Това ми е до болка познато бе хора! Повечето ми приятелки го прават (но в повечето случай неуспешно,а з съм некопирима ,поне за тях )Еми... понеже аз съ мси страннен човек например мога да слушам от ебаси жиците (метул) до ебаси члагарските кючеци (кефа се на aLL музика) и та начи може а съм запалено 'метълче' и лудо 'чалгарче' :P ама немогат да ме копират щото една моя приятелка начи, понеже аз и разправам: "Леле, Лиде, страшна песен е т'ва баце слушай слуаш" (а беше неква на LP) а да поясня тя слуша само чалга и диско (dance) и аз почнах некви гривни знаете ги да си зимам, кефат ме не се праа на никва, и тя аре и тя... (аз понеже се обличам малко не ти пично за ф. анцузи, спортни глупости, редко с нещо по така...) и един пат се облекох с едни пантало нширок (попринцип обичам леко смъкнато, не обичам дрехи по мене! (ама се случва да облека, като се обади тежката артилерия ) ) и тя: "Ооо брао ве ти да не си с анцук" и аз дам... и к'во да вида аре и тя с гривни като мойте ... и тя ми вика еи чуи тая песен и ми пуска KoRn е паднах ти каам, после аз понеже цъкам една игра Counter-Strike (1.5) i Diablo II, и аз си лафа там с м-та от класа абе това така на Diabloto trade.. и такива за cs-a също и тя абе габ научиме искам да я играя (не защото и се игра е играта а щото вижда,че м-та ми объщат повече внимание (а аз я играя играта щото е готина и ме кефи) след това имаше там невки лексиконче глупости и имаше там "любимата ви интернет игра?" И аз писах Diablo II, и кво неква пача (отличничката на класа ) и мисала и тя д2 II и аз и викам :"абе Бени ти верно ли играеш и тя дам ама се отказах и аз почнах да и викам "къв герой развиваш аз иама Java (Amazonka) ...(продължение няма да ву обеснявам) и тя ооо ама аз не я разбирам добре ама аз онова да ти го тури кон ма кво се праиш че я играеш... понеже съм дзвер пра тапоти лигавасе и т.н. и някой пачи съшото го правеха ( за да превлекът силния пол) 1. нямам такава цел (права го щотот аз съм си тапо съшество) 2. исмам си и гадже не ми требват мухлиовци ( ама те загорели миндйи такива и ... ) 3. Де*а като ме копирайте ме копирайте като хората а не се излагайте !