- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Zaglejdat li vi po-golemi ?
ami naistina slu4valo mi se e da mi podsvirkvat ili da mi podhvyrlqt nqkvi izrazi ot roda na "q glei kva macka",no gledam da ne im obryshtam vnimanie i vse edno,4e nito sym gi 4ula,nito vidqla![]()
Първоначално написано от luda`flirtajika
ех...на същото дередже съм и аз...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Да. Аз не се дразня когато само ме гледат. Дразня се, когато подсвиркват или се изцепят глупаво.
ти курфа са искара ма.. я по спокойно..Първоначално написано от piFka_LP
а пък за мене, кой "мъдър" човек, с 2,3 години по големо от мене да заглежда некъв гащник дет слуша стихотворения..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Ami sviknala sum . Vseki den se sluchva ( malko skromno zvuchi , no ... ) . Izobshto ne mi prechi , naprotiv daje se kefq . Usmihvam se , ponqkoga namigam , no samo do tam . E adski se draznq kato me zagleda nqkoi mangal , togava go izglejdam zlobno i si zaminavam . A inache i po stari me zaglejdat , ama da gledat , nqma losho . Draznq se samo kato nqkoi nad 35 me zagleda ...![]()
![]()
Не може вечно да вали , все някога изгрява слънце... а без дъждовните капки не бихме оценили слънчевите лъчи ...
Не съм дете, следователно могат да ме заглеждат само "по-стари". Преди 1 седмица ме сваляше един...на вид около 30 годишен.
Да... и не ми става неудобно , даже обратното става ми кеф .. хаха
169бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.
ест
ама нз за какви става дума батковци
по принцип аз си падам по момчета с 3-4 години по големи от мен
Колко по-големи?!Ако ства на въпрос за 2-3години....гаджето ми е с толкова по-голям и следователно ме заглеждат![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
ama vs ste mnooooooooooo zle! 4oveka si pita to4no i qsno -hora na po 3-4 godini MAX po-golemi ,ne na po 28-30... eleleleПървоначално написано от AZZZZZZZZZZZZZ
![]()
dosega 4-5 4ovek oto4nqva"ама нз за какви става дума батковци
по принцип аз си падам по момчета с 3-4 години по големи от мен" L: "Колко по-големи?!Ако ства на въпрос за 2-3години"
tc tc tc![]()
![]()
po temata : i men me zaglejdat ,na 18 sum,no ne mi e mn priqtno.
Само да не звучи нескромно,но всеки път когато излеза сама се случва да ме заглеждат по-големи.По-някой път ми е неприятно,по-някога ми е яко (зависи от човека който ме е загледал)![]()
Много точно казано.При мен е абсолютно същото и разбирасе ми е приятно "батковците" да ме заглеждат.Това означава че все пак има нещо привлекателно в мен.Но не обичам когато примерно вървя по улицата и някой да почне да ми свирка отзад или да вика нещо...една усмивка само ми прави много по голямо впечатление от всички тея селски номера.Първоначално написано от anito.sl
da,no prosto gi otminavam bez da mi napravqt nikakvo vpechatlenie
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Ммм да заглеждат ме ама кво от тва-голяма работа.В интерес на истината гаджето ми е 5 години по голямо от мене и аз с доста по-големи се движа.За мене си е напълно нормално да ме заглеждат,вече свикнах :P
И си на...15? 16? Дори не знаеш, че се пише "движа с някого".
mdam i pri men e takaПървоначално написано от kisS``me
![]()
{{*I wAnT tO bE liKe BaRbIe..tHat BitcH haS eVeRyThinG*}}
Мене па само ме заглеждат некви малолетни курволетиниходят след мене и ми викат "няма ли да се запознаеме - ауу ква хубава блузка имаш" - и едни погледи едно чудооо
кво стана с тая младеж не знам...
2т. системно
Я дай снимкаПървоначално написано от Amayo
Ами заглеждането не ми е неприятно,всеки има право да гледа!![]()
Baby,please!You know that i loved you...But you didnt....now i dont care about you!Just go away...
Има вече в темата за снимки на потребителите.Първоначално написано от Elektra_x
2т. системно
да, случва се и много се дразня .. а да не говорим за някви просташки подмятания .. супер тъпо е!!!![]()
ахамзз.Първоначално написано от anito.sl
![]()
Обаче почвам да се дразня много на такива хора,струва ми се някво тъпо или пък като се разминавам с някое момче,много се дразня като почнат да свиркат след мен...ауу направо ми идва да се върна и да ги удуша хах...![]()
ама щом има какво да гледат,да гледат![]()
f@nt@zi@