.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Тема: Хигиена

Хигиена

Пускам тази тема,защото ми омръзна да чета все теми от сорта
    "бременна ли съм" , "да пия ли еди кво си" ,"болен ли съм от .."
    Най-лошото е че младежите въобще не се пазят(особено 13-14 годишните)!
    Не осъзнават голямата опасност че може да се заразят с много болести по време на секс!
    Затова спазваите най-основните хигиенни правила:
    1.Винаги правете секс с предпазни средства! (За предпочитане презерватив)
    2.След секс веднага си вземете душ!
    3.НЕ ПРАВЕТЕ секс с непознати.Правете секс само със сигурни партньори,които познавате поне от 4-5 месеца!

Ако спазвате тези правила няма да имате проблеми с бременност и болести.
    Знам че повечето от вас ги знаят тези неща,но трябва и да ги спазвате!
    Темата е пускам заради 13-14 годишните които определено не се пазят.
    Дано съм бил полезен на някои!
    BasiC ThuGoNoMicS

Голям фен
    Град
    V SuRcEtO Na...

Re: Хигиена

Цитирай Първоначално написано от BixBite
    Пускам тази тема,защото ми омръзна да чета все теми от сорта
    "бременна ли съм" , "да пия ли еди кво си" ,"болен ли съм от .."
    Най-лошото е че младежите въобще не се пазят(особено 13-14 годишните)!
    Не осъзнават голямата опасност че може да се заразят с много болести по време на секс!
    Затова спазваите най-основните хигиенни правила:
    1.Винаги правете секс с предпазни средства! (За предпочитане презерватив)
    2.След секс веднага си вземете душ!
    3.НЕ ПРАВЕТЕ секс с непознати.Правете секс само със сигурни партньори,които познавате поне от 4-5 месеца!

Ако спазвате тези правила няма да имате проблеми с бременност и болести.
    Знам че повечето от вас ги знаят тези неща,но трябва и да ги спазвате!
    Темата е пускам заради 13-14 годишните които определено не се пазят.
    Дано съм бил полезен на някои!

Nadqvam se da im pomogne 4e 13-14 godi6nite nishto ne razbirat oshte

Lesno e da kajesh obi4am te drugo e da go po4ustvash jivei si jivota kakto iskash ti a ne kakto drugite biha iskali jivota e edin momentite sa mnogo ne gi ispuskai

Guest
    a za6to trqbva da se kupe6 sled sex?

Напълно подкрепям
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Повече от фен
    Това са общи лафчета, голяма част от тях неверни. Аргументи:

1.Къпането не помага нищо, аз лично се къпя след като съм изпушил цигара след оргазма си, погушкал съм се с партньора си и съм го изживял на макс , тоест след 20-30 минути и това няма никакво значение.
    2. Презерватива помага наистина, но чак да "нямаме никакви проблеми". Болестите се предават и по кръвен път, както и чрез орален секс. Ако от мн хапане при целуване и двамата си отворите малки ранички мислите че няма да се придаде болестта ли? От орален секс също доста нещо може да ти се случи. Мога да подроня още "съветите" ти но мисля да спра.

Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Защото това е хигиена.Когато правите секс,се "търкате" и се обменят разни течности.Затова след секс,трябва да си измийте половите органи,за да ги почистите и да се предпазите от болести.
    BasiC ThuGoNoMicS

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    I az sam na tova mnenie, no edva li teq de4ica biha gi spazvali za sajalenie.

Цитирай Първоначално написано от Snoopy_

1.Къпането не помага нищо, аз лично се къпя след като съм изпушил цигара след оргазма си, погушкал съм се с партньора си и съм го изживял на макс , тоест след 20-30 минути и това няма никакво значение.
    2. Презерватива помага наистина, но чак да "нямаме никакви проблеми". Болестите се предават и по кръвен път, както и чрез орален секс. Ако от мн хапане при целуване и двамата си отворите малки ранички мислите че няма да се придаде болестта ли? От орален секс също доста нещо може да ти се случи. Мога да подроня още "съветите" ти но мисля да спра.
    Съгласен съм че не се предпазваш на 100%.Но ако не ги правиш и тези работи шанса да имаш проблеми след това е голям.
    BasiC ThuGoNoMicS

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Snoopy_

И тази тема много ми харесва. Дано повечето деца се всушат в нея.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Супер фен Аватара на maybelline
    Цитирай Първоначално написано от BixBite
    Цитирай Първоначално написано от maybelline
    Защото това е хигиена.Когато правите секс,се "търкате" и се обменят разни течности.Затова след секс,трябва да си измийте половите органи,за да ги почистите и да се предпазите от болести.
    То ясно,че е хигиена,ама какво те предпазва това от забременяване?От болести - да,но дори да не се изкъпеш веднага,не е голям проблем.

Не, че е голям проблем да не се изкъпеш веднага. Но все пак е желателно да се изкъпеш, а не да чакаш до следващия ден.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

ami....az sam na 14 godinki i mislq 4e trebe da se spazvat btw poznavam edna koqto na skoro zabremenq i mahna bebeto si no.......ne mislq da si pravq eksperimenti az sam ZA!PODKREPQM VI napalno no ne mislq 4e za6toto sme po-malki i ne gi znam tezi ne6ta kamoli pak da ne gi spazvame pove4e zavisi ot 4oveka spored man e i ot vazrasta malko no se pak pove4e zavisi ot 4oveka!:}}}}}}}}}}}}}}}}}}
    НИКОГА НЕ ЗАМЕНЯЙ ЛЮБОВТА С ОМРАЗАТА ЗАЩОТО Е ЖЕСТОКО ДА КАЗВАШ НА НЯКОГО МРАЗЯ ТЕ! НА КОГОТО ДО СКОРО СИ КАЗВАЛ ОБИЧАМ ТЕ!{P}{P}{P}

Муки фалоус дъ рулз!Муки рулз!
    Юл невър шът ъп да риъл муки бой!
    Ес куул ес кукумбър!

Фен
    Град
    Пловдив
    Че какво им е на 14 годишните?Аз ако искам мога да го направя и на 8 някакъв проблем ли има?!?!Усещам,че яко ви е яд за да го повтаряте във всяка 1 тема ставате банални и смешни...
    BixBite винаги има опастност да се скъса презерватив и пак да забраменее мадамата

Повече от фен
    Град
    Out Of Space
    mmm .. ne vijdam neshto novo kato informaciq
    chestno kazano ne vijdam smisula na temata , a i tova s kupaneto e prekaleno
    chovek moje da si se pogushka sled tova , da izpushi edin fas i togava da se kupe ...

Yupeeee !

Ммм видях някаде беше написано : да познавам човека от преди няколко месеца или нещо такова :P и като го познавам от далго време какво?Тва значи ли,че неможе тя да е болна от СПИН ?
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Цитирай Първоначално написано от Paduan`
    mmm .. ne vijdam neshto novo kato informaciq
    chestno kazano ne vijdam smisula na temata , a i tova s kupaneto e prekaleno
    chovek moje da si se pogushka sled tova , da izpushi edin fas i togava da se kupe ...
    Грешката е моя.Не трябва естествено да се къпеш веднага.Ами имам предвид не на секундата а до 1-2 часа след секс-а.
    BasiC ThuGoNoMicS

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си