- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- RAP - ЧАЛГА
RAP - ЧАЛГА кое избирате
est 4e 4alga izbiram neq prd typiq rap
абе хова всеки ден анкети глупости относно музиката... е толкова ли голямо знаение има какво се слуша ??? някой хора харесват чалга някои рап някои метал и т.н. ама като започнете с тея простотий кои кво предпочита РАП или Чалга ... според мен тва е само едно исфукване кои колко голям фен е на стила музика който слушанищо лично кам човека който е пуснал темата извинявай ако заради тфа те засегна ..
![]()
[/u]
зависи от рапа, зависи и от чалгата...![]()
има БГ рап, който не понасям(визирам Мишо Шамара, Спенс ... макарче те просто се водят рапъри, а не са според мен....)има и чалга, която не понасям(говоря за турбо кючеците примерно), такаче от рап до рап има разлика ... за чалгата важи същото...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Пффф нито едно от двете![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Естествено, че рап.
11 tochka deaktiven profil.
Макар че не си падам много много по рапа ако трябва да избирам между него и чалгата избирам рапа.Не понасям чалга,макар че като малка ми харесваше (Ужас!)Е,всеки си има вкус!От рапа мога да слушам Eminem,2 pac-горе-долу,X-team i Спенс.
![]()
nito edno ot dvete ne haresvam ama ako trqbva da se izbira mejdu tqh-rap,6toto 4algata ne e muzika prosto...![]()
Ти избираш чалгата пред всичко,не само пред рапаПървоначално написано от evanescence_fen4e
![]()
И двете слушам като рапа не трябва да бъде български или поне да не се изпълнява от Мишо Шамара, Спенс, Главите, Краката, Ръцете и другите органи. Иначе Ъпсурт, Румънеца и Енчев стават.
ma naistina liПървоначално написано от midian
Ami az ne sum ot tozi tip xora koito sly6at samo edin tip myzika!Kefq se na absolutno vsi4ki vidove myzika koito su6testvyvat e estestveno bez gotikrock de!Ama ako trqbva da izbiram pred rap i 4alga...mai 4algata e po-dobriq variant
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Не слушам нито чалга ,нито рап . Ама ако трябва да избирам м/у тея двете по-добре рап...
рап няма значение къф
Аз нито едното, нито другото избирам, щото и двете са ебана музика![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от priti_kiti
=D> =D> =D> а така.. аз също бих кликнала на отговор : НИТО 1 ОТ 2ТЕ!
2 т. от правилника. Бан на профил
Офф, да не би половината свят да е чалга, а другата - рап?! Само тези стилове ли съществуват? Аз не слушам нито едно от двете.Може би рапът го понасям малко повече. Ама не говоря за чалга рап като 50 cent...щото ми е адски противен.
Доста хора биха избрали нито едно от двете(включително и аз) но го няма като отговорПървоначално написано от Ice_Queen
![]()
ШАРЕНИЯ ^^
Не знам дали съм прав,но смятам че коефициента на интилигентност на автора е критично занижен до нула.Авторе ти си толкова тъп че няма накъде.Аз не харесвам нито тъпия ти рап,нито тъпата ти чалга.Харесвам Малкор.А сега доволен ли си?Добре ще е занапред да няма толкова тъпи теми.
Юл невър шът ъп да риъл муки бой!
Ес куул ес кукумбър!
abe 4estno kazano si padam po 4algata ama si i zavisi ot rapa ...![]()
рап, но не рап-чалгата.
да ххаахахахахахахахПървоначално написано от evanescence_fen4e
Взе ми думите...Първоначално написано от Кур за Фурума Ви
ти генгстътъъъъъъъ луд ли се бе братоооо ъъъъъ
кво общо има между рапа и чалгата, майко ти верно си адски залухан
и като гледам почти всички дето сте отговорили си нямате и понятие от рап... пфффф абе се тая, то е ясно, че не може да ви се налее ум...
блах, слушайте си помийте и се гордейте
One good thing about music,
when it hits you, you feel no pain.