.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Iznenada:)))

Iznenada:)))

Zdraveite mili4ki! Kak ste?
    Iskam da vi pomolq da davate saveti.Zna4i gadjeto mi zaminava za 10 dena i kato se vyrne iskam da mu napravq nqkoq mn gotina iznenada, no nz kakva da e tq. Aide mili4ki molq vi daite nqkakvi saveti i trik4eta, s koito da go zaradvam kato si doide 10x predvaritelno {}{}}{}{}{}{}{}
    Ti Si AnGeLche PreKraSnO,Ti Si DqVoLche OpaSnO,AkO NqKoI Te PriPaRi ShTe qDe ShaMaRi... {{{{{{{}}}}}}}

ZdraSTi,DoBRe SmE! ta po golqma za nego iznenada ot tazi da te vidi sled 10 dni NQMA,no vse pak za po romanti4no ...posreshtni go kogato si doide i naprimer mu kaji,4e utreshniq den shte bude samo vash-ve4e ti izmisli neshto kato naprimer:da otidete na kino,na nqkoq planina da se usumotite(piknik)na SFland,v nqkoq gradinka-moje i nqkolko neshta za edin den,prigotvi mu podaruk-naprimer-kupi dva sindjira sus endo razkusano sur4ice-ednata polovina za teb,a drugata za nego... neznam ti izmisli neshto.USPEH i da kajesh kakvo si napravila ei { }
    !!! Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да сведеш,ТРУДНО Е ДА ПОБЕДИШ !!!

Супер фен Аватара на Angel_Girl
    Град
    Яхнала метлата..
    Emi neka badat poredica ot iznenadi. Moje neo4akvano da go posre6tne6 kato si doide, posle da go zavede6 na nqkoe romanti4no mqsto ili da mu ustroi6 nqkakvo malko kupon4e(samo ti i toi)za zavra6taneto mu ili ne6to takova. Po igrai si s vaobrajenieto sii kasmet

Фен
    Град
    In your mind~
    Мм всичко опира до въображението...има хиляди неща...точно в момента нищо не ми идва на акъла..хъх..може би наистина ще е добре с поредицата изненади както каза Angel_Girl :P

li4no az sam super.Kakto kazaha po-gore zavedi go na nqkoe romanti4no mqsto..da ste samo dvamata...obsipvai go s celuvki i laski...kaji mu 4e go obi4a6 adski mnogo,4e ujasno mnogo ti e lipsval prez tezi 10 dena i 4e tezi 10 dena bez nego se edno sa bili 10 godini..... :P improvizirai....az mislq 4e i toi 6e ti e prigotvil iznenadka

Супер фен
    Град
    По БезЛюДнИтЕ ПътЕкИ...
    poneje go poznavash nai-dobre az mislq che trqbva da napravish tova koeto obicha stiga da e romantichno..zashto ne go pokanish u vas na vecherq ama da ste si samo dvamata na sveshti i hubava muzika...taka em shte vi e super romanti4no em shte se nagovorite se pak 10 dni sa mnogo vreme

Ами както казаха всички мисля че най-хубаво би било да го заведеш на някое романтично място специално за вас....а за подаръци-може би той ще те изненада

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си