Не трябва да забравяме и за секунда, че Първан паша е човекът, който даде мандатът на властта, в ръцете на Ахмед Демир Доган - човекът който озакони днешната турцизация, изсече българската гора и всички безобразия, които се вършат от ДПС. Това представлява Първанов - покровителят на всички мафиоти в тройната коалиция. Първаноглу е човекът, под което крило става ето това:

2000 цигани на Бузлуджа викаха под строй за Първанов, на тази фиеста, която устроиха червените барони(БСП).

Тези 2000 цигани били докарани според медиите с безплатен превоз. Но както знаем безплатен обяд няма, следователно ние сме им го платили чрез: по-скъпо парно, ток, телефон, пътни такси, билети за транспорт и всякакви други увеличения на цените, за които можете да се сетите.

Докарали цигани, дали са им червени тениски, на които пише "Първанов - президент", дали им ядене и пиене и са ги накарали да викат "Първанов - президент". Ето как започва предизборната кампания на другаря Първанов - с платени цигани, които под строй отиват там където е фиестата, давът им съответните фланелки, плаща им се автобуса (от нашия джоб), дават им ядене и пиене и те са готови за митинг. Ето така Първан паша ще ходи на избори - с цигански гласове, с турски гласове(изборен туризъм), само не и с български.

Медиите разбира се не казаха, че по-голямата част от хората на Бузлуджа са платени цигани, нали и те участват в прането на мозъци.

Въпросът е: С какви пари се правят фланелки, дават се кебапчета, пилешки кълки и бира и т.н., за да се започне предизборната кампания? Представяте ли си още колко милиони и милиони ще бъдат изсипани за предизборната кампания?

Ние обаче, които сме отдолу, трябва да покажем, че повече не ги искаме и да им кажем ясно, че тези избори, които се задават трябва да покажат, че българското национално достойнство е преди всичко. То трябва да бъде защитено.

Изобщо позорно е да бъде избиран човек, който бива марионетка в ръцете на една турска партия. Човекът, който награди с орден Стара планина най-тъмната личност на Прехода - Ахмед Демир Доган. Човекът, който разреши процеса на турцизация на България и го ускори до вече нетърпима степен - джамии се строят даже там където няма помаци. Човек, който за да спечели трябва да плати от нашия джоб. Това ли искате? Благодарение на нас, България да стане втора Турция? Аз не искам, за това имайте винаги едно на ум - какво представлява "нашият" президент - Първан паша.