- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Един въпрос, спешно до довечера отговорете :)
Една моя приятелка прави 3 месеца с гаджето си и ме попита къв подарък да купи на приятелят й .. ще ви помоля да си дадете мнението какво да му купи.
Подаръка е за момче , а не за момиче така че внимавайте кви отговори давате.
Благодаря предварително! Бъдете здрави !!!
Бас бас контрабас , ах как ще ви го набия аз
Ми защо не му вземе парфюм на GALERIQ "EGO" много хубав парфюм а сьщо и BROSSI и двата са 4уесни.
И на темата май не и е тука мястото![]()
Obicha6 strstno darjish se vlastno za men e qsno,4e ti si moqt maj.Sas jar celuva6 s ochi lekuvash malko revnuvash ne se presruvash.
Zavisi kakvo haresava toi!moje da mu vzeme nqkoq gooolqma plu6ena igra4ka no ako bqh az nqma6e predpo4eta tva!nqkakav parfum sa6to stava az na moq skoro mu podarih na La Coste ! na puma parfuma sa6to e hubav!
По магазините е пълно с разни неща за влюбени двойки - плюшени сърца с пожелания,разни други сърчица...абе пълно е!Трябва момичето само да реши.
А защо трябва да му подарява нещо-аз не подарявам.Но все пак щом е решила да го прави да му подари нещо дребно и неангажиращо-да речем ключодържател-сърчице,малка плюшена играчка или направена от ная картичка.тези неща са по-мили от парфюм-че то ако всеки месец му подарява ще се разори-така де ще разори техните!
Posyvetvai q da napravi vecherta mu nezabravima.. A ne da ochakva che podaraka shte q napravi takava.. Neka mu kupi neshto koeto she mu vleze v prilojenie.. a ne neshto koeto sled vreme shte izhvyrli kato nenujna vesht sled kato e sedqlo v nqkoi ygyl na sekciata potynalo v prah.. Neka mu napravi nqkoi interesna i romantichna iznenada.. sychetana s neshto ot syrce![]()
Ако иска да му подари нещо..хубаво,но защо да бъде на всеки месец и подарък? Така и той ще се чувства длъжен да харчи пари всеки месец.Незнам..не го разбирам това.Може да му подари нещо от сърце и наистина да не е голямо.Ако е по-голям и пие...може да му вземе бутилка от любимото му и да я изпият заедно,например с течен шоколадаз така бих направила.
sorry 4e 6te prozvu4i malko grubo,no vse pak nie ne go poznavame i =>neznaem kakvo mu haresva!moje da kupi ne6to banalno i razprostraneno kato dreha parfum i t.n,no ako naistina iska da go vpe4atli trqbva da izmisli ne6to sama,spored tova kakuv 4ovek e toi!![]()
Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него!