.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    ?-?
    Guest

Moderated: Вярно ли е, че на момичетата им закъснява след...

Хора значи правихме за първи път секс с приятелката ми ( то беше бая на бързо защото нямахме време (30-40 мин) , не съм свършвал в нея а след това тя ми направи свирка. Колкото и странно да ви звучи понеже страдам от параноя и надух и 2та презерватива които използвахме с въздух и всичко беше ок . Та сигурен съм че не може нищо да има но днес и е 29ти ден и малко взех да се притеснявам , знам ли . Та гледал съм много теми че на момичетата и закъснява след първия път , та това вярно ли?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!
    Благодаря!

Guest
    и да добавя... при първия път не и тече кръв и след това нямаше кръв , само като ме притисна към себе си се чу едно изпукване и това беше

Не. Няма такова правило.
    На мен например ми дойде по-рано и от тогава се нормализира и почна да си ми идва винаги на 27-ия ден (с изключение на последните 2-3 месеца, нещо се разбазика ).
    На твоята приятелка може да и закъснява, ако и тя като теб се притеснява и си вкарва някакви излишни паранои.

Guest
    ami ok mersi i tq e pritesnitelna ama ne mi kazva , da ne me pla6i i men

Guest
    Abe to mnogo zavisi i ot psihikata... Na men mi e zakasnqvalo samo ot pritesneniq.. Napravete edin test i kato vidi che sichko e OK i shte se uspokoi

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Abe to mnogo zavisi i ot psihikata... Na men mi e zakasnqvalo samo ot pritesneniq.. Napravete edin test i kato vidi che sichko e OK i shte se uspokoi
    \ =D> =D> =D> =D>
    \ina men mi se e slu4valo =D>

Спокойно и при мен се е сучвало, е не при първия път, но все пак се е случвало. И мен ме гонеше параноята, защото ми закъсняваше с 1 седмица и след като направих теста и показа, че няма нищо на следващия ден ми дойде. Но и аз съм чувала, че понякога след първия път закъснява.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

На някой им закъснява,на някой им подранява...
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

spokoino na men mi beshe absolutno redovno, no sled kato zapochnah da pravq sex i suotvetno da se pritesnqvam mi stana dosta neredoven cikyla...

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    Az imah su6tiq problem.Predi 1 mesec pravih sex i mi zakusnq s 4 dni i vupreki 4e ne sa stavali gafove mn se pritesnih i to nai-veroqtno i poradi tazi pri4ina mi zakusnq i si napravih test.okaza se 4e vs e ok i mi doide sled 1-2 dni.Po princip ot 28-35 dni e normalno taka 4e ne burzaite da se trevojite,a i nai-ok napravete 1 test za uspokoenie 6ot e po-dobre da napraite testa,za da razberete dali izob6to ima povod za pritesnenie

Мега фен
    Изчакайте до 31ви-32ри ден и тогава се притеснявайте. Ще дойде!

Град
    кво ти пука?
    i na men se e slu4valo purviq mi put...zakusnq mi stra6no mnogo...po4ti 40 dena....a znaeh si 4e ni6to ne e stanalo,,pravih si 2 testa ei taka za vseki slu4ai i si4ko be6e ok...ama pak si spi4ah de,am posle mi doide i taka ne se pritesnavai....daje i sega mi zakusnqva...ama ve4e ne se spi4am 6tot imam opit

Повече от фен
    Град
    V surceto na MARIO
    neznam kolko vqrno i kolko ne no na men li4no sled purviq mi put mi zakusnq s nepomna to4na ama mislq 4e ima6e tam nekude 1 sedmica spoko :P

MuMeTy
    Guest
    I az mislq 4e vsi4ko e ot nervite,a sy6to taka moje i ot promqnata na klimata spoko

Град
    Sofia
    По принцип няма такова нещо със закъснението след 1вия път.
    Нпаравете едно тестче.Наистина може да е от притеснение.Споко
    Сигурна съм че няма Да Има Проблем.
    \/
    ЖиВоТ Без ЛюБов,Не е ЖиВоТ, а СъщЕстВувАнЕ!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си