.Най-вече в дискотеките налитатИ когато ходя сама,а те са на групичка(момчетата,де).Е то е ясно,че го правят за бъзика и за шоуто,не се е случвало
![]()
.На мен ми е супер забавно,доста често започвам да си лафя с тях
![]()
Ама педофилите са много интересно явление-била съм с къса пола и минавам покрай някакви строители и някакъв дъртак се провиква "Ей,може ли да видя какво има под поличката![]()
)Сори са отклонението.
Но е нормално момчетата да се заглеждат по по-малки от тях момичета,както и за момичетата е нормално да се заглеждат по по-големи батковци.А и както интереса на момичетата варира от 1 до към 5 години по-големи момчета,тези на възрастта на момичето нямат шанс с нея.Така де,най-общо казано е така.Не,че е някаква узаконена истина![]()
emi az sam na po4ti 20g. i nqkoi pat mi se e slu4valo po - golemi momi4eta da sa me zaglejdali i da sme flirtuvali ...za jalost ni6to pove4e![]()
![]()
mi da zaglejdat me i mnogo se draznq
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Точно тогава на нас момчетата ни е най-якоПървоначално написано от Angel_Girl
- Когато не можете да направите нищо
![]()
Еми случва ми се,почти всеки път като изляза...но аз не обръщам никво внимание..минавам и заминавам![]()
da zaglejdat me postoqnno...no tova nqma nikakvo znachenie ine mi pravi osobeno golqmo vpechatlenie![]()
Ми да не можем да направим нищо,за да накараме момчетата да се държат възпитано и затова повечето си остават истински идиоти,които само се надяват някое по-яко момиче да им вържеПървоначално написано от Deja-Vu
![]()
da i napravo otka4am ve4e,omrizna mi !ebati pedofilite ne6tastni !da mu pisne na 4ovek!
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
Ми да заглеждат ме.И не ми става кофти,щото и аз ги заглеждамВ смисъл..то лошо няма.хех
Нещо,което не те убива те прави по-силен!!
amiii 4esno kazano po qko e da hodi6 s po golqm saotvetno ako te zaglejdat e qko 6tot te sa nqkfi po ,,umni,, smisal ne mislqt samo za ebane kato dne6nite pyberi![]()
{By Nionio}
bah mama mu tuka ste se sabrali sinovete i da6terite na Apolon i Afrodite be !!!!! to biva samo4ustvie ma pak 4ak tolkoz................ .
Karai Da E Veselo Boli Te Fara Za Drugite Ne6ta !