.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Ani...

Ani...

Ti doide, kogato nqmah nikoi, ni6to, preotkri za men sveta. Sega trugva6 si i v men ostava samo muka, bolka samota...
    Iskah samo da znam kakvo trqbva6e da napravq, a ne napravih? Kakvo napravih ne kakto trqbva? Kakvo ti otneh i kakvo ne ti dadoh?? Ti ne pojela da mi kaje6...samo kaza, 4e me obi4a6 i si otide.
    Na 15 godini sym i do sega ne sym plakal za momi4e...sega oba4e ne moga da spra sylzite...ne moga! Predi malko izgubih nai - skypoto, koeto imax! Syjalqvam... i vse pak vinagi 6te si moqt Bebo OBI4AM TE!

PP:Tova bqha nai - hubavite 105 dni v jivota mi!

Мега фен Аватара на iiirish
    е, адашката здраво те е оправила

сега сериозно... понякога колкото и да обичаш даден човек и колкото и да се стараеш да му отдаваш всичко от себе си, идва момент когато той усеща, че е изморен. не смяташ, ли че може би и това е причината?! тя просто си е заминала, но ти е казала "обичам те"! може би тя ще осъзнае грешката си, може би ще се върне при теб... а може и да продължи напред без да се обръща... направи това, което и тя ще направи! ако се върне - приеми я! ако продължи - продължавай и ти!

Prava si... samo,4e nqma da se predam! 6te se borq za neq kakvoto i da mi struva! Ako i tozi pyt ne uspeq 6te me boli ujasno mnogo...pove4e i ot sega,no 6te go preodoleq vse nqkoga...

Винаги трябва да имаш надежда.Щом те обича...просто й дай малко време,за да разбере какво е изгубила,ако наистина е така,но трябва да гледаш винаги от добрата страна на случилото се(може би няма такава,но опитай все пак).Продължи напред...УспЕх

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    а защо,след като ти е казала че те обича все пак те е напуснала?
    мисля,че какъвто и да е проблема,ако наистина има любов,рано или късно ще се оправят нещата,но ако любовта вече я няма,по-добре е да сте разделени,отколкото да се наранявате взаимно..
    f@nt@zi@

Guest
    кво е станало та сте се разделили ?

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    кво е станало та сте се разделили ?
    Da.. i na men mi stana interesno.. Toi shtql da umre shtoto q obichal.. a tq go napuska vypreki che go obicha..

Град
    ..........
    6tom e kazala "obi4am te" zna4i trqbva da se izqsnite!Az vinagi kazvam "govori" tova e nai-dobroto,koeto moje6 da napravi6!Pogovorete si,a ako ima nadejda bori se za neq,ni6to ne pre4i da opita6 osven,ako tq ne te obi4a,no 6tom te obi4a...ti si na red
    Ima ne6ta,tvarde neveroqtni,za da povqrva6 v tqh.No nqma ne6ta tolkova neveroqtni,4e da ne mogat da se slu4at!

slu4iha ni se i na dvamata kofti ne6ta toq mesec... 6te po4akam nqkolko dena i posle znam kvo da pravq Blagodarq na vsi4ki za otgovorite! Just wish me luck... :P

xax radvam se,4e znaesh kakvo da napravish,USPEH :Pimai nadejdata-vie shte budete zaendo-osobeno shtom se obi4ate :P
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Фен
    Град
    In your mind~
    Надеждата умира последна...дори ти е казала,че те обича!Може би ще се върне...

ATAKABG
    Guest
    Ох...И аз имах една Ани...Заеби,тва име като го чуя и ми става гадно

awe kfo se izlagam we... i da govora s neq... 6e i kaja ne6ta, koito ve4e znae... tq sama 6te doide... ili nqma da doide... taka ili ina4e tq gubi... nikoga nqma da pozvolq da me pravqt na gyz i se pak ms mn za savetite.. sled 2 4asa syn oba4e osyznah, 4e ne vsi4ko e kakto mi izglejda6e predi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си